Küfür eden koca

Bekara karı boşamak kolay derler ya hani Sizinde o hesap olmuş . Babamı kaybettim babasız yaşamanın ne demek.oldugunu baba sevgisinin hayatında eksikliğini çok iyi biliyorum 1yasinda bir kızım var baba sevgisinden baba ilgisinden mahrum kalsın istemiyorum. Böyle yaşamak da istemiyorum ama kızım ağır basıyor

Baba figürü tam olarak olmazsa yararından çok zararı dokunur.
1 yaşındaki kızının yoksun kalacağı tek şey öğreneceği küfürler ve erkeğin kadına saygısızca davranış biçimi.
Bunlara maruz büyürse ilerde kendisine de yapılan her türlü saygısızlığa, küfüre, sözlü şiddete boyun eğecek, çünkü normal olan bu diyecek.
Bunları göze alamaz hiçbir anne diye tahmin ediyorum.
Eşiniz kendine acilen çeki düzen vermezse tahammül edilecek bişey değil küfür. Ayrılık sebebi mi? Evet sebebi.

kufur ettigi zaman-ozellikle size,ailenize- suratina gunlerce bakmayin..
konusmakla duzelmez boyleleri,o yokmus gibi davranin.
sakin tartismaya girmeyin,sessizlik onlara en buyuk ceza,vicdanlariyla basbasa kalsin boyleleri..
eninde sonunda gelip senin derdin ne diye soracaktir..
ozaman ben dunyaya senin kufurlerini sindirmek icin mi geldim,gunah ayip diyin ama kavgaya girmeyin.
esinizde sInir adabi yok,kadinin yaninda oyle konusulmamasi gerektigini anlamali.

Benm eşimde oyle artk bnde küfür edyorum agzıma geleni syıyorum yoksa susmuyo herseyi denedm senin küfürlerin yuzunden evimizn bereketi yok dedm agzına ble vurdum vala küfür ettgnde biraz topladı kendni eskisi gbi değil ama beddualar coook

Offf offf durumum o kadar karman çorman ki doğru kararı vereceğim derken bende bir yanlışın içine sürükleniyorum

Dediklerinin hepsini yaptım babamın evinde ki rahatlığı senden küfür yemek için bırakıp gelmedim dedim. Ama biz geliyo tırıs geliyo. Benimki bu özgüveni aileden aliyo. Annesi" erkek karısını dövebilir" diyen bir zihniyet ablaları kardeşlerini öğütlemek yerine dinlemeden sormadan "acaba chantell ne yaptıda x küfür ediyor diyen bizimde kocalarımız küfür etti kapıyı çekip çıkmadık " diyen tipler.

Değil ağzına vurmak , ettiği küfürlere karşılık versem herhalde kesin şiddet uygular. Karşı çıktığımda bağırıp cagirdigimda dahi üzerime yürüyen Allahın cezası bişey.

Değil ağzına vurmak , ettiği küfürlere karşılık versem herhalde kesin şiddet uygular. Karşı çıktığımda bağırıp cagirdigimda dahi üzerime yürüyen Allahın cezası bişey.
Yok artık ailenizle konuşun ayrılın oyle insanla ömür mü gecer siddet ne demek bana en ufak el kaldrrsa hayatı zindan ederm eşim faln dnlemem oların insan oldugu kadr bzde insanız !

Evlenmeden önce nasıldı? Ayrıca bu tepkiler küfürle kalacak gibi değil. Dikkat edin kendinize. Evliliğinizin gidişatını bir düşünebilirsiniz.

Size zerre saygı duymayan adamla ne yapacaksınız?

Kesinlikle ayrılmayı düşünün.Bu yüzden boşanılır mı demeyin. Boşanılır valla.

Size şiddet uygularsa sakın sinmeyin ve korkmayın. Şikayetçi olun , ailenizin yanına gidin.

Küfürler sana ise idare edilecek bir durum değil.

İyi bir anın da ona de. Bundan sonra kavga edip bana küfürler ettiğinde yaptığın şeyi farketmen için o an aynı küfürü tekrar edeceğim de. O sana küfür ettiğinde ilk önce uyar seninle konuşmuştuk tekrarlamami mi istiyorsun de baktın devam ediyor sende papağan gibi tekrarla

bendede var aynı modelden... dün dayanamadım kv şikayet ettim. oda haklısın allah yardım etsinde bıraksın diyor.

Bende de var kufurlu bir koca hele ki kavgalarda akil almaz seyler duyuyorum istersen gir bak benim konuma biraz uzun ama anlarsin ne sikintili bir durum oldugunu ..

Sen sanirsam 2 senelik evlisin bu basinda boyleyse boylede devam ediyooorrrr belki azaltir ama yok olmaz tamamen

Bende iki tane cocuk var ve ben 5 senelik evliyim ve bosanmayi dusunuyorum

Biz ayrilmayi kafaya koyunca inan cok degerli oluyoruz bunu ona caktirmadan yapicaksin oyle pat diye ortada kalacaklar

Bundan bi 5 sene sonra kendini daha iyi bir durumda gorebiliyormusun ?

Degisecegine inaniyormusun ?

Bi arkadas demis aileden gormeyse degismez diye buna tamamen katiliyorum cunku ne gorduyse onu yapacak farkli bisey bekleme

Uzuldum senin icin insallah hakkinda hayirlisi olur

Biz kendimizi harciyoruz evliligimiz yurusun diye ama tek tarafli kurek cekmeyle yurumuyor bu evlilik karsi tarafinda caba gostermesi lazim basta saygi gostererek sonrasi zaten sevgi olur ask olur mesk olur yeter ki saygi olsun

Rabbim benim kocami da sizinkini de ve boyle olanlari islah etsin

Mucadele etmeye gucun varsa bu evliligi ben onu yola getirerek duzeltirim diyorsan ugras ozaman ama onunla ugrasmaya tekrar tekrar kirilmaya gucun kalmadiysa karar senin allaha emanet olasin bana her zaman yazabilirsin hoscakal

Başa çıkılmıyor konuşmak da asla işe yaramıyor küfürbaz biri asla dediğinden pişman da olmuyor sen hak ettin deyip suçu sırtına yükleyip gidiyor işte bu kadar seni çok iyi anlıyorum Can'ım

Ne kadar berbat bişey olduğunu anlıyorum aynı şey başımda benimde biktim gerçekten sevgisinden küfür ediyomus sen mi sinirlendiriyomuşsun?

Nasıl canım yanıyor anlatamam nasıl da degersizlesiyorum onun yanında onun elinin altinda.. defalarca söyledim babamın evindeki rahatlığı senden küfür yemek için bırakıp gelmedim dedim bu defa da ben küfür ettiriyormuşum öyle diyor. Yüzüne bakmak sesini dahi duymak istemiyorum. Kendimi cok zorluyorum ama yapamıyorum . Bir tek bu değil ki sorunlar o kadar çok ki kv.den bir yandan çekiyorum dengesiz görümceden ayrı çekiyorum . Evliliğimin ellle tutulur hiç bir yanı yok.
Başa çıkılmıyor konuşmak da asla işe yaramıyor küfürbaz biri asla dediğinden pişman da olmuyor sen hak ettin deyip suçu sırtına yükleyip gidiyor işte bu kadar seni çok iyi anlıyorum Can'ım
Evet aynen hem hakkettin diyor hemde ettirmeseydin diyor
Ne kadar berbat bişey olduğunu anlıyorum aynı şey başımda benimde biktim gerçekten sevgisinden küfür ediyomus sen mi sinirlendiriyomuşsun?
Ben tükendim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…