Kudurmuşsun

Ustunden yeme demek baska sey burada konu sahibinin kpni hakli gormek baska sey. Demekki siz de birbirinize bu tarz konusuyorsunuz ki normal geliyor.
Burda mukemmelcilik oynuyorsunuz.

Benim bir mesajimdan aile bagimi bilemezsin. :) Sizin kadar mukemmel ve kusursuz degiliz ama kendi capimizda aile bagimiz var bizimde napalim.

Anlamadığınız bir şey var; anne ve çocuk ilişkisi. Tolere edilebilir yani bazı yaşanılanlar. Bunu kan bağı olmayan ama görüşmek zorunda olduğunuz biriyle olduğunu düşünün. Neresinden bakarsanız bakın saygısızlık.

Konu sahibi iyi ki yerinizde değilim. O tabağı orada kafasına fırlatırdım büyük ihtimalle. ‘Sensin kudurmuş, üslubunu koru, biraz insan ol’ diye de saydırırdım. Ama siz iyi yapmışsınız benim yaptığım gibi yapacak olsanız zaten görüşmezdiniz ama sizin konumunuzda sessiz bir görüşmemezlik yaşanırdı aramızda, uzun bir süre....

Fikrinizi insanları aile bağları üzerinden tahrik etmeden de belirtebilirsiniz. Utanmadınız mı şunu yazarken?

Şaka mısınız? Nerede haklı iyi yapmış dedim? Bütün mesajlarımda tepkisi fazla gereksiz hoş olmamış dedim ama sadece kendi görmek istediğiniz kadarına odaklanıyorsunuz.

Darısı başınıza o halde.

Kayınbabanız sınırlı biri mi acıkınca kendini mı kaybediyor ? Belki öyledir normal hali nasıl

kayınpeder iyi yapmış dediğim yeri atar mısınız?

Yazımı gözünüzle okusanız sıkıntı kalmayacak aslında
ıyy anneye bak düşman başına. Böyle bir ortamda yetiştiğiniz için psikolojinizi buna yoruyorum. Aynı bu konudaki kp gibi bir kp in olduğu ortam diliyorum, baya savundunuz çünkü Belli ki yaşam tarzınıza bu uygun. Ayrıca ben göz dışında başka yerden okunduğunu bilmiyorum. Tecrübelisiniz sanırım ortaya bunu attığınıza göre

bana da öyle geldi. beklediği gelinliği gorememis. ilk fırsatta da hırsını almış sanki.
yardimy etmiyosan bekleyeceksine gelmiş iş

amin amin

Değil 1 saat sonra sofrayı 10 dk sonra kuracak bile olsam bazen içim çok ezilir elim ayağım titrer, sofraya koyduklarımdan tırtıklarım yada bi parça ekmek atarım ağzıma.. yemek yediği için bu şekilde hakaret görmemeli kimse.. babanız çok ayıp etmiş ama konuşmazsanız içinizde kanserli duyguya dönüşecektir. Öz anne baba olmadığı için unutmak affetmek çok zor oluyor. Karşısına geçip kırıldığınızı ve asla dönene kadar et yemeyeceğinizi söyleyin kesinlikle kalbinizi kazanacak bişeyler yapılır :) bayramınız mübarek olsun

Açıklama yapmak zorunda değilsiniz bence. Yeri geldi mi sen bu evin kızısın derler sonra da iki lokma yemeği kıskanırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…