- 10 Temmuz 2016
- 676
- 529
- 103
- Konu Sahibi Kafanfilm000
-
O kizin arkadasiniz olduguna emin misiniz? Cunku arkadas olsa boyle bir yerden sizle alay etme firsati kollamazdi. Ben olsam gorusmezdim o kizla.
Cok mu dert oldu sana canim ya derdim ben olsam
Cok mu dert oldu sana canim ya derdim ben olsam
Ben çözüm bulacak diye soruyor sandım taa ki ikinci sorusuna kadar. Ne yaşadıklarımı biliyor sonucta
Taksi tutamazsan Üzerine uzun bişey giyer gidersin kompleks yapmışsın sanki biraz aman boşver densizlik etmişler. Keşke deseydin eşek değilsiniz ya arkaşım biriniz götürür herhalde diye
Taksi tutamazsan Üzerine uzun bişey giyer gidersin kompleks yapmışsın sanki biraz aman boşver densizlik etmişler. Keşke deseydin eşek değilsiniz ya arkaşım biriniz götürür herhalde diye
En kötü normal bişeyler giyip orda tuvalette hemencecik değiştirirsin üstünü genelde öyle yapıyor herkes. Belli alınmışsın ama takma böyle şeyleri uzaklaş onlardan da gerçek arkadaş olsalar durumunu biliyorlarsa geçerken alırız biz seni derler. Boşver arkadaşlığını bile kes onlarla görüşmeO şekilde yaparım artık zaten kış günü tuhaf durmaz :)))
En kötü normal bişeyler giyip orda tuvalette hemencecik değiştirirsin üstünü genelde öyle yapıyor herkes. Belli alınmışsın ama takma böyle şeyleri uzaklaş onlardan da gerçek arkadaş olsalar durumunu biliyorlarsa geçerken alırız biz seni derler. Boşver arkadaşlığını bile kes onlarla görüşme
Taksi tutup gidersin cnm dert etme.. hic iyi niyetli sormamis :)
Hayir maksat herkesin icinde cvp veremiyceksin rezil edecek guyya kus beyniyle :) ahhh hic sevmiyorum bole tipleriMalesef... bazen insanlar bile isteye kırabiliyorlar. O günkü güne artik ya yürürüm ya da taksiyle giderim. Çok teşekkür ederim :))
Ortada rezil edecek bir durum da yok ama kendince bir neden bulmuş oldu :) insanlar kendilerini bu şekilde tatmin ediyor sanırım :/Hayir maksat herkesin icinde cvp veremiyceksin rezil edecek guyya kus beyniyle :) ahhh hic sevmiyorum bole tipleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?