Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen katılıyorumEve gel demıs ya sıze, ben gelip almamda tartısma cıkmis.
Ustune cocuklardan bile sogudum dıyebılmıs.
Su muhabbette ele eve gel ı alırsan sen uzulursun.lutfen geneline bak.
Hayat kısa, saglıklı mutlu bir anne olacaksın ki cocuklarında mutlu olacak.
O kim ki sana koca karı diyecek, ıkı ay annene bırakacak, onbes gun ne yaptın diye merak etmeyecek?
Olmaz olsun boyle ınsan.
Bununla yasayıp kendını solduracagına, gıt yeniden cıcek ac.
Eve donme annenlerde kal.
Baktın ayagına geldı ozur diledi ozaman dusunursun.
konu sahıbını uzmek ıstemedım cekındım yazmadım ama yazılmısını gorunce katılmadan gecemedımBi ihtimal aklında baska biri olabilir.
Bir kere baska biri girdiyse aklına dünyaları da serseniz önüne,10 çocuğu da olsa sizi gözü görmez.
Bunlar anı kizginliklarla fevriliklerle yapılacak şeyler değil. O bazı şeylerde sıfıra gelmiş görünüyor.
Adamı savunmuyorum ama hanımefendi de çok ayrıntılı açıklanmamış açıkçası, sonra sonra yorumlarda sorunca açıklamış herkes farklı açıdan bakıyor. İkisi de çok tuhafAilem 3 kere nasılsın nasıl oldun diye aradı annem ayrı, babam ayrı aradı. Bende kayınvalideme arayıp iyi ki sen varsın gözüm arkada değil dedim.Beni linç edecekler olabilir.
Eşiniz %60 haksızsa siz %40 haksızsınız şu durumda ki ben sizin de anlatmadığınız çok şey olduğunu düşünüyorum.
Eşinizin söylediği sözlerin nelere karşılık söylendiğini bilmiyoruz, haklı çıkarır mı onu elbette hayır ama sizinle ilgili bir fikrimiz olabilirdi. Yazacağım çok şey yazılmış çok uzatmayayım ama.
Ailenizi teşekkür için aramasını bekliyorsunuz da adam salgın hastalığa yakalandığında aileniz onu geçmiş olsun diye aradı mı?
Sizin kaynananıza "sagolun oğlunuza baktınız bu hastalıkta ona benim yokluğumu aratmadiniz" diye aramanız gibi bir şey bu siz bunun yapar miydiniz?
Bu evliliğe devam etmek istiyorsanız bir yardım alın beraber. Yok etmeyecekseniz daha da uzatmadan boşanın, aranızdaki savaşın içinden çocukları korumuş olun.
Soğudunu söylemiş belli ki boşanmak istiyor ama davayi sen ac demis. Siz acarsaniz ailenize ben değil o beni istemiyor deyip işin içinden sıyrılacak.Merhaba hanımlar, aklınıza ihtiyacım var.
Ben 5 senelik evli, iki çocuk annesiyim. Eşimle zaman zaman tartışmalarımız olurdu ama kendisi tartışırken üslubuna dikkat etmeyen birisi
En son tartışmamızda ağzını kırarım, dilini keserim tarzı laf söyledi. Şiddetin sözlüsünede karşı olduğum için bende şarteller attı. Nasıl konuşuyosun gel kes bakalım göreyim dedim. Tabi bir kaç laftan sonra ben odama çekildim.
1 aya yakın aynı evde birbirimizi tanımıyormuşuz gibi yapıp yaşadık. Bu en son seni annenlere bırakayım iki küçük çocuk tabi seninde sinirlerin yıprandı dedi, aramız soğuk bide uzaklık girecek diye istemedim. Annemle paylaştım 6 aydır virüsten dolahı görüşmüyorduk. Annemde seni, torunları özledim diye ısrar edince kabul ettim. 2 aydır burdayım. Eşim olacak insan beni bıraktı, annesine gitti. Sonra virüse yakalandı benden bitkisel ilaç tarifi istedi söyledim, anlattım kendisine. Anneme söyle arayıp dedi, tamam dedim unuttum. Naptın söyledin mi anneme dedi. Aa unuttum çocuklardan akıl kalmadı ki kusura bakma dedim. Buna cevap olarak " Senden gelecek hayır allahtan gelsin "oldu bu lafa çok alındım. 2 hafta arayıp sormadı. Sonra arabasına gece sarhoşun biri vurup kaçmış derken kala kaldım annemlerde. Ama gelin görün ki adam bizi gelip almaya hevesli değil. Bugünse bardağın taşma noktasıydı. Sebep ise onun gelip beni almasını istemem neymiş ablasından araba isteyemezmiş kardeşim bıraksınmış. Bende 2 aydır burdayız her ne kadar benim çocuklarım, onların torunları olsada teşekkür et aileme benim yokluğumu aratmadınız gibisinden, hem 2 aydır ne beni ne kimseyi arayıp sormadın bi seni görsünler dedim. Bir söyledim bin laf işittim. Ne şoparlığım kaldı ne koca karılığım, kendini düzelt bana dolu gelme, yok çocuklardan bile soğumuş. Bir ton saçmalık saydı. Bende senden bana yar olmayacak anladım git davanı aç dedim oda ben niye açıyormuşum sen aç dedi. Sonrada beni engelledi.
