- 10 Nisan 2014
- 42.790
- 114.328
- 798
- Konu Sahibi Niloyaaniloyaaa
-
ne toksik ilişki ne biçim sevgili.bu adamdan ayrılınca kurban kesilir ne pişmanlığıArkadaşlar erkek arkadaşım ablam ve eniştemle bir yere gitmeme izin vermedi. Tamam dedim ama ablamla aramdaki ilişkiye karışamazsın dedim sonra baya tartıştık 2-3 gün konusu sürdü bunun. En son arayayım mı dedi kızgınlıkla ararsan ara dedim ve ablama,bana küfür etti. Ayrıldık. Sizce ayrılmakta haksız mıyım? Bana 2-3 sene sonrq çok ağlarsın pişman olursun dedi.
Sence?Ne dedi köpek sana? Yaz hele bi
Bence haksızsın, küfür eden erkeği nerede bulacaksın ki. Resmen bulunmaz hint kumaşıymış adam. Pişman olursun bence de.Arkadaşlar erkek arkadaşım ablam ve eniştemle bir yere gitmeme izin vermedi. Tamam dedim ama ablamla aramdaki ilişkiye karışamazsın dedim sonra baya tartıştık 2-3 gün konusu sürdü bunun. En son arayayım mı dedi kızgınlıkla ararsan ara dedim ve ablama,bana küfür etti. Ayrıldık. Sizce ayrılmakta haksız mıyım? Bana 2-3 sene sonrq çok ağlarsın pişman olursun dedi.
Bütün yaratıcılıgımı kullanıyorum su an gözüm seğiriyor allah bilir ne dediSence?
Yok onun Köpegi mi var karsinda diycekti!!hem izin vermiyor , hem küfür ediyor
sen kim köpeksin diyemediniz mi?
Tabi canım, kendi yediği haltlardan yola çıkarak uçan irkek sineği potansiyel tehlike görüp, burnunu camdan çıkartmayacak irrkek nerde bulacak daha.?Bence haksızsın, küfür eden erkeği nerede bulacaksın ki. Resmen bulunmaz hint kumaşıymış adam. Pişman olursun bence de.
Bence çok zor. Bulmuşken kaçırmamalı elinden. Hatta en kestirme yoldan nikah masasına koşmalı. Çok kıskandım konu sahibini, keşke ben de bulsaydım böyle bi tane.Tabi canım, kendi yediği haltlardan yola çıkarak uçan irkek sineği potansiyel tehlike görüp, burnunu camdan çıkartmayacak irrkek nerde bulacak daha.?
O...demiştir, ne diyecek? Küfür bile değildir o onun için, bütün kadınları aynı gördüğünden hepsi o..ona göre. Sorsan kadınlara hiç güvenmiyordur da dötümün kenarı.Bütün yaratıcılıgımı kullanıyorum su an gözüm seğiriyor allah bilir ne dedi
sen kim köpeksin de karışıyorsun hayatıma demen lazımdı . manyak bebeArkadaşlar erkek arkadaşım ablam ve eniştemle bir yere gitmeme izin vermedi. Tamam dedim ama ablamla aramdaki ilişkiye karışamazsın dedim sonra baya tartıştık 2-3 gün konusu sürdü bunun. En son arayayım mı dedi kızgınlıkla ararsan ara dedim ve ablama,bana küfür etti. Ayrıldık. Sizce ayrılmakta haksız mıyım? Bana 2-3 sene sonrq çok ağlarsın pişman olursun dedi.
Elim ayagım titriyoooo tir tir titriyooooO...demiştir, ne diyecek? Küfür bile değildir o onun için, bütün kadınları aynı gördüğünden hepsi o..ona göre. Sorsan kadınlara hiç güvenmiyordur da dötümün kenarı.
İzin vermedi ne demek? İzin mi alıyorsunuz?Arkadaşlar erkek arkadaşım ablam ve eniştemle bir yere gitmeme izin vermedi. Tamam dedim ama ablamla aramdaki ilişkiye karışamazsın dedim sonra baya tartıştık 2-3 gün konusu sürdü bunun. En son arayayım mı dedi kızgınlıkla ararsan ara dedim ve ablama,bana küfür etti. Ayrıldık. Sizce ayrılmakta haksız mıyım? Bana 2-3 sene sonrq çok ağlarsın pişman olursun dedi.
O...demiştir, ne diyecek? Küfür bile değildir o onun için, bütün kadınları aynı gördüğünden hepsi o..ona göre. Sorsan kadınlara hiç güvenmiyordur da dötümün kenarı.
A..k…o…su bana dediği.ne toksik ilişki ne biçim sevgili.bu adamdan ayrılınca kurban kesilir ne pişmanlığı
AaallllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhA..k…o…su bana dediği.
Gördüm gördüm elime verecekler elimeeeee
şurda sana yazan kadınları dinle bu terbiyesizi engelle hayatından da çıkar sonsuza dekk.bu adam hasta kafadan.ilerde evlenirsen dayak da yersin bu küfürlerinde 100 katını duyarsın.kendini seviyorsan uzaklaşA..k…o…su bana dediği.
Ben s..tir kelimesini affetmemiş kadınım valla. Her gün yalvardı, her sabah özür mesajıyla uyanıyordum. Affetmedim valla.Gördüm gördüm elime verecekler elimeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?