Gayet mükemmel aileyiz aslında ellerine kelepçe vurmuyoruz üstünden yeme diyoruz sadece, zedelenecek aile bağlarınızın olmadığını zaten okumuştum bir mesajınızda o yüzden anlayamıyor oluşunuzu buna veriyorum. :)
Bayram bedduanızı size iade ediyorum :))))Yazık size ... can yakmayı marifet sanıp ağzınız kullaklarda yazmışsınız bu mesajı ama öyle bir canınız yanar ki "ben kimin canını yaktım kimin ahını aldım" diye veryansın edersiniz sonra
İnsan gelinine böyle bir şey söylemez. Kp yemek yediğimi görse sevinir kendi evin çekinme der ki pek anlaşamam kendisiyle. Çünkü insan evinde yemek yiyen insandan yemeği kıskanmaz. Üstelik başka şehirden gelmişler misafir sayılırlar . Kudurdun mu ne demek çok çirkin köpek mi bu kadına resmen aç köpek demeye getirmiş. Böyle bir hareketten hoşlanmıyorsa da kızım çok acıktıysan sofrayı hazırla çocuk da yesin diyebilirdi. Zaten kadın tabağa koymuş bunda ne var tencere üstünden yenilmesine ben de kızarımKv kp olunca herkes nasıl da saydırmış ahahahahahah
Yemek hazırlanmadan kardeşim üstten aşırınca annem kardeşime kızar yemek saatine kadar yemesen ölmezsin bekle diye
Kardeşim evi terk etmedi şimdiye dek keza ben de kızarım
Yemek saatinde hep beraber yenir o zaman herkes farklı telden çalsın olacak iş mi
Eve girince anne biz çok acıktık yemeği hazırlayalım diyip mutfağa geçseydiniz biz yedik siz kendiniz için hazırlayın denirdi zaten
Kp tepkisi abartılı ama sizinki de gayet hoş olmayan bir hareket
Keşke alıntılasaydınız. Kendimi neden ezdireceğim pardon? İki parça et için bir de. Gözüm kararırsa fırlatırım da. Kafasına olmaz da mutfağın orta yerine olur. Ve eğer onu yiyen oğlu olsaydı biraz daha koyayım mı derdi. Buna kesinkes eminim. Edepsizle edepsiz olmayalım derken kendinizi itibarsızlaştırmayın size bir tavsiye.Konu sahibi köfteleri yiyor, siz birbirinizi..
Abartmasak mı?
Tabak fırlatmak falan filan teoride belki ama gerçeğe dökülemez. Kavurmalarla da kple de muhattap olunmaz biter gider.
Her densizle densiz olunsaydı, insanlık kalmazdı.
Bayram bedduanızı size iade ediyorum :))))
Yuhh artkMerhaba BDV nin güzel kadınları.
Eşimin ailesinin evine bayram ziyaretine geldik. Sabah 8 de kahvaltı edip birkaç aile büyüğünü ziyaret ettikten sonra, eşim ve cocuklarla denize gittik. Çay meşrubat filan derken akşam 18:00 gibi eve girdik.
Çocuklar ve ben çok acikmistik. Kavurma da mis gibi kokuyordu ve evet yapmamam gereken bir şey yapıp, bir kaşık kavurmayi bir tabağa koyup tadına bakma gafletinde bulundum. Kayınpeder " kudurdun mu açlıktan? Akşam hep beraber yiyeceğiz zaten" diye bağırdı.
Peki size afiyet olsun o zaman deyip odaya çekildim. Şu an ağlıyorum. Eşim ben konuşurum ayıp etmiş babam diyor fakat ben konuşmasını filan istemiyorum. Tek istediğim evime dönmek. Başka sehirdeyiz şu an ve bayram sonu dönmekti planımız. Fakat ben tek lokma yemem bu saatten sonra bu evde.
Yerimde olsaniz ne yapardınız? Kalır mıydınız? Bayram günü bogazima dizildi lokmalar.
Neden bu kadar negatifsiniz?Bayram bedduanızı size iade ediyorum :))))
Umarım doğru okumayı başarır. Beni alıntılayıp alakasız bir şey yazmış, okuma engeliniz mi var diye sordum. Sizin mi var diye sormuş:))Neden bu kadar negatifsiniz?
Belki konu sahibinin k.p nin sözünü onaylamadınız ama konu sahibini haksız buldunuz.
Sonra Kv kp olunca herkes nasıl da saydırmış ahahahahahah demişsiniz vs.
İnsanlara ne okuduğunu anlamamış gibi muamele edip aile değerlerinden vuruyorsunuz.
Lafınızın ardında durmaya çalışırken itici ve sinir bozucu oluyorsunuz.
Bence yanlış'a yanlış demek de bir erdemdir.
Bir kac yorumunuza daha denk geldim farklı konularda.
Tarzınız ve tavrınız hiç hoş değil, fazla kırıcısınız.
İnsanları aile ve aile değerlerinden vurmak hiç hoşlanmadığım, onaylamadığım bir durum.
Bir yorumda belirtmissiniz "gelin" değilim ama sizi göz ardi edeceğim.
Çok kasıntı bir aileniz var öyleyse.Aile kavramına önem verdiğimiz için hep beraber masaya otururuz biz :)
Aksini belirtmedim zaten, adamın tepkisi nahoş
HerkeSSSBu bayram kayınbabaları dana çarptı sanırımbi üyede kayınbabasının tiribinden bayramı zehir olmuştu.
Kayinvaldeler dinlenmede sanırım
Kötü olmuş bunu demesi,bende olsam bidaha yemezdim. Sıkmayin canınızı bayramın tadını çıkarın❤
Bırakın eşiniz söylesin,herkez biraz haddini bilsin koca koca insanlar agzindan çıkana dikkatetsinler
Nedense her yorumu da komik buluyor.Umarım doğru okumayı başarır. Beni alıntılayıp alakasız bir şey yazmış, okuma engeliniz mi var diye sordum. Sizin mi var diye sormuş:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?