küfür !!

Cilekreceliii3

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2017
151
26
48
32
İyi günler hanımlar. Hatırlarsanız, ben cinsel korkuları olan biriydim. Kafama takılan bir noktayı yine size danışma kararı aldım. İlişki esnasında olan küfürler, iğrenç değil mi ? Bazıları için haz uyandırıcı olsa da beni ağlatabilecek bir şey. Önüne geçilmez mi ?

Bence iğrenç ! Sevişirken güzel söz söylenir hakaret içerikli sözler değil. Ben böyle insanların içinde bir sapık yattığını düşünüyorum .... Ağzını bantlayabilirsiniz
Bence de çok sapkın bir davranış. Sadistlikten farkı nedir ki ? Ha fiziksel zarar ha ruhsal aşağılama..

Bundan hoslanmadiginizi ve cok rahatsiz oldugunuzu, bir daha yapmamasini soylersiniz. Yapmaya devam ederse de sevismezsiniz artik. Ne hali varsa gorsun.
Yaşadığım bir şey değil bu. Sadece arkadaşım bahsetti. Ben ağlardım herhalde sevişmeyi bırakıp. Korkunç..

Dirty talk fantezisi diyorsun.
Olabilir de yani nasıl bi küfür? Gaza gelip sülalenize sövmüyordur herhalde?
Bana küfretmediler bir arkadaşım erkek arkadaşının ona argo konuştuğunu söyledi. Burda nasıl söyleyebilirim ki off deli gibi şey etmek istiyorum mesela. Şey etmek sözcüğü bildiğiniz gibi

Ay evet sonuçta özel kalması gereken şeyler ne kadar samimiyet olursa olsun ben ozelimi kimseye açmadim acmayida doğru bulmuyorum

Kesinlikle ayıp demedim. Yanlış anlamayın lütfen. Ayak fetişine ve daha bir çok fetişe dahi saygı duyuyorum. Kendi görüşümü paylaştım. Bir de olmak zorunda mı ben üzülürüm diye sordum. Tabiki herkesin zevki apayrı. Benim de vardır uç noktalardaki düşüncelerim. Eğer saygısızlık ettiysem özür dilerim. Ama o anlamda söylemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…