merhaba hanimlar,
eski uyelerdenim fakat bu sIkintimi sizinle ikinci uyelikle paylasmak istedim,yonetimi bilgilendirdim.
sabahtan beri allak bullagim.
sabah esimle sacma bi sebep dolayisiyla surtusme yasadik,daha fazla uzatmadan lutfen alacaklarini al ve git ise dedim farkli odaya gectim..
bu sirada bana soylenmeye devam ediyor,kahvaltida kotuydu,dun yaptigin yemekte kotuydu vs..
bende zikkim ye ozaman,bogazinda kalsin madem laf ediyorsun nimete dedim.
bu evden cikarken o kadar edepsizce bi kufur savurdu ki..s..gt..or.. diye
ne dedin sen dedim kapida..suratina captim kapiyi isine gitti,aksam nobetci oldugu icin eve gelmedi cok sukur.
aglaya aglaya oglumu giydirip okula biraktim ve butun gunum berbat gecti.
aramis defalarca,tlfum kapaliydi,bildirim geldi,tam kapaticakken yine calmaya basladi tlf.
actim,piskin piskin konusuyor..
sen sabah ne dedigini hatirliyor musun hic mi diyecek lafin yok dedim..
lafimin arkasindayim dedi rezil..
yarin annesinin memleketine gidecektik ama gitmeyecegimi,eve gelmemesini,direkt is cikisi oraya defolup gitmesini soyledim
allak bullagim..
annemlere konuyu actim,cik gel oglunu alip ama birdaha o haysiyetsizin ismi anilmayacak asla dediler.
icim esim olacak insana karsi bombos..
o kadar buyuk hayal kirikligi ki bende..
ve asil aci olan bu durumdan utanip ozur dahi dilememesi..
ben onu aylarca bi basima bekledim ve namusumla serefimle kimsenin agzina diline sakiz olmadan bi basima asker yolu gozledim 2 senelik evliyken.
cok uzgunum cok..
biseyler diyin..
yetistirmem gereken dualarim var onlari dahi edemeyecek kadar perisan durumdayim
sirf bu olay icin bosansaydim coktaan bosanirdim,1 yil bile evli kalamazdik.
ben tanimadigim 7 kat el icin hayir dualari ederim ama bu adami artik hicbir duama katamam icim almiyor..
edebi adabi yok..
her kavgada boyle..
benim hayatimdaki ilk erkek degil bu adam,donup bakiyorum kavga sonrasi kendini affettirenleri biliyorum,o zamanki duygularin guclulugunu biliyorum..
istedigi kadar evinden yiyecegi eksik etmesin,benim gozumde kalbi yok..
ben cok mu sutten cikmis ak kasigim..her kadin gibi atarliyim ama vicdanliyim da.
kizlariniza ogretin vicdanli insanlarla evlensinler..Allahtan korkan kuldan yaptigindan utanan..
yok kendimi paralamam bundan sonra,dedim ya Allah onu bildigi gibi yapsin.
inanın evlilğim boyunca birbirimize asla sinirle bile olsa, salak kelimesini dahi kullanmadık....size bu sıfatı nasıl bir sonuca katlanarak söyledi, söylememesi gerektiğini de anlaması lazım......yani tepkiniz; tabiki boşanın diyemem ama mutlaka ağır olmalı....gerçekten bazı erkekleri anlamakta güçlük çekiyorum....peki birşey soracağım acaba günlük konuşmalarda,şakalarda bu tip seviyesiz sözleri de oluyormu?küfürle karışık hani en basiti lan gibi?
bu şekilde hissederken nasıl aynı evde yaşayacaksınız ki. düzelir diye umudunuz var mı?
ağz alışkanığı bile bu durumu hafifletmez ama işte insan her şekilde affetmek için kırıntı arıyor!ne diyeyim çok fazlasını hakediyor ama tepkinizi kontrollü bir şekilde gösterin zira tam sopalık yani....yok hani havadan sudan konusurken boyle lan lun kufurlu konusmaz evde.
ama tabi isyerini bilemem,orda buyuk ihtimal kufur girla gidiyor.
neeeeeeeağzıma gelen küfürü sayarım, tekmeyi basarım, anasına mı gidiyo nereye gidiyosa gider, daha da geri dönmeyi bi tarafları yemez....
Gerçekten cok üzüldüm. Cocugunun annesine öyle bi söz söylemesi hic hos olmamis. Belki klasik bir söz olacak benimkisi ama evi terketmeyin cocugunuzu düşünün. Ki eminim en cok da onu düşünüyorsunuzdur. Esiniz memlekete gidince biraz birbirinizi görmezsiniz bu iyi olabilir. Geldiginde de oturup konusmalisiniz ama sinirlenmemeye dikkat ederek ve cedellesmeden. Çözüm için. Inşallah aranız duzeldigini yipranan duygulariniz tazelenir.
Kabahati büyükonu yazmayi unutmusum..
evet onu dedim..
utanman yok mu senin,oyle kadinin kocasi ancak p.k olur dedim..
tepkisi..hani katir gibi siritiyor desem abartmis olmam sanirim.
beni yaraladiginin farkinda degil..
bu ilk terbiyesizlesmesi de degil..cok uzgunum..
aklima esim tarafindan o.p damgasi yemek asla ve asla gelmezdi.
sabahtan beri gozyasim sel gibi akiyor
aslinda super giden bi evliligim yok ama sayginin tukendigi ortada ve ben bu sekilde ne kadar devam ederim bilmiyorum..
iyiligine cok iyi biri,yardim eder nazlar vs.
ama cani biseye sIkilsin hosuna gitmeyen bisey olsun hulk hogan oluyor adam..
oyle bagirip cagirmasi da yok ama akrep gibi laf sokar ama agir pis sekilde..
ben gurler eser sonerim saman alevi gibi,3 dk sonra sut liman olurum..
o oyle degil.o huyu cok pis ve beni cok zorluyor cok.
neden aradin dedim,oglen icin koydugun yemek guzelmis ondan dedi..
sanki sabah yemek yuzunden benimle kapisan o degil..
dengesiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?