Küfür eden koca

Chantell

Bir prenses annesi ^
Kayıtlı Üye
11 Mart 2011
327
70
318
Kızlar canım çok sıkkın her sıkıştığında , her haksızlığında bana küfürler savuran biriyle evliyim nasıl başa çıkılır bu adamla??.. İyilikle davran konuş demeyin defalarca denedim duzelmiyor.

mecbur rest çekip kıyamet koparacaksınız bir daha küfür ettiğinde
ya ağzını toplayacak ya siz boşanacaksınız o olaydan sonra başka çıkış yok gibi
ailen ne diyor duruma

Hic sevmedigim tip esine kufur eden koca. Koy kapinin onune agzini duzeltmeden gelme de. Nereye kadar cekiceksin resti cek bence

Agzina acı biber sur.
Bence aynısı ile karşilk ver.ne hisseliğini anca öyle anlar

Kesinlikle iyilikle konuşmayın. Siz daha beter küfredin çözüme gidilecek en son ama en başta yapılması gereken yol

Aileden öğrenilen davranışsa çok zor.

Ama tamam bir daha yapmicam gibi ılımlı bir yaklaşımı varsa bence düzeltebilir.

Aileden terbiyeyi almamıssa sen ne desen bos düzelmez belli bir yaştan sonra

Çoklu alıntı yapmaya çalıştım beceremedim. Resti çektim ailesi girdi annemler girdi araya annem beni almaya geliyordu gelme gelme duzelttik her ailede olur daha öncede duzelttik diyip resmen yalvaldi anneme. Görümcelerimde ona destek bizimde kocalarımız kufur ediyor kapıyı çekip çıkmadık diyolar. Ona kufur etmek ne hacet kalkar üstüne yurur şiddet gösterir felan o aşamaya gelmek istemiyorum. Ben bıktım bu adamdan allahım ne günahım vardı bilmiyorum. Pis ağzından bıktım artik

Valla cnm çok zor inan bana vazgeçmezde bir kere küfürbaz terbiyesiz saygısız bir insansa o adam olmuyor malesef. Bnm eşimde tam bi küfürbaz altı senedir bıraktıramadm gitti ömrümdn ömür gitti. Dün gece bile bana küfür etti inan bana sabaha kadar sinirdn yatamadm kah ağladm kah bende saydım ama içimdn. Yüzüne aynı küfürleri saysam şiddet uygulayabilir o duruma getirmk istemiyorm. Yani anlayacağn ya kabulleneceksin kulağını tıkayıp, yada imkanın varsa boşayacan gidip geberecek

Demek ki seninle aynı durumdayız . Kabullenemiyorumda kulağımida tikayamiyorum. Nefret ediyorum ondan.

Demek ki seninle aynı durumdayız . Kabullenemiyorumda kulağımida tikayamiyorum. Nefret ediyorum ondan.
Valla cnm kolay kolay kabbullenilmiyor ki bak altı senedir hep küfür eder sadc bana değil herşeye eder tv izlese bile on kere küfreder ama hayla kabullenemiyorm dün gece ufacık birşeyde bile küfretti bana inana bana sabaha kadar sinirdn üzüntüdn yatamadm yemin ederim imkanım olsaydı on kere boşardm ben bunadamı ama bu durumda ancak içime atıyorm başkada yapacak birşey yok. Sende değiştirrim diye pek ümitlenme imkanın varsa bas kıçına tekmeyi yoksada tak kulağına tıpayı başka çare yok.

Esinizin fiziksel siddet gostermesinden endise ediyorsunuz da bu yaptigi da sözel siddet. Böyle korkarak ömür gecer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…