Küfür hakaret eden eşim

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
Merhabalar kızlar. 5 yıllık evliyim .eşim son zamanlarda acayip sinir ediyor beni. Hatta net soğudum eşimden. Eve karşı ilgilidir sorumluluklarını bilir ama bir yere kadar. Dün akşam mesela aylar sonra mutfak topladı sonrasında ama burnumdan getirdi hep böyle yapar çünkü.ben yoğun çalışıyorum o da dün izinliydi. Çocuk da gece uyumuyor,çok yorgundum işten geldim yemek yaptim yendi çay falan filan sonrasında oturdum elime telefonu aldım malumunuz deprem sonrası insan kopamıyor gelişmelerden. Bana direk otur da cocugunla ilgilen hemen telefon dedi. Sürekli cocuguna bak cocugunla ilgilen tarzı konuşuyor benle. çalışan anne olarak zaten hep bı yetersizlik duygusu içindeyim bu beni o kadar uzuyor ki elimden geleni yapiyorken. Ciddi manada sinirlendim dün akşam. Sonra ben sızmışım koltukta. Bizim oğlan 2 yaşında .çocuğa sayı yazmayi öğretiyor ben uyurken ama bağırıyor çocuğa .bir saat inat etti ağlattı çocuğu. Dedim o daha küçük ağlatma şunu . Defteri bı fırlattı o zaman akşama kadar televizyon izlesin salak gibi.sen de orda uyu gerizekalı dedi küfür etti bana. Yahu benim dinlenmeye hakkım yok mu. Yav ben senin kaç yıllık esinim hemen küfür nasıl çıkabiliyor ağzından. Kaç sefer yaptı bunu .geçen ailesiyle beraberdir beni ailesinin yanında da kaç kez azarladı. Rencide oluyorum insanların içinde uyardım tekrar yaptı. Mesela maddi konularda bana sorar napalim diye ama onun karşıtı bı görüş gelince hemen başlar kavgaya.ne desem ben kavgaya dönüyor artık.tum maaşımı alıp eline veriyorum kavga çıkmasın ne isterse öyle değerlendirsin diye. Ben tüm gece uyumadım cidden boşanmak bile seceneklerim arasında artık. Panik atak hastası oldum eşim yüzünden

Sizede yazık yani böyle bir insan için kendi sağlığınızı bozmaya değer mi?

Narsist ya bir de. Böyle yapıp beni manipüle ediyor sonra sen beni sevmiyosun huzursuzluk çıkartıyosun diye. Asla bı kusura bakma demez bı özür dilemez
Ve sen daha hala düzeltmeye mi çalışıyorsun bırak kendine bak o hastalığın bir geçsin seni sevmeyeni sen ne sevmeye devam ediyorsun ki sanada yazık

Maalesef bu çok doğru…

Ki ben evlilik kadınıyım. Kocacıyımdır tabiri caizse… Ben mutluyum çok şükür de etrafıma baktıkça çok üzülüyorum…

Sevgi denilen duygu kalmadı hiç kimsede…

2 yasindaki cocuga nasil yazmayi ogretmeye calisiyor?

Narsist ya bir de. Böyle yapıp beni manipüle ediyor sonra sen beni sevmiyosun huzursuzluk çıkartıyosun diye. Asla bı kusura bakma demez bı özür dilemez
her önüne gelende narsist, ben karaktersizin teki olan kocama bagimliyim diyemiyorsunuz herkes narsist.

Ben artık çok sinirleniyorum böyle evlilik adı altında işkence gören bunu normalleştirmeye çalışan kadınlarımıza.
Üstelik bir çoğu çalışan eğitimli kadınlar hayretler ediyorum şu kendilerine reva gördükleri hayatlara.
Hayat ne kadar kısa şu yaşadığımız kötü günlerde çok daha net gördük.
Bu kadınlarımız asla boşanmazlar bu berbat hayatlarına masum çocuklarıda ortak ederler.
Ben o yavrulara çok üzülüyorum.
Konu sahibi kusura bakmayın ama sizede akıl fikir diliyorum diyecek başkada bir şey bile bulamadım.

Daha önceden de böyle yaptığında kaç yıllık eşi değildiniz daha ilk zamanlarınızdı herhalde. Şu an şaşırmak niye?
Çocuğa yazık yalnız daha 2 yaşında ama akşamın bir vakti zorla sayı öğretiliyor.
Ortak kararınız mı çocuğun bu yaşta acelesi var gibi bunları öğrenmesi yoksa eşinizin isteği mi?
Bir anda böyle sinirlenişi edişi buradaki kadınların eşim bana ev işlerinde yardım etmiyor ile başlayıp adamın bir tabak kaldırmayışından çıkan bir anlık öfke patlamalı kavgalarına benziyor.

Diğer konularda ne yapılır yorum yapmayacağım ama ne olursa olsun maaşını eline vermen çok yanlış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…