- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
- Konu Sahibi umutsuzvakam
-
Bu kadar korktuguna göre o potansiyel var arkadaşta.Tehtit etmiyor ayrilirsam acaba söyler mi die bi korku sardi benibunalıma girdim ben ya zaten aramiyor belkide bitmitir bendede ondanda
olsun bak biz varız burada kendisi yaşamış ya da etrafında görmüş insanlar varız
düzelebilecek bir şey olsa neden söylemeyelim ki değil mi
ama bir kişi de düzelir dememiş konunda
görülen örnekler hep negatif yönde demek ki...
Bu kadar korktuguna göre o potansiyel var arkadaşta.
Bu kadar zulmü reva görüyor. O yüzden bu kadar rahat. Peki düğün hakkında konuşmuyor musunuz hiç. Ne biliyim konunu tam bilmiyorum yorum yapmakta zorlanıyorum.
dışardan demek de kolay uygulamak da kolay canım ben de 9 yıllık ilişkimi bitirdim benim küfür değil sebebi ama mantıklı sebeplerim vardı çok şükür atlattım zor günlerim oldu ama geçiyo be güzelim hala şükrediyorum Allahıma kurtardı diye sizin de artık alışkanlık olmuş 3 yıl nişan da çok uzun değil mi? Ayrıl canım evlilik nişanlılık gibi değil evliyim daha da iyi anlıyorum şıan bunları okuyunca aklıma eski halim geldi küfür eden varlık seni sevmiyor sen onda alışkanlık olmuşsun bence kaç kurtar kendini mutluluk seni elbet bulacak tescillemiş biri olarak söylüyorum bunları gerçekten seven adam sen kendi kendine ben ne kadar aptalım yaa dediğinde bile saçmalama diye sana kızar tek kelimeyle ayrıl...Düğün salonu tutuldu esyalar alindi temuuzda dugunumuz vardi yan yanayken bana bebegi gibi davraniyor her sözümü ddinliyor ama aramizda 4 saatlik yol var iste calisio orda ozmn deisio bagryo cagriokufrediyo disari cikma dedim die ailem kifiri bilmio telfnda kufir edio ama yanimda hic yuzume kufir etmio ben bu gul yuze nasil kufur edeyim diyo ama bana uzakta inanip guvenmiosun zivanadan cikiyorum kufur ediyorum okdr severken guvenmedgn icn dio
benimle evlilik en büyük duasyms ama uzaga gdnce baska biri oluo cocukluk askim yanimdada yüzüne kufur etse belki hemen ayrlddm ama simdi tabi tlnda edio ama tabi rdio bu biseyi deistrmio cok mutsuzum ayrilamk cozumum ama nasil yapcm
dışardan demek de kolay uygulamak da kolay canım ben de 9 yıllık ilişkimi bitirdim benim küfür değil sebebi ama mantıklı sebeplerim vardı çok şükür atlattım zor günlerim oldu ama geçiyo be güzelim hala şükrediyorum Allahıma kurtardı diye sizin de artık alışkanlık olmuş 3 yıl nişan da çok uzun değil mi? Ayrıl canım evlilik nişanlılık gibi değil evliyim daha da iyi anlıyorum şıan bunları okuyunca aklıma eski halim geldi küfür eden varlık seni sevmiyor sen onda alışkanlık olmuşsun bence kaç kurtar kendini mutluluk seni elbet bulacak tescillemiş biri olarak söylüyorum bunları gerçekten seven adam sen kendi kendine ben ne kadar aptalım yaa dediğinde bile saçmalama diye sana kızar tek kelimeyle ayrıl...
Bunlar küfür etmesi için mazeret değil tabi hiç hoş değil.Düğün salonu tutuldu esyalar alindi temuuzda dugunumuz vardi yan yanayken bana bebegi gibi davraniyor her sözümü ddinliyor ama aramizda 4 saatlik yol var iste calisio orda ozmn deisio bagryo cagriokufrediyo disari cikma dedim die ailem kifiri bilmio telfnda kufir edio ama yanimda hic yuzume kufir etmio ben bu gul yuze nasil kufur edeyim diyo ama bana uzakta inanip guvenmiosun zivanadan cikiyorum kufur ediyorum okdr severken guvenmedgn icn dio
benimle evlilik en büyük duasyms ama uzaga gdnce baska biri oluo cocukluk askim yanimdada yüzüne kufur etse belki hemen ayrlddm ama simdi tabi tlnda edio ama tabi rdio bu biseyi deistrmio cok mutsuzum ayrilamk cozumum ama nasil yapcm
Anlıyorum canm ama sadece 9 yılı anlıyorum zaman her şeye ilaç ayrıldıktan sonra mutlu olmadığını anladıktan sonra ilişki yaşarken yani çok şükür diyeceksin bırak giden geçmişte kalsın yoksa ki geleceğin gidecekO okulunu hemen bitiremedi bide askelige basvurdu hemen cagrmadilar oyzuden uzadi uzadikca aslinda seyi cikti.. Hayrli is uzatilmaz dedikelri aslnda doğruonsuz hic hayat düşünmedim bu zmana kadar oyuzden simdi kendimi hazrlama evresindeyim sende 9 yil cikmissin benim halimden anlarsin çocukluğum gencligm onla gecti tam evlcz 8 ay kaldi derken onca mucadelem cope gitii bunlari atlamam grek
benim de aklıma gelmiyor değil yaniBunlar küfür etmesi için mazeret değil tabi hiç hoş değil.
