- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
- Konu Sahibi coco_cambo
-
Sen anlattın da,beni anlamıyorsun.Neyse geçmiş olsun.
BabA eve gelince yemeğinizi yiyin ve sen çık. Ben de vaktim yok sanıyordum ama varmış. Benim de bir tane bebeğim var ama yapıyorum. Bak üşenme, mutlaka dene . O kadrahatlayacaksin ki. Fazla kilon varsa o da gidecek :)büyüdüler valla..bi de bana sor...yürüyüş yapacak vaktim yokki.koşarak eve gidiyorum...hayatımın her anı adrenalin dolu..
Eee tamam ben de çözüm amaçlı bakış açımı söylüyorumhayır anladım dediklerini ancak ben zaten sorun oldgunun farkındayım.zıra buraya sırf yazmak için yazmadım...
Psikiyatr misiniz ? Doktor kıza ilaç yazmış ilacı kullanma demissiniz deolabilir ansiyede de uyksuzlı-uk vardı genelde tekrarlamış ilaca başla 6 hafta içinde rahatlarsın inş.2 yıl düzenli kullan bi daha tekrarlama olasılığı yüzde 1 e düşer.
Küfür etmem,edendende pek hazzetmem ama birgün kızımı okula bırakırken adamın biri sıkıştırmaya çalışıyor,önüme kırıyor,bir hışımla o....pu çocuğu dedim ama çok sinirlenmiştim insem adama dalacağım o derece,bir baktım kızım tekrarlıyorsonra lafı değiştirdim,unutrurmaya çalıştım aynı günün akşamı kızımı okuldan alırken öğretmeni bana dediki choky hanım" trafikte çok mu sinirleniyorsunuz?"neden dedim? Benim minnoş okulda bahçede arabaya binmiş ve şu cümleyi kurmuş "çekilsene ruhuspu çucuğu"ben tabi yerin dibine geçtim o küfür ilk ve son oldu. Ekstra dikkat ediyorum zira unutturana kadar canım çıktı.
Sizin durumunuz farklıymış ama sonuçta çocuklar konuşmaya başlayınca onlarda sizi tekrar edecek,düşünsenize size" s....r git anne"dediğini. Ne kadar kötü. Bu sebeple sorunun farkında olup çözmeye çalışmanız doğru,ilaç hakkında bilgim yok ama umarım iyi gelir. Çimdikleme konusuna değinmek dahi istemiyorum,diliyorum ki iyi olup tekrar etmezsiniz. Geçmiş olsun.
nisancoco bişey sorucam ne zaman doğum yaptın.
ikiz bebeklerin var sanırım benimde öyle şu an 16 aylıklar.Benim depresyonum hamilelik döneminde nüksetti.Sanırım seninki doğum sonrası olmuş.
aynı sinirlilik bende var hatta erkek gibi kufur etmeler falan olur olmaz yerde ve konularda atarli davranislarimin olmasi gibi birde cok cabuk sıkılıyorum herseydendr a gitmedim henuz biraz utanc meselesi nasil anlatiyim bunlari ben kafamda deli sorular
ikiz bebeklerin var sanırım benimde öyle şu an 16 aylıklar.Benim depresyonum hamilelik döneminde nüksetti.Sanırım seninki doğum sonrası olmuş.
ansiyeteli depresyon bende tam tesi stresli bir hamilelik geçirdim ki eşimle boşanmaya kendimi pencereden atmaya kadar geldim hastanede yattım flan.geçmiş olsun cnmyes canım..benım hamileliğim kanama olmasına rağmen inanılmaz guzel gecti.eşimden yana sağolsun stressız bir donemdi.lohusalık yasamaya fırsatım olmadı bıle premature bebeklerdi..hastane kapılarında süt araladım verdım..dikişlerim ile uzanamadım.yani nasıl bişey bılmıyorum...ama bebekler eve geldi.ve ben tek başıma baktım.ondan sona bende her hastalık cıkmaya başladı...her yerım arıza verıyor desem yerıdır..senınkıler de ikiz demek.ne güzel.destekçin mi yoktu? ıkız annelerın hepsı böyle kırıyormuş kafayı.forumlarda cok okuyorumsenin neyin var?
BabA eve gelince yemeğinizi yiyin ve sen çık. Ben de vaktim yok sanıyordum ama varmış. Benim de bir tane bebeğim var ama yapıyorum. Bak üşenme, mutlaka dene . O kadrahatlayacaksin ki. Fazla kilon varsa o da gidecek :)
ansiyeteli depresyon bende tam tesi stresli bir hamilelik geçirdim ki eşimle boşanmaya kendimi pencereden atmaya kadar geldim hastanede yattım flan.geçmiş olsun cnm
Eee tamam ben de çözüm amaçlı bakış açımı söylüyorum
yoo çıkıştın diye algılamadımsıkıntı yok .kusura bakma çıkıştıysam
yoo çıkıştın diye algılamadım
:) iyi gel bi sarılalım :)
çok tesekkür ederim daha önce kullanan birine rastlamak güzel...akşam saati alın dedi..uykusuzluk mu yapar uyku mu genelde..onu sormadım
Bana sabah 10 da al demisti :)
Ilk bir kac gun tuhaf oluyor. Cok canliydim, sadece o kadar cok esnemistim ki agzim yirtilacak sanmistim :))) sonra alisiyor insan.
37.5 mg baslamis sonra yavas yavas 225 e cikmistim. Birakirkende ayni sekilde bıraktım. Aniden birakilmiyor, aklinizda olsun. Bir gun bile ara versen bosluk hissi falan veriyor ki hic hos değil3 haftada biraktim ben. Bazıları birakilmiyor diyor ama oyle degil. Korkmayin.
Uykusuzluk ya da uyku etkisi olmadi bende.
Hatta cok uyuyordum normale döndüm, aksam uykusu gelip sabah uyanan insanlardan olabildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?