- 2 Mart 2012
- 805
- 797
- 133
- Konu Sahibi umutsuzvakam
-
Yorum yapanların hepsi kac ayril.dio haklilar hemde tepeden tirnaga ama ben nie hemen bitsn diyemiom korkuom bitrmekten bilmiyorim kendim edip.kendim bulmak istemiyorumama.hemende bitti diyemiyorum
basliktan sonra nisanli oldugunu okuyunca cok sevindim.. evlilikten donmekten daha kolay nisan atmak.. neyi bekliyosun ayrilmak icin? zira, nisanlinin kufur etmesini engelleyecek bi tavsiye yok sanirim.. 'al karsina acikca konus' diyemiycem yani..Yni uye oldum sirf derdimi anlatmak icin okadar yoruldum ki kendim mucadele etmekten.. ben 3 yildir nisanliyim bu yaz dugunumuz var naspse ama okdr kirgnmki anlatcaklarim biraz uzun kbakmayin
hic arkdsim yok anlatamıyorum icimde yasiyorum sizinle paylasmak.istedim
her kavga edisimizde nisanlimda kufurler yiyorum agiza alinmicak derece agladim yalvardim bak soguyorum dedim ama nafile her sinirinde bana sarf ettgi a.m... k... hayvani a.. s.. yav.. sen ne s... a..m. k... öküzu kisatlarak yazdim kapanirsa sayfa die bana kufurleri edio sebebde ben onun geceleri 12lere disarda olmadedim die tek istegm her gun disari cikma banada vakit ayir istedim tamam guvensizlik yapiyorum inanmiyorum oda inanmiyorum die sinirlernio ama ben o..r..p edlcek kufuelrkufurleri hak etmiyorum ailesylede sorunlarım vardi onlari atlattim cok yoruldum kufur yemekten her kavgada küfür asagalanmaktan yoruldum bide ustune ustluk hatasi yojmus gibi hak etmsm gibi devam edio buaralar arldslariyla inat hep disarda bende artik arayinca acmiyorum yoruldum ya kendimi degersiz hsetmekten yoruldumne yapicam ben geceleri uyku grmio gözüme yaridm edin kizlar ben hak etmiorum
Yorum yapanların hepsi kac ayril.dio haklilar hemde tepeden tirnaga ama ben nie hemen bitsn diyemiom korkuom bitrmekten bilmiyorim kendim edip.kendim bulmak istemiyorumama.hemende bitti diyemiyorum
Yni uye oldum sirf derdimi anlatmak icin okadar yoruldum ki kendim mucadele etmekten.. ben 3 yildir nisanliyim bu yaz dugunumuz var naspse ama okdr kirgnmki anlatcaklarim biraz uzun kbakmayin
her kavga edisimizde nisanlimda kufurler yiyorum agiza alinmicak derece agladim yalvardim bak soguyorum dedim ama nafile her sinirinde bana sarf ettgi a.m... k... hayvani a.. s.. yav.. sen ne s... a..m. k... öküzu kisatlarak yazdim kapanirsa sayfa die bana kufurleri edio sebebde ben onun geceleri 12lere disarda olmadedim die tek istegm her gun disari cikma banada vakit ayir istedim tamam guvensizlik yapiyorum inanmiyorum oda inanmiyorum die sinirlernio ama ben o..r..p edlcek kufuelrkufurleri hak etmiyorum ailesylede sorunlarım vardi onlari atlattim cok yoruldum kufur yemekten her kavgada küfür asagalanmaktan yoruldum bide ustune ustluk hatasi yojmus gibi hak etmsm gibi devam edio buaralar arldslariyla inat hep disarda bende artik arayinca acmiyorum yoruldum ya kendimi degersiz hsetmekten yoruldumne yapicam ben geceleri uyku grmio gözüme yaridm edin kizlar ben hak etmiorum
Ayriliyoruz canim ne duzelmesi . Beni evden kovuordu durmadan babamla annemi.arayip gelin alin kizinizi dedi babam aldi beni . Sebepte sirf 12 de degilde 11de al beni annenlerden beraber eve donelim dedim diye .kufur etti once snra kovdu . Ama buna ragmrn gelip bi pismanim demek yerine aileme siz ne bicim ana babasiniz . Kizinizi dovup geri gonderecektiniz kir dizini otur kocanin dizinde diyecektiniz dedi . Yanicok zor boyle insanlarla anlasmak .
Bende hep o duygularla yasadim .. durmadan bana baski yapildi . Erkege soyle deme boyle deme . Erkektir sus soyle yap boyle yap . Surat yapsam suc , yapmasam ben duramiyorum zoruma gitti cunku . Aglasam suc , aglamasam kendimi kasiyorum kendime zarar veriyorum . Ne yapacagimi sasiriyordum . Aglayinca surat yapinca tekrar basliyordu bu sefer daha da kotu oluyordu .
