Küfür ettiğim için dr ilaç verdi :)

büyüdüler valla..bi de bana sor...yürüyüş yapacak vaktim yokki.koşarak eve gidiyorum...hayatımın her anı adrenalin dolu..
BabA eve gelince yemeğinizi yiyin ve sen çık. Ben de vaktim yok sanıyordum ama varmış. Benim de bir tane bebeğim var ama yapıyorum. Bak üşenme, mutlaka dene . O kadrahatlayacaksin ki. Fazla kilon varsa o da gidecek :)

olabilir ansiyede de uyksuzlı-uk vardı genelde tekrarlamış ilaca başla 6 hafta içinde rahatlarsın inş.2 yıl düzenli kullan bi daha tekrarlama olasılığı yüzde 1 e düşer.
Psikiyatr misiniz ? Doktor kıza ilaç yazmış ilacı kullanma demissiniz de

çok guzel örnek verdiniz...kesınlıkle benım de en cok korktugum konu.kı kız cocugu daha başka bı durum..anne baba dedıkten sonra o ..cocugu demesını asla ıstemem..Allah koruusn.buna derhal çozum bulmalıyım ...çok sağolun guzel sözleriniz için..küçük minnoşunuz ile mutluluklar :)

aynı sinirlilik bende var hatta erkek gibi kufur etmeler falan olur olmaz yerde ve konularda atarli davranislarimin olmasi gibi birde cok cabuk sıkılıyorum herseyden dr a gitmedim henuz biraz utanc meselesi nasil anlatiyim bunlari ben kafamda deli sorular

o cabuk sıkılma ve herseyı yarıda bırakma bende de var...gitmelisin.erteleme kesınlıkle.niye cekınıyorsun ki.ne enteresan vakalar var adamlar cok sıradan dınlıyor :)

ikiz bebeklerin var sanırım benimde öyle şu an 16 aylıklar.Benim depresyonum hamilelik döneminde nüksetti.Sanırım seninki doğum sonrası olmuş.

yes canım..benım hamileliğim kanama olmasına rağmen inanılmaz guzel gecti.eşimden yana sağolsun stressız bir donemdi.lohusalık yasamaya fırsatım olmadı bıle premature bebeklerdi..hastane kapılarında süt araladım verdım..dikişlerim ile uzanamadım.yani nasıl bişey bılmıyorum...ama bebekler eve geldi.ve ben tek başıma baktım.ondan sona bende her hastalık cıkmaya başladı...her yerım arıza verıyor desem yerıdır..senınkıler de ikiz demek.ne güzel.destekçin mi yoktu? ıkız annelerın hepsı böyle kırıyormuş kafayı.forumlarda cok okuyorum senin neyin var?

ansiyeteli depresyon bende tam tesi stresli bir hamilelik geçirdim ki eşimle boşanmaya kendimi pencereden atmaya kadar geldim hastanede yattım flan.geçmiş olsun cnm

BabA eve gelince yemeğinizi yiyin ve sen çık. Ben de vaktim yok sanıyordum ama varmış. Benim de bir tane bebeğim var ama yapıyorum. Bak üşenme, mutlaka dene . O kadrahatlayacaksin ki. Fazla kilon varsa o da gidecek :)

tek çocuk ile ikiz malesef bir olamıyor ya ikisi aynı anda ağlıyorlar...ve eşim tıkanıyor bensız...kızlar benı gorunce gerı kapıdan salması işkence.sabah işe nasıl gelıyorum bılsen

ansiyeteli depresyon bende tam tesi stresli bir hamilelik geçirdim ki eşimle boşanmaya kendimi pencereden atmaya kadar geldim hastanede yattım flan.geçmiş olsun cnm

aaaa ! hastanede yatış sebebın ıntıhara tesebbus mü? pekı o kalas kocan suan nasıl..?

çok tesekkür ederim daha önce kullanan birine rastlamak güzel...akşam saati alın dedi..uykusuzluk mu yapar uyku mu genelde..onu sormadım

Bana sabah 10 da al demisti :)

Ilk bir kac gun tuhaf oluyor. Cok canliydim, sadece o kadar cok esnemistim ki agzim yirtilacak sanmistim :))) sonra alisiyor insan.

37.5 mg baslamis sonra yavas yavas 225 e cikmistim. Birakirken ayni sekilde bıraktım. Aniden birakilmiyor, aklinizda olsun. Bir gun bile ara versen bosluk hissi falan veriyor ki hic hos değil 3 haftada biraktim ben. Bazıları birakilmiyor diyor ama oyle degil. Korkmayin.

Uykusuzluk ya da uyku etkisi olmadi bende.

Hatta cok uyuyordum normale döndüm, aksam uykusu gelip sabah uyanan insanlardan olabildim.

hmmm 225 gram cokmuş yaa..çok sağolun mesaja cevap verdıgınız için.. bu arada sizin teshis neydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…