- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Haklısın valla.ondan sonra ben neden herkes evli olmak zorunda dediğimde eleştiriliyorum.olması gereken tarzda evliliklere neden laf edeyim zaten.bu tarz evlilikler illaki olmaz zorunda mı ? Yeterince iyi özellikte birini bulamazsanız evlilik diye diretmeyin diyorum.yok ama illa herkes evli olacak.Ben artık çok sinirleniyorum böyle evlilik adı altında işkence gören bunu normalleştirmeye çalışan kadınlarımıza.
Üstelik bir çoğu çalışan eğitimli kadınlar hayretler ediyorum şu kendilerine reva gördükleri hayatlara.
Hayat ne kadar kısa şu yaşadığımız kötü günlerde çok daha net gördük.
Bu kadınlarımız asla boşanmazlar bu berbat hayatlarına masum çocuklarıda ortak ederler.
Ben o yavrulara çok üzülüyorum.
Konu sahibi kusura bakmayın ama sizede akıl fikir diliyorum diyecek başkada bir şey bile bulamadım.
2 yaşındaki çocuğa zorla sayılarımı öğretiyor, esin mal mıMerhabalar kızlar.5 yıllık evliyim .eşim son zamanlarda acayip sinir ediyor beni. Hatta net soğudum eşimden. Eve karşı ilgilidir sorumluluklarını bilir ama bir yere kadar. Dün akşam mesela aylar sonra mutfak topladı sonrasında ama burnumdan getirdi hep böyle yapar çünkü.ben yoğun çalışıyorum o da dün izinliydi. Çocuk da gece uyumuyor,çok yorgundum işten geldim yemek yaptim yendi çay falan filan sonrasında oturdum elime telefonu aldım malumunuz deprem sonrası insan kopamıyor gelişmelerden. Bana direk otur da cocugunla ilgilen hemen telefon dedi. Sürekli cocuguna bak cocugunla ilgilen tarzı konuşuyor benle. çalışan anne olarak zaten hep bı yetersizlik duygusu içindeyim bu beni o kadar uzuyor ki elimden geleni yapiyorken. Ciddi manada sinirlendim dün akşam. Sonra ben sızmışım koltukta. Bizim oğlan 2 yaşında .çocuğa sayı yazmayi öğretiyor ben uyurken ama bağırıyor çocuğa .bir saat inat etti ağlattı çocuğu. Dedim o daha küçük ağlatma şunu . Defteri bı fırlattı o zaman akşama kadar televizyon izlesin salak gibi.sen de orda uyu gerizekalı dedi küfür etti bana. Yahu benim dinlenmeye hakkım yok mu. Yav ben senin kaç yıllık esinim hemen küfür nasıl çıkabiliyor ağzından. Kaç sefer yaptı bunu .geçen ailesiyle beraberdir beni ailesinin yanında da kaç kez azarladı. Rencide oluyorum insanların içinde uyardım tekrar yaptı. Mesela maddi konularda bana sorar napalim diye ama onun karşıtı bı görüş gelince hemen başlar kavgaya.ne desem ben kavgaya dönüyor artık.tum maaşımı alıp eline veriyorum kavga çıkmasın ne isterse öyle değerlendirsin diye. Ben tüm gece uyumadım cidden boşanmak bile seceneklerim arasında artık. Panik atak hastası oldum eşim yüzünden
Toplum baskısı bence kalmadı.kim kimin umrunda ki.herkes işinde gücünde, para derdinde.ben bu durumu sürekli dile getiriyorum neden illa evlilik illa evlilik diye tutturuyor türk halkı diye ama hak veren çıkmıyor.derdimi tam anlayan çıkmıyor.bizim kadınlara çok fazla işleniyor bu yetiştirilirken ama.baskı yok ama aşırı yönlendirme ve olmazsa olmaz tarzı empoze var.bizde ilişki illaki evlilikle nihayete erdirilmeli, bir sonuca varmalı gibi düşünülüyor.evlilik neden sonuç olsun ki ilişki yaşamak iyi vakit geçirmek için.ister evlen ister evlenme.Yaşadıklarım, gördüklerim ve duyduklarım evlenmenin gereksiz birşey olduğunu öğretti. Yürümeyen bir evliliği biitirebilmek te büyük bir başarı. Şu toplumsal baskılar olmasa idi çoğu kişi evlenmezdi.
Evlenmeden önce kaç sene sevgililik döneminiz oldu o zamanda böyle küfür hakaret oluyor muyduDüşünüyorum . Doğru yolu bulmaya çalışıyorum iki senedir.
