küfürler asagılanmaktan biktim :(

şu an sen çok yıpranmışsın ve acilen özgüvenin tekrar yerine gelmesi lazım. ciddiyim.
insan aşıksa gözü hiçbir şeyi görmüyor ve gurur falan dinlemiyor. yani şu an senin iki gözünde kapalı ve olayın vahametini anlaman zor. bunlar hepimizin başına gelen şeyler. ama sana bişi diyim. inan zamanla ne büyük aşklar unutuluyor. hem de öyle unutuluyor ki. kendini yakma. kendini sev ve bir an önce de kendine güvenini getir. hayırlısı olsun hakkında.

Aksine bende kibarim narinim o kaba konusan argo konuşan biri arkdslarm sen bunla yapamazsin demsti ama ben vazgecmemistim 9 yil emek harcadim ya yanarimda ona yanarim herseye agalyan birym duyguslaim kufur yiyip agalaya aglaya dua ettim yanima geldi melek uzaga gidio seytan yanimdaki haline kandim

Askimdan gururum iki paralik olmus sizler bana hunu gosterdiniz saolun kendim göremedim belkide asigm.die gormezden geldim AMIN cnm cok saol iyi dileklerin icn..

Evet yorumlarindan ne kadar naif olduğunu hissediyorum. Üzüldüm senin için ama keşke duzelecegine dair bi ışık olsa... Sanırım aranızda bi şeyler geçmiş ne kadar ayrıl desemde bu kısım beni düşündürüyor

yapacağınız tek şey yüzüğü suratına fırlatmak ve gördün mü şimdi a....a k...nn öküzü demek .. ve ardınıza bakmadan kaçmakkkkk yoksa ömür boyu küfür duyup kendinize olan özgüveninizi yitireceksiniz seçim sizin..

hak ettiği küfürleri bir bir suratına sayıp kıçına tekmeyi basacaksın.
evet, yapman gereken şey tam olarak bu.

Kadınlık gururum kalmadi

Hiç özgüvenin, gururun kırılmasın yavrum.Sen anladığım kadarıyla kibar narin birisin..Yapan utansın, kibarlığı, nezaketi, iyi niyeti zayıflık görenler, taviz görenler utansın, nişanlın utansın.Rabbim yardımcın olsun.Ezdirme kendini

Cok tsk ederim canim..

evet benide bu dusunduruyor aklimi kurcaliyor

Cok tsk ederim guzel.dsunclernz icin.. AMIN ALLAHIM yardim etsn bana muzik dinliyorum kitap okuyorum kendimi oyaliyorum bu sekil sindremiyorum yasadiklarimi

En son cuma aradi tartistik arama geregi duymadi zaten ben kendim neyin mucadelesini veriyim ki zaten biten bitmis kufir eden bi insanin içi acir ama eminim o suan kendini hakli bile görüyordur yuzsuzluk diz boyu

Tüm sayfaları okumak istedim ama inan okuyamadım
Sanırım hızlı hızlı yazıyorsun bir de kısaltmalar falan var gözüm döndü

Konuya gelirsek sözlü şiddet varsa fiziksel şiddet de ardından gelir
Hiç şüphesiz merak etme

Yazarken daha dikkatli olucam.. Bunun biliincine yeni yeni vardim

aynı yoldan geçip boşandım
hiç en ufak bir şüphen dahi olmasın
kaza geliyorum diyor
o an fark etmiyorsun ama evlenince çok güzel ettiriyorlar
sonra uğraş dur boşanmak için
en güzeli böyle temiz bitirmek

Yasadiginda bazi şeyleri goremicek kadar kör oluyorsun yada ben öyleyim

olsun bak biz varız burada kendisi yaşamış ya da etrafında görmüş insanlar varız
düzelebilecek bir şey olsa neden söylemeyelim ki değil mi
ama bir kişi de düzelir dememiş konunda
görülen örnekler hep negatif yönde demek ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…