- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
- Konu Sahibi umutsuzvakam
-
Biliyormusunuz sanki herkes bunkufurle yasio zaneder hale gelmişim siz simdi trpki gosterinxe aslında nekdr hakszliga ugradgima fark ettim sandim ki herkes kufur yiyip oturuyor halbuki benmisim ole katlanan ya suan fark ettim iyiyiki konu da acmsm
ben aynı şeyi yaşamasaydım bu kadar emin konuşamazdım canım.. allahtan başka kimseye muhtaç olmayalım.. hayatını neden hiçe sayıyorsun güçlü olabilirsin.. yeterki yaparım de kendine. ve kendine bir söz ver ben bu işi bitireceğim ama tek bir damla gözyaşına ve vicdanıma yenik düşmeyeceğim.. bende ağladım bende üzüldüm kimsenin umrunda olmadım de kendine..Kendinden emin n e guzel bitirmissin brnde senin gibi guclu olablr mym blmiyorumben her kavgadan sonra kufur yiyip gece ağlayıp teli aciyorum kfur ettm ozur dilerim dio artik buarlar onuda demio sanki bisi yokmus gibi devam edioz ben kendime yaotim asil ilk bastabu saygszligi o dedign kufuru ben ole.cok duydum ki hic yabanci gelmedi okuynca
Ayrılmak için tam olarak sana ne yapması gerekiyor acaba. Daha nişanlıyken bunları söylüyor ve sen ne yapayım diyorsun. Bile bile lades olur evlenmek.Yni uye oldum sirf derdimi anlatmak icin okadar yoruldum ki kendim mucadele etmekten.. ben 3 yildir nisanliyim bu yaz dugunumuz var naspse ama okdr kirgnmki anlatcaklarim biraz uzun kbakmayin
hic arkdsim yok anlatamıyorum icimde yasiyorum sizinle paylasmak.istedim
her kavga edisimizde nisanlimda kufurler yiyorum agiza alinmicak derece agladim yalvardim bak soguyorum dedim ama nafile her sinirinde bana sarf ettgi a.m... k... hayvani a.. s.. yav.. sen ne s... a..m. k... öküzu kisatlarak yazdim kapanirsa sayfa die bana kufurleri edio sebebde ben onun geceleri 12lere disarda olmadedim die tek istegm her gun disari cikma banada vakit ayir istedim tamam guvensizlik yapiyorum inanmiyorum oda inanmiyorum die sinirlernio ama ben o..r..p edlcek kufuelrkufurleri hak etmiyorum ailesylede sorunlarım vardi onlari atlattim cok yoruldum kufur yemekten her kavgada küfür asagalanmaktan yoruldum bide ustune ustluk hatasi yojmus gibi hak etmsm gibi devam edio buaralar arldslariyla inat hep disarda bende artik arayinca acmiyorum yoruldum ya kendimi degersiz hsetmekten yoruldumne yapicam ben geceleri uyku grmio gözüme yaridm edin kizlar ben hak etmiorum
Sende bunu kendisine teklif et ozaman.Ayrilamk icin bi neden deilmi kufir ben buyutmuyorumyanimda iui ama.uaga gidince her ona karstgmda kufur yiyorum bu kufutler onurumu kirdi kendi guvenim gitti busaat oldu uyuyamadim cok seviyorum her lafina kaniyorim gelio kufur etmicem die yemin edio sonra bi kavga oluo hemen kufur yiyorum dovse daha ii
Dövsün daha mı iyi
seni aynı zamanda dövmediğine de emin misin sanki kafanı bir yerlere çarpmış gibisin
bir hasar kalmış olabilir dikkat et
Yni uye oldum sirf derdimi anlatmak icin okadar yoruldum ki kendim mucadele etmekten.. ben 3 yildir nisanliyim bu yaz dugunumuz var naspse ama okdr kirgnmki anlatcaklarim biraz uzun kbakmayin
hic arkdsim yok anlatamıyorum icimde yasiyorum sizinle paylasmak.istedim
her kavga edisimizde nisanlimda kufurler yiyorum agiza alinmicak derece agladim yalvardim bak soguyorum dedim ama nafile her sinirinde bana sarf ettgi a.m... k... hayvani a.. s.. yav.. sen ne s... a..m. k... öküzu kisatlarak yazdim kapanirsa sayfa die bana kufurleri edio sebebde ben onun geceleri 12lere disarda olmadedim die tek istegm her gun disari cikma banada vakit ayir istedim tamam guvensizlik yapiyorum inanmiyorum oda inanmiyorum die sinirlernio ama ben o..r..p edlcek kufuelrkufurleri hak etmiyorum ailesylede sorunlarım vardi onlari atlattim cok yoruldum kufur yemekten her kavgada küfür asagalanmaktan yoruldum bide ustune ustluk hatasi yojmus gibi hak etmsm gibi devam edio buaralar arldslariyla inat hep disarda bende artik arayinca acmiyorum yoruldum ya kendimi degersiz hsetmekten yoruldumne yapicam ben geceleri uyku grmio gözüme yaridm edin kizlar ben hak etmiorum
nisanlimda kufurler yiyorum agiza alinmicak derece
a.m... k... hayvani
a.. s.. yav..
sen ne s... a..m. k... ö
o..r..p
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?