Küfrüm edebimi aştı bu gece

Belli ki bu evlilik uzatmaları oynamış. Tüm yazılanları okumadım, belki benzer şeyleri yazan olmuştur. Ben yine de fikrimi beyan edeyim:
* Adam artık sizi sevmiyor, çocukları da yani bu evlilikten bıkmış ya da sıkılmış.
* Büyük bir bunalımda olabilirsiniz karı koca olarak. Ben olsam evlilik terapistine giderdim ancak adam evliliğini kurtarma derdinde değil, belli ki boşanmak için elini taşın altına koyamıyor. Totosu yemiyor yani ve sen boşanma davası açarsan mağduru oynayacak karım dava açtı diye.
* Evine dön ve evi terk etmesini ondan bekle ki yarın öbür gün boşanmaya kalktığınızda mahkemede “annesine gitti, 2 ay gelmedi, evi terk etti” diyemesin.
* Tüm yazışmalarınızı, onun sizi engellediğini ekran görüntüsü alın.
* Çocuklardan soğudum diyen adam velayet filan alamaz. Gerçi sizin aylık gelirinize de bakar mahkeme, çocuklara kimin daha iyi bakabileceği göz önünde bulundurulur. Çocuklar emme döneminde değil yani anneye bağımlı değil diyebilir hakim. Yani çalışmıyorsan bir işe gir.
* Onun mağduru oynamasına sakın izin verme ve yazışmalarına dikkat et, o da yarın öbür gün delil olarak sunabilir.
Sabırlar diliyorum, ben okurken daraldım 🤦🏻‍♀️

Biri 3 biri 1,5 yaşında. Kardeşim bile aynı evin içinde akşam gelince; nasıl özledim bunları ya 9 saat görmediğim halde babaları nasıl özlemez diyor.

Kardesinize ve ailenize bu kadar detay vermeyin.

Annenizde kaldığınız iki ay boyunca hiç aradınız mi, görüntülü görüştünüz mü , cocuklariyla konusturdunuz mu ?

Yoksa hep karşı taraftan mi beklediniz ?

İlk kavganizda bir ay küs kalmak yerine icinizdekileri döküp konusmaliydiniz..

1 ay küslük , anne evinde iki ay kalıp soğukluk yaşamak bunların hepsi baginiza zarar vermiş.

Evliliginizin öncesini bilmiyorum fakat aradaki istemsiz doğan bu sogukluktan dolayı hemen evlilik bitmemeli. İki çocuk var arada.

Yine yeniden bir araya gelip oturup etraflıca konuşmanız gerekiyor.

Ayrıca adam hastalanmış ve tarif istemiş.

Sitem etmesi normal.
Sizin o konuşmalardan sonra sitem etmeniz normal ancak madem 3 aydır devam ediyorsunuz öyle ya da böyle , öyleyse oturup çocuklar hatrina konuşmanız gerekiyor.

Engellemek bana çok çocukça geliyor.

Şu an için yapacak bir seyiniz yok , konuşmak için beklemeniz gerekiyor sanırım.

Tamam odun odun laflar etmiş ağır saçmalamış ama çokkkk önemli bir sebep olmadan 2 ay evden gidilmez ayrıca kendin kafa dinlemeye gittiğin yere adamdan teşekkür de beklenmez. Ayrıca komşum korona olsa daha ilgili olabilirdim. Yani suçun büyüğü onda fakat sizde de var.
Hanım efendi ben mi 2 aydır evime gitmiyorum ? Adama gelip beni almıyor gel diyorum sebep sunuyor. Kardeşin getirsin diyor.
Korona olan birine evde bile ayrı odada karantina uygulanırben nasıl ilgi gösterebilirim ? Beni evden zorla gönderen birine üstelik

Son olarak sakince konuşun derim. Arada çocuklar var olmazsa davalar açılır. Sorgula bu hallerını bence hep eşinide suçlama hatalar karsılıklıdır unutma.. Tek taraflı olmaz ha bı taraf daha ağır konuşur o ayrı. Kendınıde sorgula yanlış yapıyormuyum dıye. Emınım eşinin içini deşincede bir sürü suçlamalar, sorunlar çıkacak yinede sen bilirsin. Ikı tarafta parlarsa o evlilik yürümez.

