- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi brokensmile7
-
Haha:) hayir calismiyorum okulumdaki ogrenciler küfür ediyor hatta afedersiniz birbirlerinin anneleriyle ilgili cumleler kuruyorlar ve guluyorlar
Cok uyardim sakinde uyardim sertte ama hep dalgaya vurdular ciddiye almadılar, ben edememki cok utanirim :)Benimde malesef sözlüm sürekli ters giden bir şey olunca normal giden bişey olunca , hatta oyun oynarken bile küfrediyor. Mesela suan karşımda. magazin izliyor küfretti. :2: Çok uyarıyorum. Sürekli uyarıyorum bu huyundan vazgecmiyor. benim agzıma da yerleşicek diye o kadar cok korkuyorum ki. Bir kere alışınca çok zor unutuyorsun o kelimeleri. canım bence sen de uyar. Uyardın baktın yine ediyorlar tekrar uyar. baktın yine bu defa daha sert şekilde tekrar uyar. Baktın yine küfür ediyorlar bu defa sen de et bagıra cagıra. bir daha da küfür etmezler yanında
Ben de küfür sevmem. Hatta ilk evlendiğim zaman eşimle tartışırken "bundan bir b.k olmaz" demiştim de 3 gün bu kelime yüzünden tartıştı benimle, çok utanmıştım sonra. Bizim evimizde argo bile yoktur neredeyse.
Tam tersi kenar mahalle okulu degil hepsi zengin çocukları ama belki yanlis olucak bunu demem ama sonradan gormeler aileleri oyle rahat yetistirmis hatta aileleride eden var yani ailesinden ogrenip soyleyende var sahsen benm babam annem boyle konuştugumu duysalar daha suratima bakmazlar heralde cok titizler bu konudaKenar mahalle okulu mu o ne okulu . Kahveye cirak mi yetistiriyorlar.Malesef, kufur etmeyi marifet sanan bir genclik var onumuzde. Sen bu tur kelimeleri dil literaturune almak zorunda degilsin, boyle konusmak zorunda da degilsin. Cok rahatsiz olursan o tur kisilerle arkadasligini bitirirsin. Muazzam bir kaybin olacagini sanmiyorum.
Tam tersi kenar mahalle okulu degil hepsi zengin çocukları ama belki yanlis olucak bunu demem ama sonradan gormeler aileleri oyle rahat yetistirmis hatta aileleride eden var yani ailesinden ogrenip soyleyende var sahsen benm babam annem boyle konuştugumu duysalar daha suratima bakmazlar heralde cok titizler bu konuda
Tam tersi kenar mahalle okulu degil hepsi zengin çocukları ama belki yanlis olucak bunu demem ama sonradan gormeler aileleri oyle rahat yetistirmis hatta aileleride eden var yani ailesinden ogrenip soyleyende var sahsen benm babam annem boyle konuştugumu duysalar daha suratima bakmazlar heralde cok titizler bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?