küfürler asagılanmaktan biktim :(

Evet burada bir cahillik olmus bir cahillik yapilmis bu gayet net . Nasil ki bu yapildiysa bunu ailesinede karsi tarafada acik acik anlatacak . Kul bilsin bilmesin Halik biliyor , goruyor herseyi . Anlatmali tabiki de . Bizim yakinlasmamiz oldu diyecek yani . Resmi nikah disinda evlilik hallerini yasadik diyecek. Bunu bastan dusunup seviyeyi korusaydi boyle dusunmeyecekti bu da bir gercek . Ama oldu simdi yapacak tek sey durust olmak . Rabbine yaklassin ki tekrar imtihan olmasin . Tercih onun . Rabbim kimsenin yanina birakmaz yanlislarini bu kadar bilgisi an bunu da biliyordur . Allahla arasina giremeyiz hersey ona kalmis . Ama bu adamla devam etme diyorum ben buda benim sahsi gorusum..

Yasadiklarini yazıp derdime ortak oldugun icn cok saolsin cok üzüldüm canim yasadiklarina aslinda bunlar bana aci bi ornek kendimi bunu benimsetmeme ayrligi empoze etmeme yardim.edio tsk ederim

Canım lütfen kendinden vazgecme
Bu durumu lehine çevir
Dua... dua... dua...

wuuuu nişanlıya gel
ne nişanı kardeşim ortalıkta saygı kalmamış yüzük napsın, onuda at gitsin
kavgada söylenmez o laflar. önce sen kendine deger ver sonrada karşından bekle.
böyle devam ederse anca adamın aşağıladığı süprüntü, evin hizmetçisi, çocukların anası anca. eee evin hanımı adamın karısı nerde. eziklicek eziklicek seni sonrada kendide beğenmicek, kendine güveni olan dimdik kadınları göstericek sana baksana kadın dediğin böyle olur diye. çek restini adam oluyorsa olsun olmuyorsa yapcak bişey kalmamıştır.
geçenlerde tv programında Doğan Cüceloğlu şöle söyledi
"erkekler bu kız değişmez diye kızlarda ben bu erkeği değiştiririm diye evlenirlermiş"
yorumu size bırakıyorum

ya işte çaresiz değilsin çaresizim çaresizim dedikçe daha da inanıyorsun buna. profil ismin bile umutsuz vaka. ve inan evrene ne mesaj verirsen onu sana geri veriyor. mesela hayatına bi bak. ne var ne yok eksik ne fazla. korkularını ölç tart. laf olsun diye yardım al diyen biri olmadım hiç ama yardım al. inan içinden çıkamayacağın bir durum değil yani.. evli olsan çok daha farklı olurdu. seviyor olabilirsin ama daha çok seveceğin ondan çok daha güzel vasıflara sahip olan biri çıkacaktır karşına. Yani bağımlılığın nedeni seviştik ben şimdi ne yaparım olmasın. nefes alıyomusun hayatta mısın inan düzeltilemeyecek bişey yok. millet neler neler yapıyor valla

Disari ciksin ama habi vakitlicr gelsin tek derdim buydu ne blym hatali deilmsm bunu istemekle onu anladim ama sanki cok sucluydum onun gozunde soz verip cikmam diyip cikiodu uzaga gdnce bende sitem ediodum inanmamazlik yapiodum oda kifirler ediodu sabki hakli gibi

Cozulcegini kimse dusunmuo artik acikcasi bende bu ilskinin çözümsüz oldugunu dusunutorum kendime saygim dan dolayı

Herşeyin bizde farkındayız lakin konu sahibi arkadaşım ayrılınca da nelerin olabileceğini düşünüyor

Aynen ayrılınca neler olucak korkuyorum

Son pismanlik fayda etmiyor ne yazik ki . Sonunu dusunmeden yapilan seyler sonradan boyle sonuclar doguruyor .. Ailenizi dusunseydiniz herseyi birakin bir erkek bence kiyamaz ya dokunulmamis bir insana ilk geceden once dokunmaya . Ben olsam kiyamazdim . Incitirim diye korkardim ve o ozel ani beklerdim .. Ayni sey bayanlar icinde gecerli .. Neden o geceden once ?
Ailenizi hic mi dusunmediniz?
Ayrilik hic mi gelmedi akliniza ? Ah be kardesim ahh .. Ama daha devam etme birak . En azindan bu iyiligi yap kendine ve ailene . Ben 7 ay evli kaldim . 1. Aydan basladi esim bu tarz seylere ve annem 6 ay uykusuz her gece benden mesaj beklerdi iyiyim yazmam icin. Bizler anlamiyoruz su an malesef onlari. Anne baba olunca anlayacagiz ama Rabbim imtihan etmesin cok zor

Ben evliyim . Yasadiklarimdan dolayi beni suclamalari beni cokertti assalana assalana yedim bitrdm kendimi suclamaktan . Hep hata aradim kendimde . Ama simdi kendimdeyim cok sukur . Mevlama sukrediyorum . Sevgi tek tarafli olmaz . Seven insan bunlari ypmaz. Bu kadar seyden sonra da evlenirse kendi bilir .

