Küfür ettiğim için dr ilaç verdi :)

Fırsatları kişiler kendileri yaratır
bu akşam bir ilki gerçekleştir 1 saatte olsun çık
Zaman zaman yalnız kalmak bence güzel bi terapi
yarında eşini yolla
enazından haftada 1 gün kafanızı dinleyin

böyle tavsiye veren birini görünce göğsüne yatıp ağlayasım geliyor...ayy sağlam bir şefkate ihtiyacım var...bencede yapmalıyım kendıme gram hayrım kalmamış

destek almak ınanın o kadar zor degıl ılaclar zaten ınsanı bır sure sonra yatıstırıyor ve bunye alısıyor o yuzden sıkıntı yapmayın allah yardımcınız olur ınsallah..

çok tesekkur ederim .evet ılaçlar ve şu maddi durumları düzeltip terapi almayı düşünüyorum...çok sağolun duanız için..

olabilir ansiyede de uyksuzlı-uk vardı genelde tekrarlamış ilaca başla 6 hafta içinde rahatlarsın inş.2 yıl düzenli kullan bi daha tekrarlama olasılığı yüzde 1 e düşer.

ben de öfke sorunum yüzünden ağır ağlama krizlerim sonucu bu sabah lustral ve xanax'a başlamış bulunmaktayım, hayırlı olsun.

ayy aşk olsunnn zeytin ağacı yaa :) sana mı bidee

Saka yapiyorum ya :)
Bak yalnizken ben de ayağımı sehpaya carpip hay senin gibi sehpayi s.... diye başlıyorum
Elimi kessem s..cem böyle isi diye bagriniyorum da senin cocuk cimdiklemeye kadar gidince isler cigrindan cikmis.
Ilacin iyi gelecektir. Bende de bir cesit anksiyete var ilac da kullandım iyi gelmişti

anlıyosun işte beni :)

ayy bu anksiyetenin allah belasını versın..17 yaşından beri ara ara hortluyo yaa...senınkı hangi çeşit ki.ne kullanmıştın

Sonunda benden çıktı bitane ...

çok mantıklı....kesınlıkle...

inşallah canım...benim ki de genetikmiş.17 yaşında gittiğim dr dedi.ama ben pek genetık olduğuna ınanmıyorum.yapı olarak da etkı edıyor.öyle kafaya takmayan relax ol-amayan biriyim ne yazıkki.o yuzden gelsin antidepresanlar

Konuyu okuyunca bir gülme geldi bana, ben çok sakin bir insandım.Bazen olayları kendi kafamda kurar , şöyle olursa şöyle yaparım derim.Nasıl bir sakinlikle bastırmışım,bastırmışım içime.Geçen bir olay oldu eşimle aramızda bildiğin ondan öğrendiğim tüm küfürleri saydım ona.Oluyor ara sıra demek ki.
Ancak sizin bebekleriniz var.Kendinizdeki durumu fark edip doktora da gitmişsiniz.İnşallah bundan sonra daha iyi olursunuz.

O uykusuzluk ve sinir durumunu iyi anladım şu son 1 ayda. Ama bebekleri çimdiklemek çok kötü ya.
İlaç hakkında bilgim yok inşallah faydası olur.

ve benim 2 tane..2 kere diş krizi 2 kere kaka krizi ,2 kere hastalık krizi...delirme de gör

sakin insanlara karsı müthiş hayranlığım var.nasıl bir yetenek nasıl bir Allah vergisi...hiç yaşayamadım :) arada eşinizi şaşırtmanız guzel olmuş...devamı gelmez inş :)

sebepsız sırıtttım şimdi sende mi brütüs...ee sonuç? hayatındakiler memmun mu?sen memnun musun?
Ben hiç dr gitmedim.
Ama gitsem iyi olur diye düşünüyorum evet küfür ettiğim zaman çok rahatlıyorum
Öyle böyle küfür değil ama tam bir erkek ağzı
Fakat ben sinirlenince olaya küfür ediyorum yani çocuğuma yada eşime değil
Eşime etsem bile duyurmam sonrasını hiçççç çekemem.
Açıkçası ilaç kullanmak istemiyorum çünkü kullanan arkadaşlarımın hepsi aynı şeyden şikayetçi:kadınlarda sekste soğukluk yapıyormuş.
Bide bu soğukluğun stresini hiç çekemem çünkü evliliği ayakta tutan en büyük faktörün seks olduğunu savunanlardanım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…