küfürler asagılanmaktan biktim :(

"Ne yapıcam yardım edin kızlar" ne demek? Daha nişanlıyken küfür işitiyorsun, yapacağın şey belli değil mi? Düzelir mi diye bekleme kimi nasıl ne şekilde tanıdıysan öyle kalıyor. Şimdi "hak ediyosun sen bunu" diyerek küfürler eden biri yarın öbür gün "hak ediyosun sen bunu" diyerek döver de. Nişanlını haklı çıkaracak sebepler üretmeyi bırak bence. Her şeyden önce kendine ve ailene saygı duyuyorsan sana böyle davranan birine hayatında yer verme.
Umarım bi an önce hakkında hayırlısı olur.

şimdiden böyle küfür ederse evlendikten sonra hepsini gerçekleştirir..neden evleniyorsun böyle biriyle?...aşıkım mı diyeceksin?

restini çek ve kendini güzelce ifade et tartışrak değil ne hissettiğini anlat ona .aynı davranışı göstermemesi için uzak durküfür yediğinde dönme ona kendine saygı duy .erkekler nasıl olsa döner diye umursamıyorlar.kendi sınırını koy.ALLAH hayırlısını versin hakkınızda.ve hatasını hiç anlamamşı ki davranışını tekrarlıyor...

Neden katlanır insan anlamıyorum hala düğünden bahsediyorsun. Hiç bitmeyecek bu. Kendimden biliyorum babam 65 yaşında hala aynı. Annem 40 yıldır çekiyor...

arkana bakmadan kaç kurtul ve değişir değişecek diye ümitlenme. neden hala onun kahrını çekiyorsun ? evlenince bundan daha kötüsünü duyacaksın haberin olsun. hiç bir insan bu hakaretleri haketmez. evlenmiş çocuklu olup hayatın zindan olacağına nişanı at kurtar kendini ne kadar iyi insanlar var daha neler çıkar karşına aman aman

Olacak iş değil. İnsanlar kolay kolay değişmezler. Allah yardımcınız olsun.

küfürleri çok ileri boyuta taşımış maalesef nişanlınız...
erkek arkadaşlarıyla konuştuğu dili size de yansıtmış...

şu an ayrılmak her şeyi bozmak zor geliyor anlıyorum, ailenizi üzmek istemiyorsunuz anlıyorum...

fakat kavgalar bitmeyecek, evlenince de kavgalarınız olacak..
birisinin yanında, özellikle de kendi ailenizin yanında size küfür etse?

o zaman anneniz ne hisseder?

erkektir sinirlidir diye kabul edilecek affedilebilecek şeyler değil..
salak manyak gibi hakaretleri kabul etmeyip ilişkisini bitiren insanlar var...
sizin ki aşmış artık, bildiğiniz dolu dolu küfür ediyor... karşısında bir genç kız olduğunu önemsemiyor.
o genç kızla yarın bir gün eş olacak bunları düşünemiyor...

hepimiz eşlerimize sevgililerimize gece çıkma diyoruz,biraz benimle vakit geçir diyoruz... hadi geç oldu eve gel diyoruz vs vs ... kaçımız küfür işitiyoruz ?

siz ama bu durumu kabullenmişsiniz bende hatalıyım bunaltıyorum moduna girmişsiniz..
bu bunaltmak değildir, bunaltıyor bile olsanız karşılığı bu küfürlere maruz kalmanız olamaz...

önce bir kendinize gelin, kendi kıymetinizi fark edin..
siz böyle aklınızdan acabaları geçirirseniz, hemen hatayı kendinizde de aramaya meyilli olursanız hayatınıza kim girerse girsin bu şekilde ilişkileriniz hep bir yerden patlak verir...

dövse daha iyi demişsin merak etme evlenince ilk yerine getirilecek görevi o.. nasıl reva gördün kendine o kelimeleri? susup oturman kabullendiğin anlamına gelir. gerçekten o.. demesini mi hakediyosun?

Evlenınce küfür ylerini dayak alır;saygısızlık terbıyesızlık..sımdıden kendıme guvenım kalmadı dıyosun.senı asaglayarak bastırcak;hukmetcek.boyle ezık bı hayat mı ıstıyosun?psıkyatrıste fılan gıt ılla evlencem dıyorsan;zannetmem ama degıstırmeyı dene.emın olmadan da asla evlenme.1hayatın var.koca çoook bulunur.

Sen biliyorsun ne yapman gerektigini... Napicaksin bu terbiyesizle evlenip... Ayy cok sinirlendim valla.....

Cnm sen bu adamla evlenirsen yanarsn firsatın arken bırak. Yoksa birderdim var bölümünün müptelası olursun. Şimdi bunu yapan evlenince döver de hatta ölüm tehlikesi bile olur. Böyleleri iflah olmaz düzelir sanma

Saygının olmadığı yerde sevgi sadakat olmaz size nisanliyken böyle davranan (ki en güzel dönem derler) evlenince tavan yapar konuşup halletmeden evlenmeyin derim

sana zerrece saygısı olmayan bir herifle neden hala nişanlısın?
ayrıca senin de kendine saygın yok
olmuş olsa bu davranışları kendine reva görmezsin
göbek bağını beraber mi kestiler?
yol ver gitsin!

gerçekten nasıl bir mantıgınız var anlamış degilim :) dövse daha iyi demek.

Tamam söyleyin iki de patlatsın madem agzınıza.

Babaları küfretse ya da dövse hemen asi evlat tavırlarına giren kızlarımız el ogluna üstelik daha kocası bile degil katlanmayı reva görüyor kendine sanırsın dunya bir onun etrafında dönüyor..

Ne diyim yiyin küfürünüzü oturun

böyle biriyle evlenirsen kendi hayatını kendi ellerinle mahfedersen. Ve hala böle biriyle bugüne kadar nişanlı kalabilmen hata bence... Kimse senden değerli değil lütfen bunu bi kez daha düşün.. Böyle bi adamla nasıl yaşarsın,evlendiğinizde seni dövmeye devam ederse,seni kimseyle görüştürmezse her gün ağlarsan o zaman şuan yapman gerekeni yapmadığın için daha fazlası göz yaşı dökersin yapma hayatını mahfetme .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…