İşte bazı şeyleri açık açık yazmak istemedim ama durum bu. Bu adamın dediklerini yutup kendi ayağımla nasıl gideyim eve. Onun gelip almasını istedim kendi bıraktığı için. Artık gelmesinede luzüm kalmadı.

Ama siz bizi al demek yerine " gel aileme teşekkür et diyorsunuz .

Soylemek var söylemek var.

Ancak diğer yorumlarınızı okudum, maalesef ki siz elinizden geleni yapmışsınız zaten.

Çocuklardan bile soğudum demiş. Daha ne desin? Aile olmak istemiyor. Ya bekar sorumluluğu olmayan hayatını geri istiyor ya da hayatında başkası var.
Yerinizde olsam aramam, sormam, yerimden de kıpırdamazdım. İstediği boşanmak belli ki ama onu da size yıkmasın. Ne yapacaksa kendisi yapsın.

Haziran ayinda bizde eşimle siddetli kavgalar yaptik. Koye gidecektik zaten surekli sormaya başladı ne zaman gideceksiniz, niye gec gidiyosunuz vs. Birgün durdu bana mihrimi sordu falan. Koye gittik donecegi gün düşün taşın kararını ver dedi. Acikcasi bende cok sogumustum kendime yaklaştirmiyordum.. baslarda ben aramadim. Kizim 3 yasinda o istedigi zamanlar aradim kisa konusmalar yaptik o kadar. Sonra izne cikip geldi bir nebze iyiydi. Eski konulari acmadik. 45 gun koyde kaldim. Bu surede 2 kez geldi gitti. Döndükten sonra da eski konular üzerinden tartışmadik. Ama ben unuttummu asla unutamam bana yaptiklarini. Eger arayip sormasaydi, koye gidip gelmeseydi biterdi. Evime döner onu gonderirdim. Esyalardan alacaklarımı alır kucuk bir ev kiralayip direkt ise girerdim.

Temizlik, bana bakım, bebek bakımı, akşam yemeği annemdeydi zaten. Koca karı der baba kendi koca karı gibi her şeye karışır

Bu adam sakat mı? Kalksın o hazırlasın kahvaltıyı. Kendinden bilmem kaç yaş büyük kadına bize nasıl kahvaltı hazırlamazsın diye çemkiremez. Sanki zorunda kadın. Eşek kadar adamsın sen hazırlayıver yani. İyi ki çalışıyor paşa. Bir işin ucundan da sen tutsan ne olur? Tutmuyorsan da konuşma. Annenize bu terbiyesizliği yaptığında çok büyük tepki verecektiniz. Geri dönmeyin. Yarın gelmeseydin ben mi geldim aldım seni der

Yine beğenmedim yazdgnızı..
Artık biz guçlu kadnlar görmek istiyoruz fiziki veye psikolojik siddet görüp mutsuz bir evlilikle ömrünu çürüten kadınlar birer birer yok edildi... hala bu zihniyette olmasın kadınlarimiz istiyoruz sus esin ne derse o dur dayatmalarından kurtulsun istiyoruz... keske sizin zamanınızda da olsaydi kadnlar kulubu hanım hanım otur oturdugun yerde denmeseydi keske !
bende yine anlatamadım anlatmak istediğimi,o ev sadece kocanın veya kadının değil kafayı dinlemek istiyorsa erkek gider, kadın evinin ve çocuklarının düzenini bozamaz.birde ben her ne olursa olsun iki tarafıda dinlemeden asla sen haklısın demem sonuçta o evde yaşamadım,iki tanınmayan insan hakkında savunmam adil olamaz,sadece ben çevreden yaşadığım tecrübelerimi paylaştım.

bende yine anlatamadım anlatmak istediğimi,o ev sadece kocanın veya kadının değil kafayı dinlemek istiyorsa erkek gider, kadın evinin ve çocuklarının düzenini bozamaz.birde ben her ne olursa olsun iki tarafıda dinlemeden asla sen haklısın demem sonuçta o evde yaşamadım,iki tanınmayan insan hakkında savunmam adil olamaz,sadece ben çevreden yaşadığım tecrübelerimi paylaştım.
Ama demin savundugunuz seyle bu yazdklarınızın alakasi yok 🤔
Arkadasıniza yorum yaparken esinide mi dinliyorsunuz yada bey bey efendi efendi otur diyor musunuz 🤷🏻‍♀️

Ama siz bizi al demek yerine " gel aileme teşekkür et diyorsunuz .

