Küfür etmeyi bırakamıyorumm

Birşey biliyorum bak anlatayım..

Bir zamanlar ağzı son derece bozuk olan bir kadin varmış bu kadin her firsatta kufur edermis 2 lafindan biride kufur imis.. Ve ölüm zamani gelmis catmis cenaze yikanirken kadinin idrari agzindan akmış ve sorduklari zaman da zamanında ettigi kufurlerin mükafatı denmis..

Düşünsene bi ne kadar igrenc ve kotu bir durum ? Bunu aklina getir belki sana yardimci olur..

arkadaşını değiştir

o nası arkadaş ortamı? ben kız arkadaşlarımla gayet seviyeli konuşuyorum trafikteysem ya da biri taciz etmişse vs sessizce küfrediyorum sinirimi çıkarabilmek için ama onu bile düzeltmeye çalışıyorum
yanlis anlamayin ama yorum dikkatimi cekti ksuuruma.bakmayin. siz hangi sehirde yasiyorsunuz ve neden bu kadar cok taciz edenmi var orada biri taciz etmisse kufur ediyorm demissiniz. yada siz cok alimlisiniz herhalde. yada dedigim gibi sizin oldugunz sehirde sapik cok

Bir zamanlar ağzı son derece bozuk olan bir kadin varmış bu kadin her firsatta kufur edermis 2 lafindan biride kufur imis.. Ve ölüm zamani gelmis catmis cenaze yikanirken kadinin idrari agzindan akmış ve sorduklari zaman da zamanında ettigi kufurlerin mükafatı denmis..

Düşünsene bi ne kadar igrenc ve kotu bir durum ? Bunu aklina getir belki sana yardimci olur..
Ay inanmıyorum gerçekten mi :O

Ay inanmıyorum gerçekten mi :O
Gerçek diye biliyorum ve inancim kuvvetlidir inanirim boyle seylere. Hani su kadin kufur edemez diye bir sey mi var yok efendim özgürlük kisitlama olamaz vs hepsi sacma sapan yeni akimin laflari erkegin bile kufur etmesi kabullenemezken kadin nasil eder ? Kadin narindir zarifdir. Boyle seyleri kendimize yakistirmamaliyiz Allah'ım esirgesin

yanlis anlamayin ama yorum dikkatimi cekti ksuuruma.bakmayin. siz hangi sehirde yasiyorsunuz ve neden bu kadar cok taciz edenmi var orada biri taciz etmisse kufur ediyorm demissiniz. yada siz cok alimlisiniz herhalde. yada dedigim gibi sizin oldugunz sehirde sapik cok

taciz kavramımızla alakalı.

mesela bana fütürsüzca gözünü diken pis pis bakanı tacizden sayıyorum ben belki ondan. yani bunu yaşamayan kadın yoktur nerdeyse her gün yaşadığımız şey. bu sırada sinirlenip içimden küfredebiliyorum.

ama her gün yaşadığımı nerden çıkardınız öyle bir şey söylemedim ama bu sık olan bir şey

tacizle alımlı olma bağlantısı kuramadım ben? o amaçla subliminal mesaj vererek egosunu tatmin edecek kadar hasarlı bir benlik algım yok.

bilimsel olarak öyle bir şey mümkün değil :işsiz: bi dahaki sefere ağzından dışkı aktı diye anlatın bari bi alakası olsun daha çok insan korkutursunuz.

bilimsel olarak öyle bir şey mümkün değil :işsiz: bi dahaki sefere ağzından dışkı aktı diye anlatın bari bi alakası olsun daha çok insan korkutursunuz.
Sizin icin varsa yoksa bilimsellik bilmem ne Dinin hic bir önemi yok zaten. Dimi nasil bir inançsızlık vallahi pes... Ayrica öcü değilim ki korkutayim öyle bir amacim da yok zaten. Size gore yobazimdir hiiic umrumda değil Allah islah etsin sen ve senin gibileri. Simdi sen ahirete cennet ve cehenneme falan da inanmiyosundur. rabbim akil fikir versin. İşine bak..

Sizin icin varsa yoksa bilimsellik bilmem ne Dinin hic bir önemi yok zaten. Dimi nasil bir inançsızlık vallahi pes... Ayrica öcü değilim ki korkutayim öyle bir amacim da yok zaten. Size gore yobazimdir hiiic umrumda değil Allah islah etsin sen ve senin gibileri. Simdi sen ahirete cennet ve cehenneme falan da inanmiyosundur. rabbim akil fikir versin. İşine bak..

