- 18 Eylül 2015
- 2.420
- 4.616
- 133
- 32
Bu tarz olayları "aman cinlerim var benim" e baglamayin. Bir psikiyatriste gorunun sadece.Genelde iş yerinde oluyor bu.
Sanki birisi sürekli bağırıyor, sesi kulaklarımda.
Mor çilek diye bağırıyor.
Oturuyorum mesela işim yok sanki o an birisi kızıp bağıracak.
Ama öyle böyle bir bağırma değil.
İşte o ses hep kulaklarımda yankılanıyor.
Ya da babam bağırıyor evde iş yerinde onun sesi kulaklarımda.
Bu ses beni çok yoruyor.
24 yaşında aklı başında ben korkuyorum, çok korkuyorum...
yeni kullanmaya başladım 1 hafta oldu ama hemen etki etmiş olabilir mi korktum şimdiAman canımdikkat et.Mümkünse ilacı bırak.Benim oğlumda o ilacı kullandı Derhal dr haberdar et.Biz kullanırken dr.en kötü yan etkisi psikolojik olarak dedi.İntihara kadar götürüyormuş.Muhtemelen o yüzden yaşadıkların.
ona bağlamadım zaten sadece bastırılmış korkularım mı var acabaBu tarz olayları "aman cinlerim var benim" e baglamayin. Bir psikiyatriste gorunun sadece.
korkuyorum hastalık olmasından da çok korkuyorum o yüzdenHerkes ya şizofreni yada benzeri bi hastalık demiş kimisi dua önermiş , psikiyatri git denilmiş hepsine o değil ,öyle düşünmüyorum, hastalık olabileceğini düşünmüyorum gibi Cevaplar vermişsin burdan başka ne gibi şeyler yazmamızı bekliyorsun, teşhis koyacak halimiz yok öneride bulunuyoruz Kabul etmiyorsun yardımcı olmaya çalışıyoruz sana
ben namazlarımı kılıyorum zaten sürekli dua ederim o yüzden bir şey demedimne düşünmüştünüz? zira duaya yönelten insanlara bir yorumda da bulunmamışsınız..
benim fikrim de dualardan yana,,hala devam ederse içinde bulunduğunuz hal direkt dr'a gidin.
Allah acil şifalar versin..ilginç bir hal bi doktora görünün öyleyseben namazlarımı kılıyorum zaten sürekli dua ederim o yüzden bir şey demedim
Nasıl yani bildiğimiz mor çilek diye mi çağırıyo
1 hafta az bir süre değil ki,kullanmayı bırak bence,zararın neresinden dönsen karyeni kullanmaya başladım 1 hafta oldu ama hemen etki etmiş olabilir mi korktum şimdi
teşekkürler araştırayımzihin kontrolü diye birşey duydunuz mu bi araştırın derim
babam sürekli bağırır hep küfreder düzgünce konuştuğuna pek rastlanmamıştır. Patronumda bana bağırmaz ama sürekli sinirlenince bağırır etraftaay sen çok yaşa ..
Konu sahibi, önceden bu tarz bir şey yaşadın mı?? Yani, babanın ya da bir başkasının baskısı oldu mu üstünde??
ben bu ilacı 2 sene önce de kullandım 1 ayda 4 kilo verince bıraktım ailem kullanma dedi ben gene başladım zararlı sanırımAknetrent yan etki yapıyordur kesinlikle daha önce varsa artmıştır mutlaka.
İlacı bırakın bence ve uzun zamandır olduğunu söylediğiniz için mutlaka psikoloğa da gitmelisiniz.
Bence onun etkisinden kaynaklanıyor olabilir. Baba sonuçta, atılamıyor ne yazık ki.. Sanırım konuşmak falan da çare olmaz babanla. Zor bir durum ama imkanın varsa yardım almanı öneririm. Benim de çocukluğuma gençliğime dair benzer durumlarım var ama babamla ilgili değil. Şu anda evliyim, bizim iş yerinde de genel müdürümüz aynı durumda.. Sinirlenince terör estiriyor iş yerinde. Ilk zamanlar çok korkuyordum simdi atıyorum artık o korkuyu. Sen işini düzgün yaparsan korkun olmaz. Söylenir söylenir gider. Ama korkarsan her seferinde sana çatar, nasılsa cevap vermiyor diye sana kızar. Ya da işini düzgün yapmıyorsun diye yapar bunu. Bırak söylensin söylensin gitsin. Umarım çok huzurlu bir evliliğin olur. Evli misin bilmiyorum ama.. Küçüklüğünde evinde huzursuz olanların en büyük hayalidir huzurlu bir ev hayatıteşekkürler araştırayım
babam sürekli bağırır hep küfreder düzgünce konuştuğuna pek rastlanmamıştır. Patronumda bana bağırmaz ama sürekli sinirlenince bağırır etrafta
şizofreni mi?Mutlaka doktora gidin. Adini soylemek istemediğim bir hastaliga benziyor.
korkuyorum hastalık olmasından da çok korkuyorum o yüzden
ismimi ifşa etmeyeyim dedim bu benim 2. üyeliğim de
yeşil çay içmiyorum şu sivilce için kullanılan aknetrent varya kanla verilen onu kullanıyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?