- 29 Kasım 2014
- 292
- 54
- 38
- 36
- Konu Sahibi umutsuzvakam
-
Bildiğin ruh hastasi yaa madem o sana ediyor,sende onun anasina,bacisina et bakim nasil oluyoo  
Sana degilde ona yakisiyo. Hak edene,hakkini vereceksinAslinda haklsim ona layik ama ben anneye kufur edemem bana yakismaz ama hak ettgi kesin
Sana degilde ona yakisiyo. Hak edene,hakkini vereceksin
Ayrilamk icin bi neden deilmi kufir ben buyutmuyorumyanimda iui ama.uaga gidince her ona karstgmda kufur yiyorum bu kufutler onurumu kirdi kendi guvenim gitti busaat oldu uyuyamadim cok seviyorum her lafina kaniyorim gelio kufur etmicem die yemin edio sonra bi kavga oluo hemen kufur yiyorum dovse daha ii
Kendi degerimide bilemedigim kesinhayatiniz boyunca degersiz hissetmek istiyorsaniz devam edin bu adamla(?) duzelmez bu,simdikinin beteri olur kesin evlenince,yol yakinken donun kurtulun
evet haklisiniz yazdiklarinizdan bilmediginiz belli oluyor ama inanin gec degil.daha duzgun insanlar secin kiymetinizi bilen,bu musveddeyle olmaz ,duzelir diye umut edersiniz duzelmez hayatinizdan yersiniz.ilk olarak bunu haketmediginize kendinizi inandirin ki haketmiyorsunuz,kimse bu kosullar altinda kufuru haketmezKendi degerimide bilemedigim kesin
Ya adamın umrundamı dünya. Bulmuş senin gibi ağzına etsende ses çıkarmayan safı. Hiç kusura bakma. Biri sana bunları söylemeliki aklın başına gelsin.Kizlar ordamisiniz simdi face baktim arkdsyla fotograf cekinmis koymus face bana nispet yapar gibi ben burda kufur etti die kahriliyorken o arkdsyla yemekler yiyio bide foto koymus o arladsyla gezsin bende ölüyum burda yaziklar olsun bana
Şaka yapıyorsun sanırım. Sen bu adamla üç yıldır nişanlısın bir de evleneceksin öylemi???
Ya kadınlar neden bunu kendilerine yapıyor benim aklım almıyor.
Evlenince bunlar artarak devam edecek kesin dayakta yersin. Kendini sokaktan alabilirse arada bir senle cinsel arzularını tatmin için eve uğrar bir de karnını doyurur filan.
Kendini gittikçe daha aşağılık değersiz ezik bir kadın hissedeceksin. Birde çocuğun olur bırakamazsın da sen bu ayıyı. Ömür boyu kahır çekersin işte böyle.
Sonra buraya konu açar anlatırsın. Bizde kendin ettin kendin buldun deriz.
Eşim bana salak bile demedi bugüne kadar. Derse de mahvederim onu!
Bak benden sana çok samimi bir abla tavsiyesi; kendini yakma! Ayrıl!!!
benim annem yıllardır küfür yiyor babamdan. 30 senelik evliler hala aynı. Artarak devam etti. Hergün..Annemde ne gurur kaldı ne bişey. En sonunda kanser oldu. Mutsuz, psikolojisi bozuk, ezik herkese karşı. Ve annem böyle olduğunu biliyormuş babamın. En sonunda ben bile dedimki bile bile niye evlendin. Mutsuz geçti koca bir ömür. Yaşama daha iyi yani...
Kaderimizi Allah yazar ama akıl vermiş, bazı şeyler de bizim elimizde.
Neden ayrılamıyorsun gerçekten merak ettim öğrenebilir miyim??ALLAH annenize acil sifalar versin cok üzüldümbekkide küfür yiye yiye insan sağlığını guvenini kaybediyor kendimi atese atmak istemiyorum haklsnz tavsiyelernz tsk.ederim
Ya adamın umrundamı dünya. Bulmuş senin gibi ağzına etsende ses çıkarmayan safı. Hiç kusura bakma. Biri sana bunları söylemeliki aklın başına gelsin.
İnsan gururu için yaşar bir de mutlu olmak için. Sende ikiside yok bu ilişki sürdükçe.
Ee niye ayrılmıyorsun sorabilir miyim?? Sakın seviyorum deme lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?