Yaşadıklarımı düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum hanımlar bana bir çare... Uzun oldu, okuyanların gözlerinden öperim.![]()
yazdıklarımı tekrar okumanızı tavsiye ederim kimseyi savunmadım,aksine bayana evinde otur dememi sus anladınız sanırım.mesele neyse uslup bozulmadan konuşulur kadın erkek fark etmez,beğenmeyen ve yürütemeyen gider ama burda evi terk eden kadın değil erkek olmalı,sonra gidenlerin gözü patlıyor o eve gelmek için bunları çevrede çok yaşadık.evet boşancam diyen hanımları çok dinledik barışmak isteyenlerin eşlerinide dinleyince kadının anlattıklarının hiç alakasının olmadığını gördükAma demin savundugunuz seyle bu yazdklarınızın alakasi yok
Arkadasıniza yorum yaparken esinide mi dinliyorsunuz yada bey bey efendi efendi otur diyor musunuz![]()
Bu kadar yazmanıza gerek yoktu. Onursuz ol yazsanız yeterdi.burda aç boşa o adamı diyen çok olur ama ben öyle demicem evlilikte bazen ince düşünmediğimiz durumlar oluyor mutlaka, eşinden sakın gel ailemin yanına seni bi görsünler deme ,hemen mıknatıs gibi iter bu cümle onları oluruna bırak iki tarafada belli etme,(ailene ve eşine) hiç birşey yok gibi gel evine hanım hanım otureşinle küs olduğunda asla ve asla ne yatağını, ne odanı ayır. sakın sensizliğe alıştırma
![]()
Annesinin yanında çayı çorbası zaten yapılıyor benim yapıp götürmeme ne hacet ? Ve aynı şehirlerde değiliz nasıl götüreyim ? Üstelik senden gelen hayır Allahtan gelsin diyen nankör bir adama mı ? o hasta olduğunda sabaha kadar uyumadan beklediğim günleri hiçe sayan adama mı ? Eşinizle benim eşimi bir tutmayın. Belli ki eşiniz tarafından fazla ilgi görmüşsünüz karşılığınıda vermişsiniz.Hadi adam 2 ay aramadı ya siz? İnsan çocuklar seni görmek istiyor bahanesiyle bile görüntülü konuşma yapar görür gösterir. Ayrıca eşiniz virüs kapmış sıradan bir arkadaşınız gibi davranmışsınız sanki. Hiç umursamamış gibisiniz. Eşim virüs kapacak, ben babamın evinde dahi olsam her gün çorbasını bitki çayını götürürdüm kapıya. Ne bileyim sizde de var bie tuhaflık. Anlattıklarınızda eksikler görüyorum birde anlatmadıklarınız var gibi.
Kuzenimin düğüne gidemedim virüsten dolayı şehir dışındaydı. Gelinlikle görünce duygulanıp ağladım bundan dolayı bana sert bir ses tonuyla bağırarak neden ağlıyosun evlendi gitti işte Allah mutlu etsin demek düşer dedi. Bende yanında olamadım duygulandım böyle diyeğeceğine ağlama demen gerekmez mi dedim kavga sudan sebep yere çıktu ve benimle konuşmadı. Ayrıca 2 aydır maddi manevi küçük çocukların sorumluluğunu benim aileme bıraktı benim ailemin ne gibi bir zorunluluğu var ?Sızın canınız mı cok sıkıldı? Bır laf ıcın bır aylık konusmamak ne? Sonrasında adamın trıp atması? Liseli kavgası resmen bu? Tamam hasta ılgı beklemıs bozulmus trıp atmıs ama o da cocukca. Sızın gel aıleme tesekkur et demenız pekı? Aıle sızın aılenız neden tesekkur etsın?kardesınız bıraksın eve daha da uzatmayın bence