kufrettim

EtmiyorumTE="cocochanelll, post: 47225887, member: 397340"]Aman oyleydi zaten sonuna kadar hakketti[/QUOTE]

bi de sorup durmuşlar bi yerde 3 aylık bi yerde 6 aylık ilişkim demişsin... fake konu açmıyosun dimi. devam ediyomusun o oç dediğin adamla. etmiyosan ne oldu?[/QUOTE]
Etmiyorum bana haketmedigim şeyler yaşattı ve cok yordu o yüzden söyledim kküfürmmeraklısı değilim

Evet siz hata yapmışsınız küfrederek ama sevgilinizi de gözüm tutmadı benim.
Acele davranmayın sakın sakın...
Evlilik konusunda özellikle bir tarafın içine sinmeyip bir taraf acele ediyorsa o işte bir iş çıkıyor.

Çok iyi OTE="Vind, post: 47225930, member: 309153"]Evet siz hata yapmışsınız küfrederek ama sevgilinizi de gözüm tutmadı benim.
Acele davranmayın sakın sakın...
Evlilik konusunda özellikle bir tarafın içine sinmeyip bir taraf acele ediyorsa o işte bir iş çıkıyor.[/QUOTE]
Cok iyi yaptım kufrederek şu an diyorum ki yine olsa yine aynısını yaparım bazıları hakkeder

kimse o.ç lafını haketmez annesi gerçekten o. olanlar bile. çok ayıp bir insanı anneyle vurmak. annesine küfretmek. komik ama şu olay çok güldüm ama ayıp. haketmedim bunları demişsin ama bi daha düşün.

cocochanelll .!.:
kimse o.ç lafını haketmez annesi gerçekten o. olanlar bile. çok ayıp bir insanı anneyle vurmak. annesine küfretmek. komik ama şu olay çok güldüm ama ayıp. haketmedim bunları demişsin ama bi daha düşün.
Ya banane onun annesinden ayrica annesiyle aram inanılmaz iyiydi o süreçte ona demem gereken en ağır şeyi demem gerekiyordu söz verdi hayal kurdurdu sonra dalga geçti yok saydı ve vazgeçti benden sanırım başkası da vardı ve onu seçti yoksa banane herkesin namusundan o beni delirtti ben de onu vurmak istedim

Ya banane onun annesinden ayrica annesiyle aram inanılmaz iyiydi o süreçte ona demem gereken en ağır şeyi demem gerekiyordu söz verdi hayal kurdurdu sonra dalga geçti yok saydı ve vazgeçti benden sanırım başkası da vardı ve onu seçti yoksa banane herkesin namusundan o beni delirtti ben de onu vurmak istedim

madem küfrü hakettiğini düşünüyorsun o zamn başka bişey deseydin. o.çocuğu diyerek annesinin de günahını almış oldun hadi bakalım. bi de inançlıyım diyosun kendine

Back
X