- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi coco_cambo
-
destek almak ınanın o kadar zor degıl ılaclar zaten ınsanı bır sure sonra yatıstırıyor ve bunye alısıyor o yuzden sıkıntı yapmayın allah yardımcınız olur ınsallah..kesınlıkle.....
Fırsatları kişiler kendileri yaratır
bu akşam bir ilki gerçekleştir 1 saatte olsun çık
Zaman zaman yalnız kalmak bence güzel bi terapi
yarında eşini yolla
enazından haftada 1 gün kafanızı dinleyin
destek almak ınanın o kadar zor degıl ılaclar zaten ınsanı bır sure sonra yatıstırıyor ve bunye alısıyor o yuzden sıkıntı yapmayın allah yardımcınız olur ınsallah..
olabilir ansiyede de uyksuzlı-uk vardı genelde tekrarlamış ilaca başla 6 hafta içinde rahatlarsın inş.2 yıl düzenli kullan bi daha tekrarlama olasılığı yüzde 1 e düşer.iç sıkıntım var aslında.yaniii yaşadıgım stresı içime atıp sınır anında aglama krızlerı ve küfür ile taçlandırıyorum :) ...ama depresyonda da degılım .hatta alakam yok.sinirli yapım da olsa neselıyım.ortamda enerjı sacarım gülerim espriler yaparım..depresyon da bu yoktur..yada uyku düzeni bozulur fln.hiç biri uymuyor.ama daha önce anksiyete tedavisi gördüm acaba tekrar mı nüksetti diyorum...ama bu ılacta panık atak ve depresyon ılacıymış..
Alışkanlık yaa. İlaç kullanmaya ne gerek varmış. Çooklar büyüyünce daha az küfür edecen :)
gel wallaha sen ansiyete hastası değilsin bence canıms bu ilaca boşa yazmış gibime geldi sadece sinirlerin bozuk
Yorum yazicaktim ama bana da küfür gelir diye korktum :)
Ilaclar bazen iyidir iciniz
ben de öfke sorunum yüzünden ağır ağlama krizlerim sonucu bu sabah lustral ve xanax'a başlamış bulunmaktayım, hayırlı olsun.
Cozumunu aramissin ilacini da kullandin mi pamuk gibi olursun insallah
ayy aşk olsunnn zeytin ağacı yaa :) sana mı bidee
Saka yapiyorum ya :)
Bak yalnizken ben de ayağımı sehpaya carpip hay senin gibi sehpayi s.... diye başlıyorum
Elimi kessem s..cem böyle isi diye bagriniyorum da senin cocuk cimdiklemeye kadar gidince isler cigrindan cikmis.
Ilacin iyi gelecektir. Bende de bir cesit anksiyete var ilac da kullandım iyi gelmişti
Sonunda benden çıktı bitane ...selam hatunlar..
geçen ki konumda biliyosunuz baya olay olmuştu bu ırem derici ağzım
baktım bu böyle olmucak.sureklı aynı şeyleri yaşıyorum..ve eşime de sağlam giydiriyorum...
geçen benim bebeler beni delirtti ve bir uykusuzum ama yok böyle zulüm.3 günlük bir patlama....gece saat 4 ;cocuklara geberin ulaaan diye bir bagırdım..bina sallandı..o an dedım ki coco sen sabah doktora gıdıyosun !! nitekim randevu aldım iyi oldugunu dusundugum bır pskiyatriye gittim.anlattım,anlattıkça agladım..sinirlerim sakız olmuş..
inanır mısınız doktorun gozlerı doldu.aah canım benim yaa.cidden zor şeyler dedı bana.ben o hareketten sonra başladım mı hıçkırmaya ...almışım gazı tabi...
sonra küfür ettiğimi eşime surekli s..tir cektiğimi,en sabırlı adamı bile delirttiğimi en önemlisi bebeklerimi sinirlenince çimciklediğimi anlattım...
kadın bana ciddi bir anksiyete durumum olduğunu ,kesinlikle ilaç kullanmam gerektiğini söyledi..
bende zaten eskilere dönük bi anskiyete durumu var.yapı olarak duygusal ve çabuk panik olup parlayan biriyim..bu da anksiyetenin en sevdiği insan tipiymiş..
velhasıl-kelam ben bu ilacı paşa paşa içmek zorundayım kızlar.nette baktım ama öyle tam anlamıyla tatmin edic, bişey bulamadım..
aranız da venesis adlı ilacı kullanan varmı? olumlu olumsuz yorum yazın ki benı nelerın bekledıgını goreyım....
bu arada küfür etmek iç isyanın dışa vurumuymuş.dr öyle dedi...için çok dolu.herşeye karşı haksızlığa ugradıgını düşündüğün için yapabildiğin tek şey olan küfretmek.sen de bu şekilde hıncını cıkarıyosun dedi...ama gözünü açtıgından beri ana avrat küfredenden bahsetmıyorum.mesela benım gibi otobus gelmezse si..cem böyle duragı da böyle otobusu de...
veya yemek yaparken elimi kestim.si..cem böyle eli :) o derece ımkansıza dönük küfürlerbunlar bende 2 yıla yakın var..
kaçtım ben
Benim oturduğum yere yakın bir orman var orda yürüyüşe koşuya falan çıkıyorum. Ve kimsenin olmadığı yerlere gidip çığlık çığlığa bağırıyorum. Bazen çok kızdığım biri varsa ona küfrediyorum sonrada yorgunluktan bayılacak nokatays gelene kadar hırsla koşuyorum o içimde biriken öfke hırs ve enerjiyi böyle atıyorum. Bilmiyorum sağlıklı mı ama bunu yapalı öfke kontrolünde daha iyiyim. Bazende yine o ormanda hıçkıra hıçkıra ağlıyorum ağlamakta bir ihtiyaç sinirleri rahatlatıyor. İlacın yanında kendimi kontrol etme yollarıda denemelisin bence.
Sonunda benden çıktı bitane ...
İlacı kullanmadım ama işe yarar umarım.
Ben okb idim ilaçtan sonra her şey kesildi. Öncesinde başka rahatsızlıklar da geçirmiştim, ergenliğimden beri çeşitli rahatsızlıklarım oldu psikolojik olarak. Genetik ne yazık ki benim durum:) İlaçla düzelmez, kendin başarmalısın diyenlere kulak asma, her bünye aynı değil. Biraz kullan bakalım ilacı nasıl olacaksın iy gelirse devam edersin yoksa doktora git değiştirsin ilacını.
O uykusuzluk ve sinir durumunu iyi anladım şu son 1 ayda. Ama bebekleri çimdiklemek çok kötü ya.
İlaç hakkında bilgim yok inşallah faydası olur.
Konuyu okuyunca bir gülme geldi bana, ben çok sakin bir insandım.Bazen olayları kendi kafamda kurar , şöyle olursa şöyle yaparım derim.Nasıl bir sakinlikle bastırmışım,bastırmışım içime.Geçen bir olay oldu eşimle aramızda bildiğin ondan öğrendiğim tüm küfürleri saydım ona.Oluyor ara sıra demek ki.
Ancak sizin bebekleriniz var.Kendinizdeki durumu fark edip doktora da gitmişsiniz.İnşallah bundan sonra daha iyi olursunuz.
Ben hiç dr gitmedim.sebepsız sırıtttım şimdisende mi brütüs...ee sonuç? hayatındakiler memmun mu?sen memnun musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?