Ekonomik özgürlüğün olduğu için şanslısınNarsist ya bir de. Böyle yapıp beni manipüle ediyor sonra sen beni sevmiyosun huzursuzluk çıkartıyosun diye. Asla bı kusura bakma demez bı özür dilemez
Erkeklerin genelinde var o vefasızlık kendileri mükemmelmiş gibi karıların mükemmel olmalarını beklerler maalesef eşinizin öfke sorunları var evladına karşı da öyle. Tabii ki 2 yaşında bir çocuk televizyon izlememesi lazım ama o sinirle derste öğretilmez eşiniz eleştirmeyi çok seviyor sanırım bunu kesin bir dille uyarmanız lazımMerhabalar kızlar.5 yıllık evliyim .eşim son zamanlarda acayip sinir ediyor beni. Hatta net soğudum eşimden. Eve karşı ilgilidir sorumluluklarını bilir ama bir yere kadar. Dün akşam mesela aylar sonra mutfak topladı sonrasında ama burnumdan getirdi hep böyle yapar çünkü.ben yoğun çalışıyorum o da dün izinliydi. Çocuk da gece uyumuyor,çok yorgundum işten geldim yemek yaptim yendi çay falan filan sonrasında oturdum elime telefonu aldım malumunuz deprem sonrası insan kopamıyor gelişmelerden. Bana direk otur da cocugunla ilgilen hemen telefon dedi. Sürekli cocuguna bak cocugunla ilgilen tarzı konuşuyor benle. çalışan anne olarak zaten hep bı yetersizlik duygusu içindeyim bu beni o kadar uzuyor ki elimden geleni yapiyorken. Ciddi manada sinirlendim dün akşam. Sonra ben sızmışım koltukta. Bizim oğlan 2 yaşında .çocuğa sayı yazmayi öğretiyor ben uyurken ama bağırıyor çocuğa .bir saat inat etti ağlattı çocuğu. Dedim o daha küçük ağlatma şunu . Defteri bı fırlattı o zaman akşama kadar televizyon izlesin salak gibi.sen de orda uyu gerizekalı dedi küfür etti bana. Yahu benim dinlenmeye hakkım yok mu. Yav ben senin kaç yıllık esinim hemen küfür nasıl çıkabiliyor ağzından. Kaç sefer yaptı bunu .geçen ailesiyle beraberdir beni ailesinin yanında da kaç kez azarladı. Rencide oluyorum insanların içinde uyardım tekrar yaptı. Mesela maddi konularda bana sorar napalim diye ama onun karşıtı bı görüş gelince hemen başlar kavgaya.ne desem ben kavgaya dönüyor artık.tum maaşımı alıp eline veriyorum kavga çıkmasın ne isterse öyle değerlendirsin diye. Ben tüm gece uyumadım cidden boşanmak bile seceneklerim arasında artık. Panik atak hastası oldum eşim yüzünden
Bir tek erkeksiz yapamayanı kendin mi sandın canım :/Haklısın valla.ondan sonra ben neden herkes evli olmak zorunda dediğimde eleştiriliyorum.olması gereken tarzda evliliklere neden laf edeyim zaten.bu tarz evlilikler illaki olmaz zorunda mı ? Yeterince iyi özellikte birini bulamazsanız evlilik diye diretmeyin diyorum.yok ama illa herkes evli olacak.
tum maaşımı alıp eline veriyorum kavga çıkmasın ne isterse öyle değerlendirsin diye.
Okuduğunu anlamamışsın.Bir tek erkeksiz yapamayanı kendin mi sandın canım :/
Tipik beceriksiz ayağına yatıp, herşeyi kadının üstüne yıkan erkek modeli.baksın çocuğuna.öldürecek değil ya bebeği.bıktım şu beceriksize yatan erkek midelinde.dünyanın en iyi aşçıları erkek ve mutfak personellerinin yüzde 90'i erkek be.bir sürü yenidoğan bebek hemşiresi erkek var hastanelerde.bu neyin bahanesi.ne üçkağıtçı canlılarKavga etmekten bu kadar korkmayin ya. Ne olmus kavga cikacaksa. Bunun icin bütün maas mi verilir, cocugun hirpalanmasina göz mü yumulur. O defter kalemi alip bir yerine eklerim o herifin. Iki yasinda daha. Adam herseyi burnunuzdan getiriyor siz üstlenin diye, cünkü kendisi yapmak istemiyor. Öyle manipüle ediyor. Huzursuzluk cikartiyim ki istedigim herseyi yapsin. Oldu. Agirliginizi koysaniz artik
Çocuğun yaşını mı yanlış yazdınız anlamadım 2 yaşında çocuğa niye kalem kağıt sayı yazmayı öğretmeye çalışıyosunuz?Merhabalar kızlar.5 yıllık evliyim .eşim son zamanlarda acayip sinir ediyor beni. Hatta net soğudum eşimden. Eve karşı ilgilidir sorumluluklarını bilir ama bir yere kadar. Dün akşam mesela aylar sonra mutfak topladı sonrasında ama burnumdan getirdi hep böyle yapar çünkü.ben yoğun çalışıyorum o da dün izinliydi. Çocuk da gece uyumuyor,çok yorgundum işten geldim yemek yaptim yendi çay falan filan sonrasında oturdum elime telefonu aldım malumunuz deprem sonrası insan kopamıyor gelişmelerden. Bana direk otur da cocugunla ilgilen hemen telefon dedi. Sürekli cocuguna bak cocugunla ilgilen tarzı konuşuyor benle. çalışan anne olarak zaten hep bı yetersizlik duygusu içindeyim bu beni o kadar uzuyor ki elimden geleni yapiyorken. Ciddi manada sinirlendim dün akşam. Sonra ben sızmışım koltukta. Bizim oğlan 2 yaşında .çocuğa sayı yazmayi öğretiyor ben uyurken ama bağırıyor çocuğa .bir saat inat etti ağlattı çocuğu. Dedim o daha küçük ağlatma şunu . Defteri bı fırlattı o zaman akşama kadar televizyon izlesin salak gibi.sen de orda uyu gerizekalı dedi küfür etti bana. Yahu benim dinlenmeye hakkım yok mu. Yav ben senin kaç yıllık esinim hemen küfür nasıl çıkabiliyor ağzından. Kaç sefer yaptı bunu .geçen ailesiyle beraberdir beni ailesinin yanında da kaç kez azarladı. Rencide oluyorum insanların içinde uyardım tekrar yaptı. Mesela maddi konularda bana sorar napalim diye ama onun karşıtı bı görüş gelince hemen başlar kavgaya.ne desem ben kavgaya dönüyor artık.tum maaşımı alıp eline veriyorum kavga çıkmasın ne isterse öyle değerlendirsin diye. Ben tüm gece uyumadım cidden boşanmak bile seceneklerim arasında artık. Panik atak hastası oldum eşim yüzünden
Okuduğunu anlamamışsın.Okuduğunu anlamamışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?