küfür etti..

İnşallah bir daha bu durum tekrarlanmaz ama şunu söylemeliyim ki o iğrenç küfürler hiç bir bahaneye bağlanamaz ne yani bunalımda diye kalkıp senin ailene mi sövsün böyle saçmalık mı olur illa küfür edecekse kendisine etsin çok üzüldüm senin durumuna ben bile çok sinirlendim. Herşeyine rağmen ne kadar da anlayışlısın kıymetini bilsin

Burdaki ana avrat küfürlere şaşırmayanlara bende şaşırıyorum mesela :kahve: insanlar nelere katlanıyor vay be :KK57:

Bir küfürbaz kocada benden.daha bir buçuk saat önce yasandi olay.sahsima degil ama bir agiz dolusu kufur etti sagolsun.küfüre hiç tahammülüm yok delirdim yemek bile yiyemedim.daha 10 aylik evliyiz.ben suclu hatali olsam bile bu normal mi ya ? Kufur ettiği için bağırdım bağırdım şimdi baska odaya geldim öyle oturuyorum.Kufur eden kocaya ne yapmali ?
Sende karşılık olarak küfür ette görsün diyeceğim beni topa tutacaklar :KK53:

Ben çevremde erkekler bi yana kadınlarda bile kufur etmeyen insan gormedim.
Ben cok sakinimdir ama sinirlenince icimden de arada sesli olarak da ediyorum valla :D
Aileye kadar dil uzatması kötü olmuş tabi orasi kesin .

yahu annelerinin evinde el bebek gül bebek yetişen Türk erkeklerinden bahsediyoruz. Eve gelip kıyametleri kopartan. kız kardeşlerinin canını çıkartan. Babasının pipisini millete göstermeye bayıldığı. Küfür ettiği zaman annesinin oğluşuna kahkahalar attığı. Böyle bir toplumda, bu kadar mükemmel adamlar kocalarınız olmuş helal olsun kızlar.

Yapılanı savunduğum için yazmıyorum tabii. Yapılan bir hatanın üzerinden egonuzun tatminini garip buldum.
Akıl vermek yerine, 'ayyy benim kocam aslaaaa yapmazzzz' kibiriniz takdire şahan cidden.

İster büyük konuşuyor deyin, ister küçük; beni bin bir zorlukla büyüten annemin ağzına yüzüne söven koca cehennemin dibine gitsin, bir daha da gelmesin bence.
Hadi beni geçtim, benim anneme nasıl küfredebilir? Kutsalıma girenin canına okurum net!
Bunun bana göre hiçbir bahanesi olamaz. Affetmem de.
Söz ağızdan bir kere çıkar, o yüzden sonuçlarına katlanamayacağın hiçbir şeyi ağzına almayacaksın, o kadar.

Merhaba arkadaşlar
dün akşam eşimle olan tartışma içime oturdu hala unutamiyorum anlatacağım da beni anlayacakta hiç kimsem yok yapayalnızim bu dünyada..
iftara yemek hazırlıyordum mutfağa geldi bende yardım edeyim dedi..ok dedim sen şu eti kes bende çamaşırları asayım geliyorum. . bi geldimki heryer yerler falan hep kan. . yaa naptin ben daha demin paspas yaptım biraz dikkat et ya nolur temizleyemiyorum zorlanıyorum zaten dedim. . demez olaydım küfür üstüne küfür.. senin orucun bozuldu dedim. . Ramazan günü cümlelerin e bak.
aileme Anama babama bile küfür etti..
seni döverim bak dedi. .bende kolaydı dedim ben o dayak yiyen Susan kadınlara benzemem ben sahipsiz değilim dedim bu kez başladı senin sahibinin ananin babanın ağzına yüzüne s...... hiç bişey demedim usteledi bende aynısını sana iade ediyorum dedim..
hiç konusmadim bişeyler sordu cevap bile vermedim ..
akşama doğru sakindi artık. . sadece şunu dedim bana kızınca ailemi karıştırma o insanların suçu ne.. ben senin Ailene küfretsem sen beni evden atarsın dedim haklısın Özür dilerim dedi...
gece yatmadan öncede hakkını helal edermisin dedi ses cikarmadim ...

Bugün de diyorki ben iyi değilim Özür dilerim. .
1 yılı aşkın bebek istedik olmadı. .
doktora gittik kendisinde sorun çıktı..
Varikosel ameliyatı oldu..
korkuyor Sperm değerleri duzelmiycek diye. .telefonu hep onla ilgili konular arastirilmis.. zor bi durum biliyorum..
doktora kalsa ameliyat dan sonra çok olumlu konuştu... Allah bilir herseyi biz isteriz allah gönderirse gönderir. .hayırlısı allahtan...
çocuk olmadığı için sıkıntı yapıyor kendinde problem diye. .
buda evlilugimize bana çok olumsuz yansıyor. . kafam çok karışık. ..
Annene babana kufur ediyormus beklesin onun cocugu olur terbiyesiz adam.su erkekler ne pislikler ya sıkısinca bas kufuru bas ana babaya dumduz git.birde su mubarek ramazan da .etme hakkini helal falan ne demek ya. kalbini kirmis birde oruc tutuyor.allah akil fikir versin.helal etme azcik vicdan varsa bidahada etmez kufur hele anana babana hic etmez