Amin güzel kardeşim inşaAllah bundan sonrası senin için güzel olur
Ben konu sahibinin meselesini istişare etmekten söz ettim yanlış anlamissiniz

Amin ecmain insallah kardesim . Yanlis anlasilacak birsey yok . Tabi ki istisare cok onemli bu konularda ama imam nikahli oldugunu soylesin denecek yaptiklarinida . O da soyleceyecek yada saklayip o veballe yasayacak sonuna kadar .. Son nefesi dusunerek karar verecektir eminim ki .. En son agzindan cikan o itiraflar degilde kelimei sehadet ciksin ister eminim ki .. yasanmaz o veballee..

Destegin ici tsk ederim cok saol

Ayrildiktan sonrasindan korkmak nedir ?
Ya sen Rabbine sigin .. Tovbe et...Ona havale et. Ama en oncesi korkmayi birak ve yaptiklarini kendin anlat . Once sen kendin durust ol , cesur ol .. Millet evlenmeden cocuk yapiyorda o cocuklar asikare geziyor sen dua ette cocuk yok ortada . Al herkesi karsina anlat . Eskiden resmi nikah mi vardi . Kimse seni ayiplamaz. Ayiplayanda ayiplasin takma . Sen Allah katinda nikahini kiymissin zaten . Gerisi bos .. Herseyi anlat ve kendine yeni bir duzen kurr .. Birdahada arkana donup bakmaa..

Rabbim elbet bi çıkış yolu gösterecektir
Her hayirda bir şer, her şerde bir hayır vardır.
Dua edelim kardeşimiz için...

Arkadaslar konu carptilrimis ben nisanlimdan ayrilsam bile baskasini dusunmuyorum kendimi yamamak gibi bi derdim yok eve t yaptim hatalydim imam nikahindan sonra onu kocam olarak gordum hata bIliyorum ama suan konu bu deil

ALLAH katında cok şükür nikahim varken birliktelik oldu amaburda bazi arkdslar ALLAH A hesap vericek gibi konusmus ben zaten suan ALLAH katinda evliyim gunah mi yanlış mi dusunuyorum ALLaH korkum cok yuksektir ben imam nokahi oldugi icn bian kocam kabul ettim hata ama gunah deil destegn icn cok soalasin ALLAH razı olsun

Arkadaslar konu carptilrimis ben nisanlimdan ayrilsam bile baskasini dusunmuyorum kendimi yamamak gibi bi derdim yok eve t yaptim hatalydim imam nikahindan sonra onu kocam olarak gordum hata bIliyorum ama suan konu bu deil
Rabbim yar ve yardımcın olsun
Hakkınızda hayırlısı olsun
Hayırlı geceler diliyorum

umutsuzvaka hepsini geçtim de annene küfür etme hakkını bir adama veriyorsun ya yüzün gülmez senin... neyse hakkında hayırlısı olsun

Ya nerden cikartiosunuz anneme kufur yok duzgun okuyun sadece benim sahsuma kufur var annem benim canim annemi kismeyi ezdirmem okumadan lütfen yorum yapmayın bunu aciklamistim

Hatalisin degilsin diyemem . Bunu sadece Allah bilir . Bende sorun yaptim disari cikmasini benle ilgilensin istedim ama hep suclu oldum evet . Acayp cokuntu yasadim bende .ailecek delirttiler beni. Ben guveniyodumda inaniyodum da . Tek derdim benim yanimdayken mutsuzmus . Evlendik 3. Gece de ne yaptim sna dedim artik . Aileside ondan taraf .. o ERKEK ya ondan herseyi yapar hesap vermez . Bende evde hizmetci yedir icir yatir .

Ama senin ki bastan belli etti . Evlenince hic onunu kesemezsin . Benim yasadiklarimi biraz ders al derim . Cok zor inan ki . Ben nas ayaktayim Rabbim kimseye kaldiramayacagi yuku vermez diyorum . Rabbim hala nefes aliyorum sukurler olsun diyorum . Iyiki ondan cocugum olmamis diyorum .. Rabbime secde edip dua edebiliyorum .. Ailem benim arkamda diyorum.. Iyiki bastan koptuk diyorum ..Rabbim bunlari herkese nasip etmez.. Daha guzel yazilar yazar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…