küfürler asagılanmaktan biktim :(

post: 38038939, member: 639984"]inan benimde içim acıdı bu yaşadıkların gerçekten çok çok zor.. En basitinden 9 yılın ardından yaşadığın hayal kırıklığının yükü bile çok ağır.. Diğerlerini tarif etmek mümkün bile değil. Yaşadıkların seni otomatikmen etkisiz güçsüz bir hale getiriyor, özgüvenini kaybediyorsun ama inan şuan sende sağlıklı düşünemiyorsun. Lütfen önce kendini düşün artık yalnız değilsin çok şükür senin bi ailen var. Burada hepimiz senin anlattığın kadarıyla yorum yapıyoruz, nışanlının ve senin çevrende olan kişilerden destek al ailenle konuş psikyatri ile görüş ama mutlaka bir an evvel kendin için bişiler yap [/QUOTE]
Sagligimi kaybettiM onurumu kaybettim hic ii deilm agliyorum gizli gizli hevesimi kaybettim evlencektik paradan dolayi ailesi erteledi hep yuvam olsun istedim dua ettim cok sevdim kucuktuk duzelir kufur etmez dedim ama ben biyudukce kufurler daha agir geldi canim.yanio

Bu saat oldu uyuyamadim kendimle sanki kavga ediyorum bende sbaki artik kabulleniyorum normalmis gibi sabki hatalymism.gibi o ustume dusmuyor tek istegm 12 deilde 11de eve git vakitlice hak.etmoyorim cok kiskancm ama elimde deil

Bu saat oldu uyuyamadim kendimle sanki kavga ediyorum bende sbaki artik kabulleniyorum normalmis gibi sabki hatalymism.gibi o ustume dusmuyor tek istegm 12 deilde 11de eve git vakitlice hak.etmoyorim cok kiskancm ama elimde deil

şimdiden böyleyse evlenince ne olur ? ailene anlat güzelim bilsinler hayatını karartma yol yakınken vazgeç

Bana kiziyorsunuz iyiliğim icin biliyorum kendimi ezdrip durdum asagalandim bana kuznein esi nasil alayisli biri diyince git ole birini bul fln dedim ona kizmis ama onu ornek gösternce agrimq gtti yine asagliksin sen fln dedi ben kuzenimin karisina bakicak kadar serfszm fln dedi ben o anlamda dememstm halbuko kiyaslayinca zoruma gitti cok ağır kufurler etti

Yol yakınken ayrıl evlenince neler yapar çok terbiyesiz bi insan mis

Buraya konu actim kendimi iyi hissetmiyorum caresizm kendimle konuşuyorum yardim edersnz die once ALLAH A sonra size sigindim hak etttim mi die vu kufurleri düşünüyorum o derece hale geldim pskologluk oldum blioyrum

Vallahi seni bir silkeleyip kendine getirmek istiyorum şuan. Küfrü hak etmek ne demek? İki insan sorunlarını halletmek için konuşur, iletişim kurar. Şiddet bir iletişim şekli değildir. Bu ancak bir psikopatlık ürünüdür. Üstelik aile boyu böyleler.

Önce şunu kafana sokman gerekiyor; seni mutsuz eden, canını yakan kimse seni hak etmiyor. Önce sen kendi kıymetini bilmezsen, kimse bilmez. Sen kendini ezdirdikçe, daha çok ezilirsin, önünü alamazsın.

Şiddet ve sevgi aynı yerde olamaz. Biri varsa diğeri yoktur. Umarım aklını başına alır, hayatını bile bile ateşe atmazsın.

Sagligimi kaybettiM onurumu kaybettim hic ii deilm agliyorum gizli gizli hevesimi kaybettim evlencektik paradan dolayi ailesi erteledi hep yuvam olsun istedim dua ettim cok sevdim kucuktuk duzelir kufur etmez dedim ama ben biyudukce kufurler daha agir geldi canim.yanio [/QUOTE]