Ama ortada daha büyük bi problem var.
Güvenip bi şeyler yaşamissin. Nasıl bi çevrede yaşıyorsun? Ailen duyarsa nolur? Aklımda çok soru var
Bunlar küfür etmesi için mazeret değil tabi hiç hoş değil.
Ama ortada daha büyük bi problem var.
Güvenip bi şeyler yaşamissin. Nasıl bi çevrede yaşıyorsun? Ailen duyarsa nolur? Aklımda çok soru var
Melan2010 .!.:ayrılmazsan ilerde siddet de eklenecek..böyle bir adamı nasıl seviyorsun ki..küfürleri mi ..sonra hayatın çekilmez hale gelecek..tekmele gitsin..ömür mü geçer böyle küfürbazla..
Canim malesef ben artık evlenmen gerektiği düşünüyorum. Aksi taktirde hayat senin için zor olur. Baktın olmuyor bosanirsin ki böylesi daha makbul. Ne demek istediğimi anlıyorsun sen.Ailem bana okadar cok guveniyor ki bunu duyarlarsalar bana guvenleri kalamaz mahvolurum kabul edilcek bu durum deil ben evlenicez die bole bisi yasadim elimi kolumi bagliyor sanki bu nedende benim ister istemz bil
nc altinda galiba
Canim malesef ben artık evlenmen gerektiği düşünüyorum. Aksi taktirde hayat senin için zor olur. Baktın olmuyor bosanirsin ki böylesi daha makbul. Ne demek istediğimi anlıyorsun sen.
Ben evlilikten önce böyle bi şeyin yasanmasina karşıyım. Ayrılık olmasa ölüm var. Güzel olan tarafı yanlış okumadiysam imam nikahı olmasi. Lakin sen resmi olarak nişanlısin. Bilemeyiz evlenınce belki duzelecek. Sabrin sonu selameti derler.Hata yaptığımı düşünüyorsunuz deil misorun olucagi kesin hic akılima gelmezdi yaa iki arada bi derede kaldım bianda beynim bianda korkularim.bianda aliskanliklarim bianda asagalanmlarim
Ben evlilikten önce böyle bi şeyin yasanmasina karşıyım. Ayrılık olmasa ölüm var. Güzel olan tarafı yanlış okumadiysam imam nikahı olmasi. Lakin sen resmi olarak nişanlısin. Bilemeyiz evlenınce belki duzelecek. Sabrin sonu selameti derler.
Küfüre baş vurması hiç iyi bi şey değil. Ne olursa olsun küfürlü konuşana cennet haramdır şu an çok zor bi durumdasin biliyorum ama yanimdayken iyi diyorsun belki de uzakta olduğu için geriliyordur yanına gitme imkanın var mı ne zamandan beri görüşmuyorsunuzEvet nisanlanirken immam nikahi kiydirdik bu yaz evlencencektik askerligi bekleyel dedik uzadi böylece.. ya evlilikte daha beter olirsa ya siddet olursa ben minyon tipliyim vursa elinde kalrm valaaburda yazan arkdslarimi dinliyorm ayrlmak cozum olan kendimi dinlemeye aldim aramis simdi ama acmadim bilmiyorum ALLAH IMA siigndim dua edip kendimi toparlamak istioyrum ruh halim cok ii deil
Küfüre baş vurması hiç iyi bi şey değil. Ne olursa olsun küfürlü konuşana cennet haramdır şu an çok zor bi durumdasin biliyorum ama yanimdayken iyi diyorsun belki de uzakta olduğu için geriliyordur yanına gitme imkanın var mı ne zamandan beri görüşmuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?