Küfür eden koca

Herkes aynı dertte galiba senin anlattıklarının tıpa tıp aynısını bende yaşadım bu aralar sesi çıkmıyor ama az damarına bas ana avrat ne gelirse sayar hak etti. Der sonra da bende çok ağladım tükendim hamileyken neler neler yaşadım evlendim üçüncü gün dayak yedim şimdi iyi olsa ne olucak unutuluyor mu sanki aman daha neler neler işte allah yardımcın olsun Can'ım üzülme kimse değmez bende aynı durumdayım ama işte elinle ettin boynunla çekecem diye bir laf vardır benimkisi o hesap umarım iyi olursun sıkma canını

Oyle iyi anliyorum ki yazdiklarini oyle icten hissediyorum ki tipa tip ayni yasadiklarimiz
Ya bi de nasil uste cikiyorlar anlamiyorum hem kufur eden onlar hem ettiren biz ise baksana .. ! Ben daha az once tartistim bizimle neden ilgilenip bize zaman ayirmiyorsun diye aldigim cevaplar 5 sene verdigi cevplarin aynisi yani ben bosuna ugrasiyorum onu degistirmek icin bu saatten sonrada ugrasmam

Ara babani alsin sizi belcikaya diyor ailem orda oldugu icin boylelerinle evli kalsan ne olur kalmasan nolur !

Kv ile ve gorumce ile sorun var demissin onlar zaten olmazsa olmaz biz el kiziyiz siye ugrasiyorlar bizimle rabbime sigin onlari ona havale et bak ben kendim yasadim gordum hepsi perisan oluyor zamani gelince unutmasinlar kendi kizlari da var ama geline yaparken boyle dusunmuyorlar

Kurtulsunlar bizden yasasinlar hayatlarini koca olacak adamlar bizi zerre kadar hak etmiyorlar sesini duymak yuzunu gormek tabiki istemezsin cunku o caba harcadigin adam surekli kiriyor yipratiyor ve umursamiyor ne olacak ti ki bi de sevgiyle mi bakalim cok beklerler

Sen bundan sonra kendini yirtsanda bu evliligi duzeltmek icin eger karsi tataf isik tutmuyorsa tek basina olamaz ki anca oldugun yerde cirpinirsin o kadar

sende küfret ben öyle yapardım kısasa kısas.

benim kocamda küfür eder. ama bana degil..
yola giderken arabalara çok ediyor
yahu etme küfür agzina yakışmıyo diyorum. hiç sevmiyorum küfürleri..
ben hiç etmem küfürü.. sevmem ki.
küfür insanin agzina hiç yakışmayascak söz .nefret ederim..
eşin sana küfür ediyosa güzelce söle.
olmuyosa kulaklarini tıkla yada evden kov.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…