- 15 Temmuz 2013
- 4.534
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.789
- 358
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
Banyoda ve tuvalette küf yok. Odalardaki küf her geçen gün artıyor. Pimapen kenarlarinda özellikle daha yoğunYukarı kattan su damlıyor olabilir mi? Banyonuzdaki küf durumu nasıl?
Pimapenler 2 kat mı üç kat mı (belki tam tabiri bu değildir kusura bakmayın) ama üç katlı olanların iyi olduğu düşünülür, halbu ki içeriye hava akışı sağlanamadığı için küf ve rutubet yapıyormuş zamanla.Banyoda ve tuvalette küf yok. Odalardaki küf her geçen gün artıyor. Pimapen kenarlarinda özellikle daha yoğun
Yani benim teorim doğru mu dersiniz? Üst kat yakmadigi icin mi böyle oluyor?Maalesef sorun bu kis bizde de olustu
Ust kattan yatak odasina su damladiktan sonra ilk yatak odasinda baslamak uzere suan banyo yatak odasi salon ve tuvalette de ayni problem var bizim alt katimiz garaj oldugu icin buz gibi zaten bir biz yakiyoruz usttekiler de tasindi gitti inanilmaz sekilde kuf cogaldi tasinmak icin yer ariyorum artik
Esim evi boyamak istiyor ama sorunun degisecegini de pek dusunmuyorum artik
2 kat. Evet ben de hava almasi gerektiğini biliyorum. Eski tip ahşap dogramalar isi kaybina sebep olsa da bu anlamda daha sağlıklı olduğu söylenir..Pimapenler 2 kat mı üç kat mı (belki tam tabiri bu değildir kusura bakmayın) ama üç katlı olanların iyi olduğu düşünülür, halbu ki içeriye hava akışı sağlanamadığı için küf ve rutubet yapıyormuş zamanla.
Ust kattan nasıl su damladi anlayamadim?Maalesef sorun bu kis bizde de olustu
Ust kattan yatak odasina su damladiktan sonra ilk yatak odasinda baslamak uzere suan banyo yatak odasi salon ve tuvalette de ayni problem var bizim alt katimiz garaj oldugu icin buz gibi zaten bir biz yakiyoruz usttekiler de tasindi gitti inanilmaz sekilde kuf cogaldi tasinmak icin yer ariyorum artik
Esim evi boyamak istiyor ama sorunun degisecegini de pek dusunmuyorum artik
Bence oyle cunki bizim gecen kis ustte birileri vardiYani benim teorim doğru mu dersiniz? Üst kat yakmadigi icin mi böyle oluyor?
Bu cahil manyaklar tasinirken ne yaptilar bilmiyorum nasil anlatsam bir anda odanin duvarlari akmaya basladi su gibi yukaridan geldigi bariz belliydiUst kattan nasıl su damladi anlayamadim?
Yani benim teorim doğru mu dersiniz? Üst kat yakmadigi icin mi böyle oluyor?
Ust kattan nasıl su damladi anlayamadim?
Ben tum gun pencere aciyorum ama maalesef Ise yaramiyorEvinizi bol bol havalandırın ve nemi alan klimaya benzer bir cihaz var onu kullanıp evdeki rutubeti iyice almanız gerekiyor.
Benim eski eşimin evin iki katlı ve alt kayında rutubet vardı , o dediğim cihazı kullanıyor , inanmayacaksınız ama kilo kilo su çıkıyor koku tamamen gitti sayılır.Ben tum gun pencere aciyorum ama maalesef Ise yaramiyor
Bakim bir o cihaza artik hasta oluruz diye korkuyorumBenim eski eşimin evin iki katlı ve alt kayında rutubet vardı , o dediğim cihazı kullanıyor , inanmayacaksınız ama kilo kilo su çıkıyor koku tamamen gitti sayılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?