Bir defasinda annesinin yaninda bana go... kaldirdiniz indirin simdi s..minin karisi dedi ustume yurudu cenemi skti ve annesi de bana donup sakin surat yapma sadece gul dedi ve gitti . Ama ben surat yapmasamda o 3 gun yuzume bile bakmadi. Isten gelince hosgeldin dedim yemegini hazirlayip onune koydum yemedi bile . En son karnindan gurul gurul sesler geliyordu acidim gittim yattim ki o yemek yesin diye anca oyle yedi . Sonra nasil baristik ben baska odada oturdum o baska oda da bende anlamadim ama mahalle kavgasini anlatti gelip yanima . Birden baristik ancak o olay varkeb disari cikamk istedi bende gondermedim gece tekrar bir kavga cikardi :) kendine eziyetten baska birsey yapmazsin . Sanmaki kimse sana destek cikar . Bence bunlari yasama yazik gnah kendine eziyet ..
Yni uye oldum sirf derdimi anlatmak icin okadar yoruldum ki kendim mucadele etmekten.. ben 3 yildir nisanliyim bu yaz dugunumuz var naspse ama okdr kirgnmki anlatcaklarim biraz uzun kbakmayin
İlk defa burda birine ayrıl diycemAyrıl kardeşim bir kadına öyle küfür edilirmi, hayvan diycem hayvanlara hakaret olur.,yarın öbür gün ağlama burda kocamdan şiddet görüyorum diye. bi de pişman da olmuyor hakettin sen modunda anladığım kadarıyla ayy çok sinir oldum
İlk defa burda birine ayrıl diycemAyrıl kardeşim bir kadına öyle küfür edilirmi, hayvan diycem hayvanlara hakaret olur.,yarın öbür gün ağlama burda kocamdan şiddet görüyorum diye. bi de pişman da olmuyor hakettin sen modunda anladığım kadarıyla ayy çok sinir oldum
Arkadaşım bu adam böyle devam eder hatta daha beter davranır sana evlenince, geceleri eve gelmez kapılarda beklersin... Çocuk babası olacak bir de yarın öbür gün. Çok iyi düşünmen lazım, bu insanla ömür geçmez. Yol yakınken dön ve yakma kendini. Seni kaybetmekten korkan bir insanın davranışları değil bu, insan hayatı kıymetli bir defa geliyorsun hayata, kimseye köle olmak için de doğmuyorsun. Şimdi bu kadar ızdırap çektiren bir adam hiç hayra alamet değil. Aklını kullan canım benim.
ayrıl demesi kolay biliyorum. allah sabır versin ama benim amcamda böyle çok küfürbaz bir adamdı ve bu yüzden onu çevresinde seven kimse yok. eşi bile terk etmişti hemen. ileride daha da kötü olabilir yani... dikkatli ol ve iyi karar ver.
Şimdi yol yakınken ayrıl ve kurtul. Birşeyler yaşadın diye evleneyim sonra ayrılırım diye de düşünme. Çünkü evlendikten sonra ayrılmak o kadar kolay ve sorunsuz değil. Hemen ayrıl keşke dememek içinAnlatiklarina cok üzüldüm ve cok korktum canim benim kiyamam sanademekki ilerde hrrsey daha kotulescek yol yakinken kendimi ikna edip ayrilcam yoksa evlenip ayrilamk zorunda kalicam garanti
Kendimi bildim bileli hayatimda ama duzelir sandim cok kucukken tanimistim simdi 25im 9 yil once 16 yasndaydim yanlış karar vermisim hayatmi yonledrrkenkeske kuccuken o kufirleri yedigimde ayrilsaydim hayatimi bu derece yakip.ozguvenimi kaybetmezdim
Şimdi yol yakınken ayrıl ve kurtul. Birşeyler yaşadın diye evleneyim sonra ayrılırım diye de düşünme. Çünkü evlendikten sonra ayrılmak o kadar kolay ve sorunsuz değil. Hemen ayrıl keşke dememek için
Seni çok iyi anlıyorum koskoca dokuz yıl ama hiç kimse hic bi şey vazgeçilmez değildir sana ve ilişkinizi saygısı yok peki neden kendisine saygısı yok aklı selim bi insan küfürü kendisine yakıştırmaz kullanma gereği duymaz sen bu insanla yapamazsınKendimi bildim bileli hayatimda ama duzelir sandim cok kucukken tanimistim simdi 25im 9 yil once 16 yasndaydim yanlış karar vermisim hayatmi yonledrrkenkeske kuccuken o kufirleri yedigimde ayrilsaydim hayatimi bu derece yakip.ozguvenimi kaybetmezdim
Hiç bişey için geç değil o zamanlarda düşünememişsin bu şimdi hayata geçiremeyeceğin anlamına gelmez....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?