küfürler asagılanmaktan biktim :(

canım benimde erkek arkadaşım sürekli kavga ettiğimizde ya da en küçük şeylerden dolayı küfürü basıyordu. buda biz hiç sesimizi çıkartmadığımız için oluyor o anlamıyor kırılıyor mu üzülüyor mu diye düşünmüyor. bende senin gibi hep susardım bir şey diyemezdim. en sonunda bende dayanamayıp patladım artık yanımda küfür bile edemiyor. trafikteyken başka birine sinirlense bile küfür etmiyor. ettiği zamanlar oluyor bazen ama o zamanda ben daha sert bir şekilde ona bağırıyorum özür diliyor hemen. sende böyle yapabilirsin. bu odunlar aşkım küfür etme bana lütfen demekten anlamıyorlar ..

3 yıl iyi çekmişsin de evlenince çocuk da olunca bir ömür çekmek öyle kolay olmaz bilmiş ol.
Adam ben öküzüm diye bağırıyor resmen özü bu.

Evlenince daha beter olur ama daha iyi olur sanma.
Kendine bir iyilik yap, ayrıl..

Geceleri niye gözüne uyku girmiyor ki, adam seni takmıyorsa sen de onu takma. Yat uyu.
Böyle üstüne düştükçe bi tarafları tavan yapıyor farketmiyor musun?
Bırak bu kadar yüz verme. Dünya onun etrafında dönmüyor, hayatın ondan ibaret değil...

cnm bi an once hemen ayril
İnan evlenince daha beter olcak
Simdiden boyle yapiyorsa..
Seviyosn tamam ama boylede olmaz ki cnm..
sevmek olmuyor saygida lazim
Sevgi seni kandırmasin
Gün gelir pisman olursun..

yanında bulundurmayı geç kapında çöp bile yapma .

Beni dusunup cevap veren herskee cok tsk ederim benim gormeediklerimi gorup bana yardimci oluyorsunuz saolun.. sozleriniz beni biraz kendime getirdi bu zmna kadar alismisim sabki bendede normalesen bu duygu burda yanlış oldugunu anladim ben namuslu egendi bi kizim hic bi genc kiz gibi bu kufurleri hak etmediğimin biliincine vardım sucum yok karismak en dogal hakkim ama ben karistim die azar yiyordum tamam kahvede oturmak suc deil ama ben biraz abna vakit ayrsin istedim disarda durmasini kisakndim bazen uzaktayiz die inanmamazlik yaptım yeminler istedim cielden cikip bagriodu ama ben omkufurleri hak etmedim bide kendi haklymis gibi davranmasi beni bu duruma itti sizlerle paylasmak bana cok ii geldi pskologdan randevu alıp gidicem bu zarf icnde teli acmiyorum gerci bugün armamadi bile ama kendi bilir ilk basta kendi duygumu onaricam onursuzkuktan kurtulcam hepiniz haklsnz gozumu acmama sebeb oldunuz iyiki derdimi sizle paylasmisim saolun kizlar

Evet ben sadece uzaktayken kufur edio yanimda baskasi gibi melek gibi oyuzden aladanmisim evlnncede hep yanimda olucak kifir etmez die kendimi avutmusum bu zmna kadar ama edicegine gozlerimi kapamisim

Vok ayrılmak istiyorum dendi aramizda ama sankimlaftaydi simdi ayrilamk istiyorum deyop.gozunu korktmak istesem bile ayrilcagimizi dusunmeyip hic ustume dusmuo ben yaptim bunlari kendime

Kufur yiye yiye normalesmisim benim hatamdan sanip bu zmna akadar yutmusun resmen halbuki gunahim yokmuş gozlerimi actim

Ne guzel rest çekip duzeltmissin benim duzeltebkcek durumum bile yok okdr ilerledeki sabki kufir normalmis gibi gelio ona kavga arasinda soyluo sonra normal konusuym istio agrima gidio artik dayanacak gücüm kalmadi keske duzelse ya ama imkansz oldugunu bugun yorumlarinzda fark ettim esseklik baki kalio ne yazikki keske bende sizin gibi iradeli olsaydimda ikk basta bu ise tas koysaydim yuttukca daha agrini isttim

Eskiden cok bakimliydim 55 kiloydum dusune dususne uyku duzenim bozuldu 75 oldum kilo aldim simdi burdaki diyet yerlerinde diyete başlayıp eski halime.donucem ilk basta kendime guvenimi kazanacam onurumuda gururumuda kazanacam INŞALLAH beni kendime getrdnz agla agla stresten ye ye hep.kendime yapmsm ne de safmisim aslinda ipin ucu taa ilk ciktgmzda başlamıştı ikk hakaretlerinde resti cekemdim bu zmnlara getrdim ilskiyi ayrilcagmdan bile korkmuo essek yerine koymus beni

Kizlar pskologa devket hastanesine gtsem olurmu yoksa olmaz mi sizce blgniz var mi vakit kaybetmeyip adim atmak istioyrum kendim icn eski halim.icn

bende en başta koyamadım ki tatlım 4. yılın sonunda koydum bu tavrı artık bir şeylerin farkına varmaya başladığımda sende geç kalmış değilsin bence bir dene bundan kötüsü en fazla ayrılık olur bunu da yaptıktan sonra hala devam ederse bırak gitsin belki o zaman anlar ..

Ilk basta nasil davranmaliyim peki nasil bi yol izlemeliyim

Ilk basta nasil davranmaliyim peki nasil bi yol izlemeliyim
valla ben sürekli böyle küfür ye ye bi keresinde dayanamadım ağzıma geleni söyledim sen beni ne zannediyosun ben senin askerlik arkadaşın mıyım da kalkmışsın bana küfür ediyorsun hem evlencem diyosun hemde basıyosun küfürleri eğer bidaha küfür edersen yanına bi daha asla gelmem dedim bunun gibi bir sürü şeyler yani senin yüzünden benimde ağzım bozuluyor benide kendin gibi yapcan sonra bende sana basçam küfürü dedim. sende böyle sert çıkışlar yap her küfür ettiğinde herkesin içinde bile olsa lafını esirgeme gerçekten çok rahatsız olduğunu anlasın canım.

Canı
Canım belki söyleyeceğim çok sert ama gerçekçi olmak zorundayım. Bu işi evliliğe götürme bence ayrıl. Çünkü daha nişanlılık döneminde sana bu derece ağır küfürler eden birisi evlendikten sonra iltifatlar güzel sözler etmeyecektir. Zamanın varken kurtul. Belki çok üzüleceksin ama ilerde keşke evlenmeseydim demekten iyidir. Ayrıca yaptığı yanlışı da kabul etmiyor aksine sen rahatsız oldukça daha fazlasını yapıyormuş. Bu sağlıklı bir insanın yapabileceği bir davranış değil. Seni seven sana değer vermek zorunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…