Soylemek var söylemek var.

Ancak diğer yorumlarınızı okudum, maalesef ki siz elinizden geleni yapmışsınız zaten.
Ben gel bizi al 2 aydır ortada yoksun kimseyi aramıyor sormuyorsun haliyle babam bir durum var mı kızım bizim bilmemiz gereken diyor, hemde 2 aydır maddi manevi çocuklarımıza koşturuyorlar dedim. Çünkü ailem vaziteti anladı. Maddi manevi yanımda olan insanlara teşekkür etmeleri gerekmez mi sizce ? Torunları ailemin tabiki başlarının tacı ama ince bi düşünce gerekmez mi ?

Sevmiyor değer vermiyor demiycem ben
Domuz inadı insana çok pis söyletir de yaptırır da..

Değer görmekse eğer ben ne gördüm.
Corona oldum iki yalan telaş görmedim. Bir hicmicim gibi aklimdan cıkmış diyebildin der. Isın içinden çıkar o da.

Bence ikinizin de sinirleri bozulmuş.
Affedilemeyecek kısım ise çocuklarını nasıl özlemez ve kavgaya karıştırır :(

Bu kısım için sözler bitiyor.

Ben lojmanda, dağda oturuyorum çakalların domuzların gezdiği, bakkalın bile olmadığı arabasız bir yere gidilmeyen dağdan taştan yabani hayvanlardan başka olmayan bir yer ben nasıl 2 küçük çocukla o evde tek başıma oturacağım

Ben gel bizi al 2 aydır ortada yoksun kimseyi aramıyor sormuyorsun haliyle babam bir durum var mı kızım bizim bilmemiz gereken diyor, hemde 2 aydır maddi manevi çocuklarımıza koşturuyorlar dedim. Çünkü ailem vaziteti anladı. Maddi manevi yanımda olan insanlara teşekkür etmeleri gerekmez mi sizce ? Torunları ailemin tabiki başlarının tacı ama ince bi düşünce gerekmez mi ?

Evet tamam haklısınız da 3 aydır soğuk olduğunuz eşe denmez bu.

Zaten ailenizle arası da iyi değilmiş.

Evet tamam haklısınız da 3 aydır soğuk olduğunuz eşe denmez bu.

Zaten ailenizle arası da iyi değilmiş.
Ailemin ona yaptığını kimse yapmaz. Maddi manevi o kadar desteklediler ki.Gözlerinin içine bakıyolardı kadir kıymet bilmiyormuş ne diyeyim

2. Oğlum çok huysuz ve yaramaz işten gelir, büyüğü alır aşağı iner küçükle bir arada bile durmak istemez. Neymiş o çok yıpratmış güya evliliğimizi bitirmiş. El kadar saabiye taş atıyor
Kocanız gerçekten beş para etmez. Çocuklarınızı seviyorsanız boşanın bu adamdan. Çocuklar her şeyi hissederler, şimdiden ayrım yapmaya başlamış. Bu adamdan ne size koca ne de çocuklarınıza baba olur.

Arabaya çarpılma durumundan emin misiniz? Bencr gelmemek için bahane üretiyor gibi geldi. Zaten kafan dağılsın diye annene göndermesi bile sizi evde istemediğini hissettirdi bana. Eşiniz üç ay önce bence kafasında bitirmiş sizi. Mesajları da silmeyin velayet davasında işinize yarar. Çocuklarından soğuduyda güle güle o zaman.

Maalesef sosyal medya mesajları delil olarak kabul edilmiyor zaten direk olarak bu sorumsuzlugundan dolayı velayet anne de olur babaya vereceklerini sanmıyorum

Back
X