Ben okuyorumEee ilk mesajımda da zaten aynısını yazdım tepkisi fazla gereksiz nahoş dedim , kimse gözüyle okumuyor ki
Gayet mükemmel aileyiz aslında ellerine kelepçe vurmuyoruz üstünden yeme diyoruz sadece, zedelenecek aile bağlarınızın olmadığını zaten okumuştum bir mesajınızda o yüzden anlayamıyor oluşunuzu buna veriyorum. :)
Anlamadığınız bir şey var; anne ve çocuk ilişkisi. Tolere edilebilir yani bazı yaşanılanlar. Bunu kan bağı olmayan ama görüşmek zorunda olduğunuz biriyle olduğunu düşünün. Neresinden bakarsanız bakın saygısızlık.Kv kp olunca herkes nasıl da saydırmış ahahahahahah
Yemek hazırlanmadan kardeşim üstten aşırınca annem kardeşime kızar yemek saatine kadar yemesen ölmezsin bekle diye
Kardeşim evi terk etmedi şimdiye dek keza ben de kızarım
Yemek saatinde hep beraber yenir o zaman herkes farklı telden çalsın olacak iş mi
Eve girince anne biz çok acıktık yemeği hazırlayalım diyip mutfağa geçseydiniz biz yedik siz kendiniz için hazırlayın denirdi zaten
Kp tepkisi abartılı ama sizinki de gayet hoş olmayan bir hareket
Gayet mükemmel aileyiz aslında ellerine kelepçe vurmuyoruz üstünden yeme diyoruz sadece, zedelenecek aile bağlarınızın olmadığını zaten okumuştum bir mesajınızda o yüzden anlayamıyor oluşunuzu buna veriyorum. :)
Şaka mısınız? Nerede haklı iyi yapmış dedim? Bütün mesajlarımda tepkisi fazla gereksiz hoş olmamış dedim ama sadece kendi görmek istediğiniz kadarına odaklanıyorsunuz.Ustunden yeme demek baska sey burada konu sahibinin kpni hakli gormek baska sey. Demekki siz de birbirinize bu tarz konusuyorsunuz ki normal geliyor.
Burda mukemmelcilik oynuyorsunuz.
Benim bir mesajimdan aile bagimi bilemezsin. :) Sizin kadar mukemmel ve kusursuz degiliz ama kendi capimizda aile bagimiz var bizimde napalim.
kayınpeder iyi yapmış dediğim yeri atar mısınız?Anlamadığınız bir şey var; anne ve çocuk ilişkisi. Tolere edilebilir yani bazı yaşanılanlar. Bunu kan bağı olmayan ama görüşmek zorunda olduğunuz biriyle olduğunu düşünün. Neresinden bakarsanız bakın saygısızlık.
Konu sahibi iyi ki yerinizde değilim. O tabağı orada kafasına fırlatırdım büyük ihtimalle. ‘Sensin kudurmuş, üslubunu koru, biraz insan ol’ diye de saydırırdım. Ama siz iyi yapmışsınız benim yaptığım gibi yapacak olsanız zaten görüşmezdiniz ama sizin konumunuzda sessiz bir görüşmemezlik yaşanırdı aramızda, uzun bir süre....
Okuma engeliniz mi var?kayınpeder iyi yapmış dediğim yeri atar mısınız?
Yazımı gözünüzle okusanız sıkıntı kalmayacak aslında
ıyy anneye bak düşman başına. Böyle bir ortamda yetiştiğiniz için psikolojinizi buna yoruyorum. Aynı bu konudaki kp gibi bir kp in olduğu ortam diliyorum, baya savundunuz çünküKv kp olunca herkes nasıl da saydırmış ahahahahahah
Yemek hazırlanmadan kardeşim üstten aşırınca annem kardeşime kızar yemek saatine kadar yemesen ölmezsin bekle diye
Kardeşim evi terk etmedi şimdiye dek keza ben de kızarım
Yemek saatinde hep beraber yenir o zaman herkes farklı telden çalsın olacak iş mi
Eve girince anne biz çok acıktık yemeği hazırlayalım diyip mutfağa geçseydiniz biz yedik siz kendiniz için hazırlayın denirdi zaten
Kp tepkisi abartılı ama sizinki de gayet hoş olmayan bir hareket
Kp.niz çok uygunsuz davranmış gerçekten.. aklıma başka bir şeye kızmış olabileceği de geldi kurban için yardım etmenizi falan beklediler belki de.. yani normalde böyle davranıyor olsa bilitdiniz ona göre dikkat ederdiniz diye düşündüm..
Ya lütfen böyle şeyler yazmayın. Tanımıyoruz bir yerde.ıyy anneye
Sizin var belli ki okuyamadığınıza göreOkuma engeliniz mi var?
amin aminıyy anneye bak düşman başına. Böyle bir ortamda yetiştiğiniz için psikolojinizi buna yoruyorum. Aynı bu konudaki kp gibi bir kp in olduğu ortam diliyorum, baya savundunuz çünküBelli ki yaşam tarzınıza bu uygun. Ayrıca ben göz dışında başka yerden okunduğunu bilmiyorum. Tecrübelisiniz sanırım ortaya bunu attığınıza göre
O güne kadar hep dışarda mı yemek yiyeceksiniz ?Aklım karıştı canım pardon. Dördüncü günü döneceğiz. Çarşamba oluyor galiba
Açıklama yapmak zorunda değilsiniz bence. Yeri geldi mi sen bu evin kızısın derler sonra da iki lokma yemeği kıskanırlar.Üstünden yemedim. İkisi yemeğini çoktan yemiş tatlılarını yiyordu. Tabağa koyup yedim. Asla ve asla tencereden vb. üstünden yemem. Kan şekerim düştüğü için çocuklar ve eşim sofraya orurana kadar tabagima bir kaşık alıp yemek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?