Sende karşılık olarak küfür ette görsün diyeceğim beni topa tutacaklar :KK53:
Vala benimde aklıma geliyor bazen sinirle ama kendime yakıştıramiyorum nefret ediyorum çünkü oyle yaparsam evlilikten iyice sogurum. Bunlari vazgecirmenin bir yolu olmali.Guzel konusmadan anlamiyor benimki soz veriyor ozur diliyor yine aynı.

Burdaki ana avrat küfürlere şaşırmayanlara bende şaşırıyorum mesela :kahve: insanlar nelere katlanıyor vay be :KK57:
Valla bibiciğim, inan çevremde hep olumlu örnekler olduğundan yanlış olduğunu söylemedim ben.
Bir tutturmuşlar benimki de söver, herkes yapar. Ona kalırsa bir dönem de herkes dünya tepsiye benziyor diyordu. Herkes dedi diye doğru mu olacak illa?
Yanlışa yanlış demeyi öğrenin biraz, yoksa o yanlış asla düzelmeyecek, erkek milleti böyle annenize sövmeye devam edecek.
Ne ben kocamın anasını babasını sevmek zorundayım ne de o benimkileri. Ama birbirimizi sevdiğimiz için, onlara saygı göstermek zorundayız. Öyle evime geldiklerinde güler yüz gösterip, arkalarından söven korkak, iki yüzlü bir koca istemiyorum ben. Hadi sıkıysa babamın yüzüne de söylesin de göreyim onu ben! Heh yemiyor di mi?

Terbiyesizlik etmiş eşin. Her sinirlenildiginde küfür edilse ohooooo oooo.
Pişman olup özür dilemesi iyi birşey. Herkes hata yapabilir bunu unutma. Tekrar etmesin yeterli

Valla bibiciğim, inan çevremde hep olumlu örnekler olduğundan yanlış olduğunu söylemedim ben.
Bir tutturmuşlar benimki de söver, herkes yapar. Ona kalırsa bir dönem de herkes dünya tepsiye benziyor diyordu. Herkes dedi diye doğru mu olacak illa?
Yanlışa yanlış demeyi öğrenin biraz, yoksa o yanlış asla düzelmeyecek, erkek milleti böyle annenize sövmeye devam edecek.
Ne ben kocamın anasını babasını sevmek zorundayım ne de o benimkileri. Ama birbirimizi sevdiğimiz için, onlara saygı göstermek zorundayız. Öyle evime geldiklerinde güler yüz gösterip, arkalarından söven korkak, iki yüzlü bir koca istemiyorum ben. Hadi sıkıysa babamın yüzüne de söylesin de göreyim onu ben! Heh yemiyor di mi?
Ya sorma bide hepsi aynı muhabbeti yokmu :deli: ya değil işte benimki değil böyle diyince de bize inanmıyorlar :63: her zaman kocamı övüyorum böyle konuları okudukça başımın üstünde gezdiresim geliyor yalan değil :skandal:

arkadaşım aslında durum çok ciddi, öfke kontrol sorunu var eşinizin belli ki.. bugün çocuk olmadığı için geriliyor ama yarın çocuk uyamadığı için gerilecek.. çocuk hasta olacak gerilecek, işler ters gidecek gerilecek.. insanız yani hayatımızın büyük bölümünde geriliyoruz.. sadece size küfür etse bile benim için kabul edilemez ama hadi siz aranızda anlaşır tolere edebilirsiniz belki ama aileye küfür çok ciddi bir şey.. bir de sizi döverim mi demiş, yoksa oruç kafamam mı vurdu bilmiyorum.. eğer şiddet eğilimi var ise geç kalmadan kontrol altına alın bir psikoloğa görünsün mutlaka.. allah korusun çocuk olunca sinirler 3-5 kat fazla yıpranıyor çünkü..

Bisanmayacaksaniz burda konu acmanizinda mantigi yok
bence sizin böle bi yorum yazmanız başlı başına bi mantıksızlık... herkes gibi konu sahibide derdini paylaşmak istemiş bunalmış. illa boşanacak kisiler mı yazacak malesef boyle şeyler olabiliyo insan kendini yalnız hissedebiliyo hemen insanları fişeklemeyin boşan demek ne kolay...

Kufur veya sidettin hakli gerekcesi yok, bence esinizin psikolojisi bozulmus o yuzden boyle saygisizca davranmis aylenize kufretmis, onla konusmayi deneseniz beraber atlatiriz ustesinden geliriz bir caresi bulunur tarzi konusmalar hem aranizi duzeltecek hemde esinize iyi gecelek sakinlestirecektir.

Back
X