Kül kedisi ben :/ yanlış mı anladım sizce?

Kafanfilm000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
676
529
103
Merhaba kk;

Birkaç arkadaşımla birlikte geçen gün dışarda toplandık. Arkadaşlarımdan biri bir ay sonra evlenecek.

Klasik kınada düğünde ne giyeceksiniz? muhabbeti açıldı. 2 arkadaşım normal elbise giyecekmiş. Ben ve diğer arkadaşım abiye gideceğimizi söyledik. (yakın bir arkadaşımız çünkü) Nasil bir abiye diye sorduklarında, akrabamızın düğününde giydiklerimi kullanacağımı söyledim.

Arkadaşımın kina ve düğün salonu bize yakin ama yarim saatten fazla yurume mesafesi var.Arkadaşımın biri o sırada sen nasıl gideceksin evden salona o kıyafetlerle? diye sordu. Benim ailem ayrı ve bir arabamız yok. Götürecek kimsem de yok. Durumumuz o kadar iyi devarğil. Bunu soran arkadaşım da biliyor. Bi an bana yardım edecek beni de evden alıp götürmek için soruyor sandım. Bilmiyorum bakarım bir çaresine dedim. Arkadaşım alaycı tavırla gülerek eee kim götürecek ki seni ? diye ikinci sorusunu sordu. Bu kez içim burkuldu. Kendimi resmen arabası olmadigi icin baloya gidemeyen ezik külkedisi gibi hissettim. O öyle söyleyince taksi tutarım dedim. Ki işin o kısmını hiç düşünmedim bi şekilde gidecektim zaten.

Benim derdim düğüne falan gitmek değil. Bir yolunu bulup giderim sorun değil. Ama arkadaşımın bu tavrına çok üzüldüm. Ailevi durumlarımı biliyor. Dalga geçerek söylemesi zoruma gitti. Öyle ezik bir kız değilim. Ama bu şekilde davranılması beni çok üzdü ve içerledim. Sizce yanlış mı anladım ?

Bu arada iyi ki varsınız. Şimdiden cevaplariniz icin teşekkür ederim :)))
 
Belki safiyane düşünmeden konuştu ama sizin bu konuda hassasiyetiniz olduğu için alındınız
Külkesi prenses oluyor ona bakarsan
 
Niyetini iyi anlamak gerekir.. Daha önceden de böyle alaycı tavırları olduysa mesafe koymak en mantıklısı. Ama ilk defa olduysa belki alınacağınızi düşünemeden soylemistir.
 
Taksi tutamazsan Üzerine uzun bişey giyer gidersin kompleks yapmışsın sanki biraz aman boşver densizlik etmişler. Keşke deseydin eşek değilsiniz ya arkaşım biriniz götürür herhalde diye
 
O şekilde yaparım artık zaten kış günü tuhaf durmaz :)))
En kötü normal bişeyler giyip orda tuvalette hemencecik değiştirirsin üstünü genelde öyle yapıyor herkes. Belli alınmışsın ama takma böyle şeyleri uzaklaş onlardan da gerçek arkadaş olsalar durumunu biliyorlarsa geçerken alırız biz seni derler. Boşver arkadaşlığını bile kes onlarla görüşme
 

Öyle bir şeyi teklif etmelerini bile beklemedim. Beni sadece arkadaşımın alaycı küçük görme tavrı kırdı. Önerileriniz icin çok teşekkür ederim :)))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…