- 7 Mart 2020
- 439
- 352
- 33
- Konu Sahibi Niloyaaniloyaaa
-
Hayatima karismasina bir derece izin veririmde ablam ya. Ne demek ablamla iliskime kisitlama getirmekelbette haklısın
hem hayatına karışamaz
hem de küfür ne demek?
defolsun gitsin
Hayatima karismasina bir derece izin veririmde ablam ya. Ne demek ablamla iliskime kisitlama getirmek
Bence ondan ziyade ettiği küfürlere bakın ve şükür çıktı hayatımda diyin. Ne olursa olsun muhatap olmayınHayatima karismasina bir derece izin veririmde ablam ya. Ne demek ablamla iliskime kisitlama getirmek
Bu bahaneyle ne halt olduğu ortaya çıkmışArkadaşlar erkek arkadaşım ablam ve eniştemle bir yere gitmeme izin vermedi. Tamam dedim ama ablamla aramdaki ilişkiye karışamazsın dedim sonra baya tartıştık 2-3 gün konusu sürdü bunun. En son arayayım mı dedi kızgınlıkla ararsan ara dedim ve ablama,bana küfür etti. Ayrıldık. Sizce ayrılmakta haksız mıyım? Bana 2-3 sene sonrq çok ağlarsın pişman olursun dedi.
Kesin pişman olursun tuvalete gitmek için izin alacak biri olmadığında. Ayrıca, o sevgilin var ya o sevgilin , ne fındıklar kırıyor bi bilsen. Herkesi kendi gibi bildiği için seni kısıtlıyor.Arkadaşlar erkek arkadaşım ablam ve eniştemle bir yere gitmeme izin vermedi. Tamam dedim ama ablamla aramdaki ilişkiye karışamazsın dedim sonra baya tartıştık 2-3 gün konusu sürdü bunun. En son arayayım mı dedi kızgınlıkla ararsan ara dedim ve ablama,bana küfür etti. Ayrıldık. Sizce ayrılmakta haksız mıyım? Bana 2-3 sene sonrq çok ağlarsın pişman olursun dedi.
Ne demek haksız mıyım? Sence? Yani bir düşün bakayım şöyle.Arkadaşlar erkek arkadaşım ablam ve eniştemle bir yere gitmeme izin vermedi. Tamam dedim ama ablamla aramdaki ilişkiye karışamazsın dedim sonra baya tartıştık 2-3 gün konusu sürdü bunun. En son arayayım mı dedi kızgınlıkla ararsan ara dedim ve ablama,bana küfür etti. Ayrıldık. Sizce ayrılmakta haksız mıyım? Bana 2-3 sene sonrq çok ağlarsın pişman olursun dedi.
hem izin vermiyor , hem küfür ediyorArkadaşlar erkek arkadaşım ablam ve eniştemle bir yere gitmeme izin vermedi. Tamam dedim ama ablamla aramdaki ilişkiye karışamazsın dedim sonra baya tartıştık 2-3 gün konusu sürdü bunun. En son arayayım mı dedi kızgınlıkla ararsan ara dedim ve ablama,bana küfür etti. Ayrıldık. Sizce ayrılmakta haksız mıyım? Bana 2-3 sene sonrq çok ağlarsın pişman olursun dedi.
şu yoruma alkış yıldız butonu olsaydı keşkeKesin pişman olursun tuvalete gitmek için izin alacak biri olmadığında. Ayrıca, o sevgilin var ya o sevgilin , ne fındıklar kırıyor bi bilsen. Herkesi kendi gibi bildiği için seni kısıtlıyor.
Özür dileyeceği yerde pişman mı olursun diyor boşver canım hiç kendini şey yapma sen haklısın gayet ne demek küfür herkes nerde nasıl konuşması gerektiğinin bilincinde olmalıArkadaşlar erkek arkadaşım ablam ve eniştemle bir yere gitmeme izin vermedi. Tamam dedim ama ablamla aramdaki ilişkiye karışamazsın dedim sonra baya tartıştık 2-3 gün konusu sürdü bunun. En son arayayım mı dedi kızgınlıkla ararsan ara dedim ve ablama,bana küfür etti. Ayrıldık. Sizce ayrılmakta haksız mıyım? Bana 2-3 sene sonrq çok ağlarsın pişman olursun dedi.
Ne dedi köpek sana? Yaz hele biArkadaşlar erkek arkadaşım ablam ve eniştemle bir yere gitmeme izin vermedi. Tamam dedim ama ablamla aramdaki ilişkiye karışamazsın dedim sonra baya tartıştık 2-3 gün konusu sürdü bunun. En son arayayım mı dedi kızgınlıkla ararsan ara dedim ve ablama,bana küfür etti. Ayrıldık. Sizce ayrılmakta haksız mıyım? Bana 2-3 sene sonrq çok ağlarsın pişman olursun dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?