mecbur rest çekip kıyamet koparacaksınız bir daha küfür ettiğindeKızlar canım çok sıkkın her sıkıştığında , her haksızlığında bana küfürler savuran biriyle evliyimnasıl başa çıkılır bu adamla??.. İyilikle davran konuş demeyin defalarca denedim duzelmiyor.
Arada özür diler başka bi ilimli yaklaşımı yokAileden öğrenilen davranışsa çok zor.
Ama tamam bir daha yapmicam gibi ılımlı bir yaklaşımı varsa bence düzeltebilir.
Arada özür diler başka bi ilimli yaklaşımı yok
Demek ki seninle aynı durumdayız . Kabullenemiyorumda kulağımida tikayamiyorum. Nefret ediyorum ondan.Valla cnm çok zor inan bana vazgeçmezde bir kere küfürbaz terbiyesiz saygısız bir insansa o adam olmuyor malesef. Bnm eşimde tam bi küfürbaz altı senedir bıraktıramadm gitti ömrümdn ömür gitti. Dün gece bile bana küfür etti inan bana sabaha kadar sinirdn yatamadm kah ağladm kah bende saydım ama içimdn. Yüzüne aynı küfürleri saysam şiddet uygulayabilir o duruma getirmk istemiyorm. Yani anlayacağn ya kabulleneceksin kulağını tıkayıp, yada imkanın varsa boşayacan gidip geberecek
Valla cnm kolay kolay kabbullenilmiyor ki bak altı senedir hep küfür eder sadc bana değil herşeye eder tv izlese bile on kere küfreder ama hayla kabullenemiyorm dün gece ufacık birşeyde bile küfretti bana inana bana sabaha kadar sinirdn üzüntüdn yatamadm yemin ederim imkanım olsaydı on kere boşardm ben bunadamı ama bu durumda ancak içime atıyorm başkada yapacak birşey yok. Sende değiştirrim diye pek ümitlenme imkanın varsa bas kıçına tekmeyi yoksada tak kulağına tıpayı başka çare yok.Demek ki seninle aynı durumdayız . Kabullenemiyorumda kulağımida tikayamiyorum. Nefret ediyorum ondan.
AyrilKızlar canım çok sıkkın her sıkıştığında , her haksızlığında bana küfürler savuran biriyle evliyimnasıl başa çıkılır bu adamla??.. İyilikle davran konuş demeyin defalarca denedim duzelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?