Küfretmeye Karşı Misiniz?

sen gene etme ,ama etmen gerekn bındurum olabılır bılgın olsun :)
ustunuzde amırınız vs varsa onla konusun derım nere olursa olsun rahatsızlıgınızı dıke getırın
ya da sız soyleyın

Son düzenleme:
çevremde biri varken kesinlikle küfür etmem
öyle çok küfür eden de bir tip degilim ama yalnızken ve çok sinirliysem ederim
bence bir şekilde arkadaşlarınızın yaptığının saygısızlık olduğunu belirtin çünkü gerçekten bir erkeğin bir kadın yanında ana avrat düz gitmesi çok çirkin büyük bir saygısızlık

yerine gore degisir.bazilarinin agzina yakistiriyorum acikcasi.ama isyerinde olcak sey degil.rahatsiz olmakta haklisiniz.

Yıllar önce nakliyat firmasında çalışırken böyle bir ortamda bulundum ve her gün yeni küfürler öğrenerek ufkum açıldı diyebilirim. Beni asıl dumura uğratan şey şirketin şubelerinden birindeki kadın sorumludan duyduğum gün görmemiş insan içine çıkmamış ulvi cümlelerdi. Yani kadın bildiğiniz çatır çatır küfür ediyor. Hele o tır şoförlerine yani nasıl diyim

Bir keresinde yeni araba kullanmaya başladığım zamanlar kızları topladık dini sohbete gittik. Dönüşte tabi herkeste bir maneviyat Sonra orada bir yokuş var ki geri kaçırmadan arabayı hareket ettirmeniz mümkün değil. Önümdeki araba durmasın gaza basıp çıkayım durursam daha kalkamam dememe kalmadan durdumu herif, durdu. Benden bir hasss... çıktı mı, çıktı... Yani yer yarılsa arabayı oraya sürecektim sanırım hem yokuşta değil...

Bazen işyerimde kadın çalışma arkadaşımla bizbize ediyoruz inkar edemem. Ama söyletiyorlar adamı canım aaa...

Sonuç olarak küfür kötü birşeydir. Etmeyin...

Çalışma ortamımda öğretmen arkadaşlarımın yanında asla etmem ama evde,samimi arkadaşlarımın oldugu ortamda gerektiği yerde ediyorum ederim de.
Çok mu pis ağızlıyım ne

ben aile ortamında bile etmem ama içimden ederim arada
ama çalışma ortamında edilmez terbiyesizliktir yani

Bir donem bende sizin gibiydim. Ama o tip ortamlardan kurtulunca belli bir sure sonra unutuyorsunuz. Cok sukur ben artik kufur falan etmiyorum.

Günlük hayatta şakır şukur edilmesine karşıyım.

Ama sinirlenince edilebilir. Gerçekten insandaki ruhsal ya da fiziksel acıyı dindiriyor biraz. Ben çok sinirliysem ederim

Cok sınır olunca küfür ederim ama o da yalnızken ya da samimi oldugum insanların yanında. Ben en cok her lafının sonunda a ve q dan olusan o küfürü eden kizlardan tiksiniyorum 😒

Kişilige kufur ederim
Ama, 3. Sahislar veya din kitap söveni gordum mu o anda atlayasim gelir gelmisine gecmisine...
Her seyin bir adabi olmali

Kufretmeye karsi misiniz demissiniz, ben son derece karsiyim, ahlaksizca buluyorum ve bayan-erkek kimsenin agzina yakistiramiyorum kufuru.
Evlenmeden evvel esime ozellikle sordum kufur edip-etmedigini, bana etmedigini soylemisti ama evlendikten sonra tam bir kufurbaz cikti, disariya pek degil ama ozellikle benim yemedigim kufur kalmadi. Bu olayi buyuttukce buyuttum, ne kavgalar, ne kuslukler, ne asagilayici sozler etmedigim kalmadi yine ayni yine ayni. Benim en igrendigim seylerden biridir kufur. Siz de etmeyin bence, guzel ahlaktan daha guzel, daha huzur verici ne olabilir ki?

Hayir okulumda ediliyor bu sene son senem gözardı etmeye calisiyorum ama bide etrafta cocuklar ve yaşlılar olunca çok utanıyorum

Bazen benimde agzimdan bir anda Hass..... Demek geliyor.
Birkaç kere yuksek sesle söylediğim oldu.
Agzinda yuva yapar .
Engel ol.
Birde nerde calisiyorsun ki sen ?

Ben calismiyorum, okulumda oluyor bunlar okul ortamında... cok cok uyardm ama dalgaya vurdular hep laf dinlemiyolar yani.. bende karismiyim madem dinlycekleri yok diyorum ama ortamda yaşlı ve cocuklar olunca onlar adina okadar utanıyorum ki....

Hayir okulumda ediliyor bu sene son senem gözardı etmeye calisiyorum ama bide etrafta cocuklar ve yaşlılar olunca çok utanıyorum

Aaaa okulda edşyorlar yanii çocukların utanmasıda kalmamış gençlik nereye gidiyor.....

benim lise zamanlarımda çok küfür ediyordu erkekler falan kızların bile ettiğine şahit olurdum yanii..

o yüzden ister istemez insanın azından kaçabiliyordu ama okul btnce geçer bu durum..

Ben de küfür sevmem. Hatta ilk evlendiğim zaman eşimle tartışırken "bundan bir b.k olmaz" demiştim de 3 gün bu kelime yüzünden tartıştı benimle, çok utanmıştım sonra. Bizim evimizde argo bile yoktur neredeyse.

Benimde malesef sözlüm sürekli ters giden bir şey olunca normal giden bişey olunca , hatta oyun oynarken bile küfrediyor. Mesela suan karşımda. magazin izliyor küfretti. :2: Çok uyarıyorum. Sürekli uyarıyorum bu huyundan vazgecmiyor. benim agzıma da yerleşicek diye o kadar cok korkuyorum ki. Bir kere alışınca çok zor unutuyorsun o kelimeleri. canım bence sen de uyar. Uyardın baktın yine ediyorlar tekrar uyar. baktın yine bu defa daha sert şekilde tekrar uyar. Baktın yine küfür ediyorlar bu defa sen de et bagıra cagıra. bir daha da küfür etmezler yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…