Küfür hakaret eden eşim

Haklısın valla.ondan sonra ben neden herkes evli olmak zorunda dediğimde eleştiriliyorum.olması gereken tarzda evliliklere neden laf edeyim zaten.bu tarz evlilikler illaki olmaz zorunda mı ? Yeterince iyi özellikte birini bulamazsanız evlilik diye diretmeyin diyorum.yok ama illa herkes evli olacak.

2 yaşındaki çocuğa zorla sayılarımı öğretiyor, esin mal mı önce bir maaş kartını kurtar sonra da boşa...

Yetişkin insanlar olarak istediğimiz hayatı yaşamakta özgürüz. Siz evlilik adı altında bu saçma hayata katlanabilirsiniz. Ama iş çocuklar olunca, eziyet çocuklara ulaşınca her anne yada baba gidişata dur diyebilmeli. İki yaşında ki çocuğa çok üzüldüm.

Ayrıca bir kadın neden tüm parasını eşine verir, bu durumda neden çalışır? Bunu gerçekten meraktan soruyorum.

Toplum baskısı bence kalmadı.kim kimin umrunda ki.herkes işinde gücünde, para derdinde.ben bu durumu sürekli dile getiriyorum neden illa evlilik illa evlilik diye tutturuyor türk halkı diye ama hak veren çıkmıyor.derdimi tam anlayan çıkmıyor.bizim kadınlara çok fazla işleniyor bu yetiştirilirken ama.baskı yok ama aşırı yönlendirme ve olmazsa olmaz tarzı empoze var.bizde ilişki illaki evlilikle nihayete erdirilmeli, bir sonuca varmalı gibi düşünülüyor.evlilik neden sonuç olsun ki ilişki yaşamak iyi vakit geçirmek için.ister evlen ister evlenme.

Erkeklerin genelinde var o vefasızlık kendileri mükemmelmiş gibi karıların mükemmel olmalarını beklerler maalesef eşinizin öfke sorunları var evladına karşı da öyle. Tabii ki 2 yaşında bir çocuk televizyon izlememesi lazım ama o sinirle derste öğretilmez eşiniz eleştirmeyi çok seviyor sanırım bunu kesin bir dille uyarmanız lazım

Bir tek erkeksiz yapamayanı kendin mi sandın canım :/

tum maaşımı alıp eline veriyorum kavga çıkmasın ne isterse öyle değerlendirsin diye.

En büyük hatanız maaşınızı eline vermek olmuş. Bildiğin dizginleri adamın eline vermişsiniz. Bu durumda birikiminiz de yoktur. Sizi kendine muhtaç gördüğü için her şeyi yapabileceğini sanıyor ve yapıyor da. Neden maaşınızı eline veriyorsunuz ki, siz kendi kazandığınız parayı idare edebilecek yetiye sahip değil misiniz?

Bence siz fazla alttan alıyorsunuz. Ailesinin yanında azarlıyor ne demek? Ağzını açıp bir şey diyecek olduğunda neden karşılığını vermiyorsunuz? Yanınızda çocuk olmadığı sürece ağzının payını vermeniz gerekir (çocuk olduğu için susun demiyorum, çocuğu ortamdan uzaklaştırın ki şahit olmasın diyorum). Özellikle de ailesinin yanında sizi azarlamaya kalktığında bildiğiniz kavga çıkarın ki gözü korksun. Eüer bir şeyler yapmazsanız bu iş daha da büyüyecek. Farkındaysanız 2 yaşındaki çocuğa da bağırıyor, "salak gibi" ifadesini kullanabiliyor. Yarın öbür gün bu yaptıklarını çocuğa da yapmaya başlayacak.

Dediğim gibi kavgaysa kavga, biraz diş gösterin. Baktınız olmuyor boşayın.

Kavga etmekten bu kadar korkmayin ya. Ne olmus kavga cikacaksa. Bunun icin bütün maas mi verilir, cocugun hirpalanmasina göz mü yumulur. O defter kalemi alip bir yerine eklerim o herifin. Iki yasinda daha. Adam herseyi burnunuzdan getiriyor siz üstlenin diye, cünkü kendisi yapmak istemiyor. Öyle manipüle ediyor. Huzursuzluk cikartiyim ki istedigim herseyi yapsin. Oldu. Agirliginizi koysaniz artik

Baba kadar sizde de suç var kusura bakmayın. bağıra çağıra eşiniz sayı öğretmeye çalışırken "dur" diyemediniz mi? siz de basbayağı ilgisizsiniz. kocanız hatalı ama siz de buna izin vererek en az onun kadar hatalı oluyorsunuz. ne kendinizi koruyabiliyorsunuz ne çocuğunuzu. eşiniz bu, hamuru bu. sınırı siz çizmek zorundasınız. ettirmeyin kendinize hakaret. çoçuğa da hakaret edecek ileride ki başlamış bile. siz kavga çıkmasın diye susmaya devam edin. ama amacınız kavga çıkarmamak değil, kavga edecek gücünüz bile yok ki sizin. öyle bir cesaretiniz yok kısaca.

Birbirinize hakaret etmeniz evlilikte temel olgu olan saygıyı yerle bir etmiş.
Ayrıca maaşınızın tamamını eşinize vermemelisiniz. Siz çocuk da o ebeveyn mi? Güçlü bir kadın imajı çizmelisiniz. Dünyanın binbir türlü hali var.

Tipik beceriksiz ayağına yatıp, herşeyi kadının üstüne yıkan erkek modeli.baksın çocuğuna.öldürecek değil ya bebeği.bıktım şu beceriksize yatan erkek midelinde.dünyanın en iyi aşçıları erkek ve mutfak personellerinin yüzde 90'i erkek be.bir sürü yenidoğan bebek hemşiresi erkek var hastanelerde.bu neyin bahanesi.ne üçkağıtçı canlılar

Çocuğun yaşını mı yanlış yazdınız anlamadım 2 yaşında çocuğa niye kalem kağıt sayı yazmayı öğretmeye çalışıyosunuz?

İstediği kadar kavga çıkartsın sırf bu sebepten dolayı parayı eline vermeniz çok yanlış. Siz başta ipleri ona vermişsiniz geçmiş olsun bu saatten sonra o adam düzelmez. Tamam evde 2 kişi çalışırken evet katkı yapılabilir ama bu tamamen kazancınızı ona vermek değil. Bir kere ekonomik özgürlüğünüz var kendinize çocuğunuzla çok güzel huzurlu bir yaşam kurabilirsiniz tabi geliriniz buna el veriyor mu bilmiyorum malum verilen maaşlar ortada. Ama o adama bu kadar taviz vermeyin boşanmazsanız da şayet gönderin onu anasının evine kalsın orda sizden uzakta belki bir ihtimal hatasını sizi ne kadar üzdüğünü anlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…