:olamaz:

taciz kavramımızla alakalı.

mesela bana fütürsüzca gözünü diken pis pis bakanı tacizden sayıyorum ben belki ondan. yani bunu yaşamayan kadın yoktur nerdeyse her gün yaşadığımız şey. bu sırada sinirlenip içimden küfredebiliyorum.

ama her gün yaşadığımı nerden çıkardınız öyle bir şey söylemedim ama bu sık olan bir şey

tacizle alımlı olma bağlantısı kuramadım ben? o amaçla subliminal mesaj vererek egosunu tatmin edecek kadar hasarlı bir benlik algım yok.
yok bazi kadinlar alimlidir bu ya kisiligiyle ya dis gorunusuyle.alakali bu tip insanlar malesef daha cok.karsilasiyor boyle seylerle. anliyorum cnm evet malesef gozu ora burda dolanan cok.

Kızlar selam benim arkadaş ortamlarında çok pis konuşma gibi bir alışkanlığım var ve bunu bırakamıyorum :KK43: ailemin yanında hiç etmiyorum ama arkadaşlarımın arasında hep ediyorum nasıl bırakabilirim?
Küfür etmeyi bırakmak istiyorsan bunun en güzel ve kesin çözümü önce günah olduğunu düşünmek. Küfür ettiğin için arkadaşlarından özür dileyemeyeceğine göre, dua edip tövbe edersen bundan dönmezsin. Dönmek istersende mahçup olursun. Ne oldu, küfür etmekten utanmaya başladın. Bence bu ancak bu şekilde olur. Küfüre bakışını değiştirirsen etmezsin.

yok bazi kadinlar alimlidir bu ya kisiligiyle ya dis gorunusuyle.alakali bu tip insanlar malesef daha cok.karsilasiyor boyle seylerle. anliyorum cnm evet malesef gozu ora burda dolanan cok.

ben paspalken daha saçma şeylerle karşılaşıyorum bence bu ezik paspal pısırık diye düşünüp daha cesur oluyorlar. umarım bi gün hepimiz rahat oluruz bu ülkede (neyse dağıtmayalım konuyu)

küfürler zaten cinsiyetçi hep kadın üzerine.

asıl küfür etmek cinsiyetçiliktir. kadına da erkeğe de yakışmaz.
Kelimeler daima söylenileni kastetmez has... dediğimizde kelimenin sözlük anlamını aklımıza getirerek söylemeyiz. Küfür ve argo konuşmanın kelime anlamı dışında bi işlevi olduğu için zaten cinsiyetçi diye kestirilip atılmasını kolaycılık görüyorum

Su hayatimda tek kufuru esime ettim o da son raddeye gelince.Ben esimi degistirdim sende arkadaslarini degistir muhtemelen onlarda ediyordur

Kelimeler daima söylenileni kastetmez has... dediğimizde kelimenin sözlük anlamını aklımıza getirerek söylemeyiz. Küfür ve argo konuşmanın kelime anlamı dışında bi işlevi olduğu için zaten cinsiyetçi diye kestirilip atılmasını kolaycılık görüyorum

size öyle geliyor olması toplumda öyle bir algı olmadığı anlamına gelmez ama.

ben kabul etmiyorum bunu yanımda eril bir dille küfür eden insandan rahatsız olurum kadın erkek fark etmez hele sinkaflı küfürler.

ben de çok sinirlendiğimde içimden ediyorum ama bunu değiştiriyorum yavaş yavaş. bu öğrenilmiş bir sinir boşaltma şekli. nasıl sinirlenince sigara içmek öğrenilmiş toplumsal bir sinir atma yöntemi haline gelmişse bu da öyle.

toplumdaki kadın baskısını tek kulvardan kaldıramayız. bunun içerisine küfürler dahi giriyor. hatta "karı gibi gülme" "kız gibi koşma" "hanımköylü" vs gibi kalıplar da bunun içinde.

o yüzden bunlara tepki gösteren kadınlara hak veriyor hatta destekliyorum etrafımda yapana da müdahale ediyorum.

Kadın neden küfür edemez ? Sinirlendiğimde valla 7 sülale geçer elimden edene değil ettirene bakarım ben ? Kaldı ki bi ara doktora gittiğimde bana verdiği bi tavsiye vardı o an ağzına ne geliyorsa yutmadan aman sonra söylerim demeden pat diye söyle daha sonra içinde kala kala şişersin demişti o gün bu gündür öle yapıyorum ben üzüleceğime beni üzenler üzülsün inanılmaz rahatlatma yapıyor bende küfür etmek :)

Bende araç kullanırken
Oooo dümdüz
Kızım arkada kime dedin anne bana demedin değil mi ona dedin falan diyor
Umrumda değil bir rahatlama biçimi bana göre sövmek

Back
X