Çocuğumu küfür olan ortamda tutmam, net.
Sizin çocuğunuz küfür eden çocuk olsa birilerinden öğrenip başkalarına da kullansa iki taraflı yorumlar.bekliyorum.Bana arkadaşına söyle sana kim oldugunu söyleyeyim deyip susuyorum ..
Elimden geldiğinde uzak tutarım .Sizin çocuğunuz küfür eden çocuk olsa birilerinden öğrenip başkalarına da kullansa iki taraflı yorumlar.bekliyorum.
Siz ne kadar uzak tutsaniz da okuldan da öğrenebilir
Öğrenirse de benim tepkimden bir daha söyleyemez. Okulun ikinci senesinde “-yorum” yerine “-yom” diye konuşmaya başladığında ilk yaptığım öğretmenini aramaktı. Sonra her söylediğinde kızımı düzelttik. Kısa sürede unuttu. Bir de küfür etse zaten yüzüme baktığında bir daha söyleyemez. Ufak tefek çocuk yaramazlığına, nazlanmasına itirazım yok, nazlarım ama saygısızlık ve terbiyesizlik kırmızı çizgi.Sizin çocuğunuz küfür eden çocuk olsa birilerinden öğrenip başkalarına da kullansa iki taraflı yorumlar.bekliyorum.
O disiplini nasıl sagliyorsunuz bakmak yetiyor mu yoksa başka şeylere de mi basvuruyorsunuz?Öğrenirse de benim tepkimden bir daha söyleyemez. Okulun ikinci senesinde “-yorum” yerine “-yom” diye konuşmaya başladığında ilk yaptığım öğretmenini aramaktı. Sonra her söylediğinde kızımı düzelttik. Kısa sürede unuttu. Bir de küfür etse zaten yüzüme baktığında bir daha söyleyemez. Ufak tefek çocuk yaramazlığına, nazlanmasına itirazım yok, nazlarım ama saygısızlık ve terbiyesizlik kırmızı çizgi.
Daha küçücükken başladık, hayır dediysek hayırdır, her şeyi oturup anlatırız. Niye olmaz dediğimizi bilir. Onaylamadığımız bir şey yaptığında asla geri adım atmayız. Babasıyla ortak hareket etmeye çalışırız. Şimdi 5 yaşında. Neye kızacağımızı bilir. Bildiği için, yapacak olsa bile gözü takılır bize, yapmaz. Biraz da karakter meselesi olabilir ya da görebileceği kötü bir şey olmadığı İçin olabilir. Ekstra ceza verdiğimiz olmamıştır. Kullandığı en kötü kelime popiş:))O disiplini nasıl sagliyorsunuz bakmak yetiyor mu yoksa başka şeylere de mi basvuruyorsunuz?
Bizde de var bi tane ama annenin suçu yok. Çocuk babadan ve çevreden duyuyo. Deme dedikçe üstüne gidiyo. Anne doktora kadar götürdü oğlunu hem küfür hemde yaramazlık var bi dk durmuyo. Doktor ev ortamının düzelmesi gerektiğini söyledi.Arkadaşlar bu konuyu hem komşum hem ileride başıma gelirse nasıl bir yol izleyebilirim diye açıyorum.
Çok sevdiğim ve görüştüğüm iki komşum var siz deyin kardeş gibi.
Samimi sıcak .
Ikisinin oğlu var 6 yaşlarında ve ikisinin karakteri çok farklı . Aslında annelerin de karakteri çok farkli.
Bir anne çok disiplinli biri çok rahat gibi...
Neyse konuya geçiyorum artık .
Ali çok küfürbaz bir çocuk. Herkes ondan şikayetçi. (Rahat annenin çocuğu)
Veli ise çok mülayim herkes tarafından sevilen parmakla gösterilen bir çocuk ( disiplinli annemin çocuğu )
Veli ile Ali kavga edince anneler de olaya karıştı. Alimin annesi benim çocuğum öyle bir şey demez yapmaz diye savundu.diger anne ise çocuğuna biraz terbiye ver dedi.
Neyse anneler şu an küs.
Ben arada kaldım .Bana dertleniyorlar.
Iki kadın çok iyiyken çocuklar yüzünden düşman kesildiler.
Şimdi size iki sorum var
Siz küfür eden çocuğun annesi olsanız çocuğunuza karşı davranisiniz nasıl olur ?
2. Soru
Çocuğunuzun kavgacı küfürbaz arkadaşı olsa yaklasiminiz nasıl olur ?
Ben de ileride anne olacağım erkek annesi olarak merak ediyorum doğru davranış şekli kirmadan kirilmadan nasıl olmalı ?
Lütfen konuma mantıklı cevaplar yazın her yorum benim için çok önemli .
arkadaşı ile ilişkisine karışamam ama çocuğumu olumsuz etkileyecek biri ise görüşmelerine engel olurum ki bahsettiğiniz çocuklar daha çok küçük büyük ihtimal ebeveyn eşliğinde görüşüyorlar yani anneler görüşmezse sorun ortadan kalkar..Arkadaşlar bu konuyu hem komşum hem ileride başıma gelirse nasıl bir yol izleyebilirim diye açıyorum.
Çok sevdiğim ve görüştüğüm iki komşum var siz deyin kardeş gibi.
Samimi sıcak .
Ikisinin oğlu var 6 yaşlarında ve ikisinin karakteri çok farklı . Aslında annelerin de karakteri çok farkli.
Bir anne çok disiplinli biri çok rahat gibi...
Neyse konuya geçiyorum artık .
Ali çok küfürbaz bir çocuk. Herkes ondan şikayetçi. (Rahat annenin çocuğu)
Veli ise çok mülayim herkes tarafından sevilen parmakla gösterilen bir çocuk ( disiplinli annemin çocuğu )
Veli ile Ali kavga edince anneler de olaya karıştı. Alimin annesi benim çocuğum öyle bir şey demez yapmaz diye savundu.diger anne ise çocuğuna biraz terbiye ver dedi.
Neyse anneler şu an küs.
Ben arada kaldım .Bana dertleniyorlar.
Iki kadın çok iyiyken çocuklar yüzünden düşman kesildiler.
Şimdi size iki sorum var
Siz küfür eden çocuğun annesi olsanız çocuğunuza karşı davranisiniz nasıl olur ?
2. Soru
Çocuğunuzun kavgacı küfürbaz arkadaşı olsa yaklasiminiz nasıl olur ?
Ben de ileride anne olacağım erkek annesi olarak merak ediyorum doğru davranış şekli kirmadan kirilmadan nasıl olmalı ?
Lütfen konuma mantıklı cevaplar yazın her yorum benim için çok önemli .
Sizin çocuğunuz küfür eden çocuk olsa birilerinden öğrenip başkalarına da kullansa iki taraflı yorumlar.bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?