Aynı hataları bende yaptım.. Benim ailemde en ufak bi saygısızlık olmaz. . Bizde birlikte büyüdük ikimizde ilk aşklarımızdık ve 7 yıl boyunca bana hiç saygızlığı olmamıştı ama son 1 yıldır tanıyamıyordum. Benim sevgilimde senin ki gibiydi bi olayda küfürler havada uçuşurdu sonra ağlamalar affet çok pişmanım sensiz ölürüm bilmem ne. Ben gizli gizli ağlar aileme mutlu tablosu çizerdim ileride nasıl olsa düzelir diye. En son ailemi de işin içine kattı ve benim için bitti. Düzelmiyoooor düzelmeezzz bir insanın kişiliğini değiştiremezsin. Ki onun ailesinde de fayda yok.. Yakma kendini yakma ayrılık acısı eş dost ana baba ile atlatılıyor insan ölüme bile alışıyor ama evlendiğinde evlatların olursa çok daha zor çok iyi düşün çookk

nişanlı ve uzaktayken bu durumdasınız birde evlenince aynı evde bu küfürler şiddete döndüğü zaman ne sevgi kalır ne aşk kalır, şuan sizin ilişkinizde saygı diye bir şey kalmamış..
biran evvel bırak bu adamı.. kendine olan güveni, saygını onurunu bile bitirmiş birisiyle evlenince ne yapacaksın...

evliliği kolay bir şey sanıyorsunuz galiba şuan yaşadıklarınızdan bin kat daha kötülerini yaşarsınız söyleyeyim size...

Inanilir gibi degil bu kadar küfür ve cok seviyorum diyebiliyorsun? Hic mi onurun gururun yok senin. Boyle ask sevgi olmaz olsun. Sevmek huzurdur,mutluluktur cok yazik halinize.. O adam asla duzelmez ve sen de asla vazgecmezsin.. O yuzden fazla yoruma gerek yok.

Keske birinizden brii yanimda olsaydı ole cok dosta ihtaycm varki ailem var cok şükür ama dostum yok

Aynı hataları bende yaptım.. Benim ailemde en ufak bi saygısızlık olmaz. . Bizde birlikte büyüdük ikimizde ilk aşklarımızdık ve 7 yıl boyunca bana hiç saygızlığı olmamıştı ama son 1 yıldır tanıyamıyordum. Benim sevgilimde senin ki gibiydi bi olayda küfürler havada uçuşurdu sonra ağlamalar affet çok pişmanım sensiz ölürüm bilmem ne. Ben gizli gizli ağlar aileme mutlu tablosu çizerdim ileride nasıl olsa düzelir diye. En son ailemi de işin içine kattı ve benim için bitti. Düzelmiyoooor düzelmeezzz bir insanın kişiliğini değiştiremezsin. Ki onun ailesinde de fayda yok.. Yakma kendini yakma ayrılık acısı eş dost ana baba ile atlatılıyor insan ölüme bile alışıyor ama evlendiğinde evlatların olursa çok daha zor çok iyi düşün çookk[/QUOTE]

ayni durumdayiz benimde ilk askm bende duzelir sandim yok bende taniyamiyorum yoruldum arkdsm cok yorildum

Artik söyle sanmaya basladim sanki butun esler karilarina hata yaoimca yada.kiskaninca kufurler yiyo sanki hayat böyle 5 yildr bole kufur bende aliskanlik mi yaptı acaba

Hakli

Hakli.soze ne denir ki ben onursuzumda gurursuzumda

Erkek kıtlığı mı var canım benim hayrola ? Hala bu adamla evlenmeyi nasıl düşünebiliyorsun ? O küfürlere rağmen nikahta o adama evet demek sana ettiği küfürleri sonuna kadar kabul etmek demektir. Ki o adamla evlenirsen mutlaka göreceğin şiddet ve devam eden küfürleri de gelip burada konu açıp paylaşırsan sana "hakettin, hiç boşuna sızlanma" diyecek insanların başında da ben gelirim. Lütfen saf olmayın bu kadar.

ayni durumdayiz benimde ilk askm bende duzelir sandim yok bende taniyamiyorum yoruldum arkdsm cok yorildum [/QUOTE]

Düzelmez düzelmez.. Bak beni de burdan bi arkadaş kendime getirdi. Dedim biz evlenicektik hayallerim var evimi eşyalarımı bile beğendim nasıl vazgeçeyim şimdi orda başkaıs mı oturcak? Bana dedi ki o evde mutsuz olduktan küfürler hakaretler yedikten sonra evin ne önemi var eşyaların ne önemi?? Gerçekten mutsuz olduktan sonra hiç bi şeyin önemi yok.. Ayrılıktan korkuyorsun şimdi çok mu mutlusun ?

Sana saygısı olmayan bir adamla bu şekilde bir ömür geçirebileceğine emin misin?
Nişanlıyken, daha evlenmemişken bunu bir düşün derim ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…