- 16 Ağustos 2017
- 151
- 26
- 48
- 32
- Konu Sahibi Cilekreceliii3
-
Bence de çok sapkın bir davranış. Sadistlikten farkı nedir ki ? Ha fiziksel zarar ha ruhsal aşağılama..Bence iğrenç ! Sevişirken güzel söz söylenir hakaret içerikli sözler değil. Ben böyle insanların içinde bir sapık yattığını düşünüyorum .... Ağzını bantlayabilirsiniz
Ahaha :) hayata bakış açınızı beğendim.Siz de ona "bamyen daha olgunlaşamamış" falan deyin.
Siz ağlayacağınıza o ağlasın.
Yaşadığım bir şey değil bu. Sadece arkadaşım bahsetti. Ben ağlardım herhalde sevişmeyi bırakıp. Korkunç..Bundan hoslanmadiginizi ve cok rahatsiz oldugunuzu, bir daha yapmamasini soylersiniz. Yapmaya devam ederse de sevismezsiniz artik. Ne hali varsa gorsun.
Bana küfretmediler bir arkadaşım erkek arkadaşının ona argo konuştuğunu söyledi. Burda nasıl söyleyebilirim ki off deli gibi şey etmek istiyorum mesela. Şey etmek sözcüğü bildiğiniz gibiDirty talk fantezisi diyorsun.
Olabilir de yani nasıl bi küfür? Gaza gelip sülalenize sövmüyordur herhalde?
Haklısınız. Benim tabularım var malum. Gerçi bugün psikiyatra gittim diğer konumda güncelliyim bari.Herşeye varım
kişiye göre değişir size iğrenç gelen bana gelmez istemiyorsanız söyleyin
Arkadaşınızın erkek arkadaşının dirty talk seviyor olmasından ziyade, arkadaşınızın bunu sizinle paylaşması ayıp bence.
Sakıncalı yada sapık yada iğrenc falan degil. kendini öyle havaya sokuyor demekki.. beğenmiyorsa arkadaşınız size değil, partnerine söylesin.
Kesinlikle ayıp demedim. Yanlış anlamayın lütfen. Ayak fetişine ve daha bir çok fetişe dahi saygı duyuyorum. Kendi görüşümü paylaştım. Bir de olmak zorunda mı ben üzülürüm diye sordum. Tabiki herkesin zevki apayrı. Benim de vardır uç noktalardaki düşüncelerim. Eğer saygısızlık ettiysem özür dilerim. Ama o anlamda söylemedim.Arkadaşınızın erkek arkadaşının dirty talk seviyor olmasından ziyade, arkadaşınızın bunu sizinle paylaşması ayıp bence.
Sakıncalı yada sapık yada iğrenc falan degil. kendini öyle havaya sokuyor demekki.. beğenmiyorsa arkadaşınız size değil, partnerine söylesin.
Herşeye varım
kişiye göre değişir size iğrenç gelen bana gelmez istemiyorsanız söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?