Kulağımda hep o ses....

Tek başına yenebileceğin birşey bence ama yok atlatamam diyorsan doktora git
Çok etkilendiğin bir durum sonucu olduğunu düşünüyorum önce onu bul ve hayatına hükmetmesine izin verme
Önceleri sürekli silah sesleri duyardım zamanla geçti

Ayy korku filmi galiba. 200 yil once yağmurlu bir günde kaybolan Sadi'nin annesi hala onu mu arıyor acaba :)) okurken aynen böyle düşündüm ve acaip tırstım. Siz de tırsın :)

Ben ne zaman çok telde konuşsam kulağımda tel çalar.
Evde birkaç gün geçirmişsem annem ismimle seslenir sanki...
Bebeğimi birine bırakıp markete gittiysem dönene kadar kulaklarımds bebeğimin ağlama sesi olur.
Bir ara oyun oynardım, sessizlikte oyun sesler çalardı beynimde.. Böyle bir şey olabilir mi acaba?
Sürekli isminizlr hirap eden çağıran anne baba patron vs nedeniyle yani...

Ayy korku filmi galiba. 200 yil once yağmurlu bir günde kaybolan Sadi'nin annesi hala onu mu arıyor acaba :)) okurken aynen böyle düşündüm ve acaip tırstım. Siz de tırsın :)

Cok kotusun niye korkutuyon ya beni.
Olay cozuldu cok garip bi sekilde.
Anlatiyorum.
Senin su yorumuna sesli guldum, o arada kardesim geldi ona anlattim. Ben sunu sunu yazmistim o arkadasta bak boyle yazmis diye. Ve bomba : ' senin beyninde sadi diye kazinmis ama o sesi bende duyuyomki? Baska bi isime sesleniliyor. Ilerde oturan kadin evcil hayvanini cagiriyor iceri; yagmurda hasta olmasin diye' demesinmi.
Ben sok .
Guzel haber; tirsmaya gerek yok gece gece, kafayida yememisim sukur, tek ben duymuyomusum.

Ohohoo yılların gizemi çözümüş çok sevindim :))

Ohohoo yılların gizemi çözümüş çok sevindim :))

200 yillik gizem senin sayende cozuldu, cok yasa
O yorumu yapmasaydin kardesime konuyu anlatmiycaktim, ve isin aslinida ogrenemiycektim. Yavas yavas timarhane yolunu tutucaktim.

teşekkürler araştırayım

babam sürekli bağırır hep küfreder düzgünce konuştuğuna pek rastlanmamıştır. Patronumda bana bağırmaz ama sürekli sinirlenince bağırır etrafta
babandan korkun bilinçaltına işlemiş bence
gün içinde onun kızaccağı bir şeyi aklından 1 sn geçirdiğnde bile direkt beynin sana sinyal veriyor olabilir

Şuan ismini hatırlamıyorum ama z yle başlayan bir sivilce ilacı kullanmıştım bende doktor ilaci vermeden önce kontrol psikatriye gönderip öyle yazmıştı ilacı. Kullandığınız ilacın yan etkisi olabilir. Doktora gitmelisiniz..

Mor Çilek Diyemi Tövbeler Olsun Bacım Okuyunca İstemsiz Güldüm Kusuruma Bakma

Evet bekarım benim de en büyük hayalim huzurlu bir ev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…