Küf problemi

Inanin hepsini yapiyorum.

Evet bi başladımı artarak devam ediyor. Çamaşır suyuyla da silmiştik, duvarlarda nem böcekleri vardı hatta. Ama dediğim gibi geçti tamamen 2 yıldır.

Evet bi başladımı artarak devam ediyor. Çamaşır suyuyla da silmiştik, duvarlarda nem böcekleri vardı hatta. Ama dediğim gibi geçti tamamen 2 yıldır.
Camlarin dış cepheden bir elden gecmesi gerekiyor sanırım.

Acaba nereye yerlestirmek lazim bir fikriniz var mi? Gormedigim.için bilmiyorum ama arastiracagim
Biz yazlık için almıştık trotec markası.
Prize takıp çalıştırıyoruz.
Odanın ortasına koyuyorduk.
Birkaç saatte iki, üç litreye yakın haznesi su dolmuş oluyordu.
Günlük çalıştırılabilir.
Ama duvardan bir sızıntı varsa ona çözüm olmaz tabi.
Önce pencere kenarları vs kontrol ettirin.
Ucuz bir alet değil çünkü beş bin lira civarı.

Ust kattan nasıl su damladi anlayamadim?
Benzer problem zamanında benim de başıma gelmişti. Meğer üst komşu hortumla evi yıkamış. Bir yaşıma daha girmiştim. Sonradan bazı yerlerde adet olduğunu öğrendim. Şaka gibi. Bir de su akar gider demişti. Evet benim evin içine akıyor. Eşyalarıma birşey olursa tazmin ederim diye cıngar çıkardıktan sonra bir daha akmamıştı tavanlarımdan su.

Benim eski eşimin evin iki katlı ve alt kayında rutubet vardı , o dediğim cihazı kullanıyor , inanmayacaksınız ama kilo kilo su çıkıyor koku tamamen gitti sayılır.
Bana özelden cihazin ismini yazabilir misiniz? Annemin böyle bir cihaza cok ihtiyaci var. Cok rutubetli iki odasi var. Buraya yazilabiliyor mu bilemedim özel isim acik acik.

Küflü bölgeleri çamaşır suyuyla silin önce. Tabi önceden boyaya zarar verip vermediğini kontrol edin. Küf canlı bir organizma. Öldürmeniz gerekiyor. O yüzden çamaşır suyu şart. Bazı boyalarda mevcut küfe karşı. Araştırabilirsiniz. Bunun haricinde mutlaka evi bol bol havalandırın. Hava akımı sağlamak çok büyük avantaj olur. Farklı odalardan iki cam açın Yaz kış farketmez. Nem ölçme cihazları var. Nem yükseldiği zaman ona göre hareket edebilirsiniz. Mutfakta mutlaka davlumbaz, banyodada gerekirse havalandırma pervanesi kullanın. Nem cihazları biraz pahalı. Nem tut tabletler var. Kutuları bir kez alıyorsunuz sonra düzenli olarak tablet alıyorsunuz. Gerçekten küf çok büyük bir sıkıntı. Ama halledilemeyecek bir problem değil. Dediğim gibi banyo mutfak ve havalandırma ile sıkıntınız yok olacaktır.

Silince daha çok yayılıyor küf mantarı. O yüzden sulandırılmış çamaşır suyu sıkmak yeterli. Canım açıp odadan çıkacaksınız. Çamaşır suyu solumak da küf de çok zararlı maalesef. Kalıcı çözüm lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…