- 24 Mayıs 2013
- 293
- 131
- 323
- Konu Sahibi umutsuzvakam
-
Kendi kabuğuma cekildim ayriliga kendimi hazirliyorum en aizndan konusmayinca o kotu kufurleri duymuyorum spora basladim kendime zman ayiriyorum.kolay deil ayrilik benim icn biliyorum hep hayallerimi o susledi değmezmis ama oleydi cok kandim duzelir sandim simdi kendime gelemk icin uğraşıyorum
Seni çok iyi anlıyorum koskoca dokuz yıl ama hiç kimse hic bi şey vazgeçilmez değildir sana ve ilişkinizi saygısı yok peki neden kendisine saygısı yok aklı selim bi insan küfürü kendisine yakıştırmaz kullanma gereği duymaz sen bu insanla yapamazsın
şu an sen çok yıpranmışsın ve acilen özgüvenin tekrar yerine gelmesi lazım. ciddiyim.
insan aşıksa gözü hiçbir şeyi görmüyor ve gurur falan dinlemiyor. yani şu an senin iki gözünde kapalı ve olayın vahametini anlaman zor. bunlar hepimizin başına gelen şeyler. ama sana bişi diyim. inan zamanla ne büyük aşklar unutuluyor. hem de öyle unutuluyor ki. kendini yakma. kendini sev ve bir an önce de kendine güvenini getir. hayırlısı olsun hakkında.
Evet yorumlarindan ne kadar naif olduğunu hissediyorum. Üzüldüm senin için ama keşke duzelecegine dair bi ışık olsa... Sanırım aranızda bi şeyler geçmiş ne kadar ayrıl desemde bu kısım beni düşündürüyorAksine bende kibarim narinim o kaba konusan argo konuşan biri arkdslarm sen bunla yapamazsin demsti ama ben vazgecmemistim 9 yil emek harcadim ya yanarimda ona yanarim herseye agalyan birym duyguslaim kufur yiyip agalaya aglaya dua ettim yanima geldi melek uzaga gidio seytan yanimdaki haline kandim
yapacağınız tek şey yüzüğü suratına fırlatmak ve gördün mü şimdi a....a k...nn öküzü demek .. ve ardınıza bakmadan kaçmakkkkk yoksa ömür boyu küfür duyup kendinize olan özgüveninizi yitireceksiniz seçim sizin..Yni uye oldum sirf derdimi anlatmak icin okadar yoruldum ki kendim mucadele etmekten.. ben 3 yildir nisanliyim bu yaz dugunumuz var naspse ama okdr kirgnmki anlatcaklarim biraz uzun kbakmayin
hic arkdsim yok anlatamıyorum icimde yasiyorum sizinle paylasmak.istedim
her kavga edisimizde nisanlimda kufurler yiyorum agiza alinmicak derece agladim yalvardim bak soguyorum dedim ama nafile her sinirinde bana sarf ettgi a.m... k... hayvani a.. s.. yav.. sen ne s... a..m. k... öküzu kisatlarak yazdim kapanirsa sayfa die bana kufurleri edio sebebde ben onun geceleri 12lere disarda olmadedim die tek istegm her gun disari cikma banada vakit ayir istedim tamam guvensizlik yapiyorum inanmiyorum oda inanmiyorum die sinirlernio ama ben o..r..p edlcek kufuelrkufurleri hak etmiyorum ailesylede sorunlarım vardi onlari atlattim cok yoruldum kufur yemekten her kavgada küfür asagalanmaktan yoruldum bide ustune ustluk hatasi yojmus gibi hak etmsm gibi devam edio buaralar arldslariyla inat hep disarda bende artik arayinca acmiyorum yoruldum ya kendimi degersiz hsetmekten yoruldumne yapicam ben geceleri uyku grmio gözüme yaridm edin kizlar ben hak etmiorum
Yni uye oldum sirf derdimi anlatmak icin okadar yoruldum ki kendim mucadele etmekten.. ben 3 yildir nisanliyim bu yaz dugunumuz var naspse ama okdr kirgnmki anlatcaklarim biraz uzun kbakmayin
hic arkdsim yok anlatamıyorum icimde yasiyorum sizinle paylasmak.istedim
her kavga edisimizde nisanlimda kufurler yiyorum agiza alinmicak derece agladim yalvardim bak soguyorum dedim ama nafile her sinirinde bana sarf ettgi a.m... k... hayvani a.. s.. yav.. sen ne s... a..m. k... öküzu kisatlarak yazdim kapanirsa sayfa die bana kufurleri edio sebebde ben onun geceleri 12lere disarda olmadedim die tek istegm her gun disari cikma banada vakit ayir istedim tamam guvensizlik yapiyorum inanmiyorum oda inanmiyorum die sinirlernio ama ben o..r..p edlcek kufuelrkufurleri hak etmiyorum ailesylede sorunlarım vardi onlari atlattim cok yoruldum kufur yemekten her kavgada küfür asagalanmaktan yoruldum bide ustune ustluk hatasi yojmus gibi hak etmsm gibi devam edio buaralar arldslariyla inat hep disarda bende artik arayinca acmiyorum yoruldum ya kendimi degersiz hsetmekten yoruldumne yapicam ben geceleri uyku grmio gözüme yaridm edin kizlar ben hak etmiorum
Kadınlık gururum kalmadi
Evet yorumlarindan ne kadar naif olduğunu hissediyorum. Üzüldüm senin için ama keşke duzelecegine dair bi ışık olsa... Sanırım aranızda bi şeyler geçmiş ne kadar ayrıl desemde bu kısım beni düşündürüyor
Hiç özgüvenin, gururun kırılmasın yavrum.Sen anladığım kadarıyla kibar narin birisin..Yapan utansın, kibarlığı, nezaketi, iyi niyeti zayıflık görenler, taviz görenler utansın, nişanlın utansın.Rabbim yardımcın olsun.Ezdirme kendini
Evet malesef bu olmamışCok tsk ederim canim..
evet benide bu dusunduruyoraklimi kurcaliyor
Evet malesef bu olmamış
Sana istişare yapmanı tavsiye ediyorum. Zira bu olay sonrasında başın agriyabilir.
Seni bununla da tehdit ettiğini söyleme bana sakınKorkuyorum söyler de rezil eder die
Tüm sayfaları okumak istedim ama inan okuyamadım
Sanırım hızlı hızlı yazıyorsun bir de kısaltmalar falan var gözüm döndü
Konuya gelirsek sözlü şiddet varsa fiziksel şiddet de ardından gelir
Hiç şüphesiz merak etme
Yazarken daha dikkatli olucam.. Bunun biliincine yeni yeni vardim
Seni bununla da tehdit ettiğini söyleme bana sakın
aynı yoldan geçip boşandım
hiç en ufak bir şüphen dahi olmasın
kaza geliyorum diyor
o an fark etmiyorsun ama evlenince çok güzel ettiriyorlar
sonra uğraş dur boşanmak için
en güzeli böyle temiz bitirmek
Yasadiginda bazi şeyleri goremicek kadar kör oluyorsun yada ben öyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?