• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kulağımda hep o ses....

herkesin telaffuz etmekten çekinidği şeyi yazayım madem.
şizofreni belirtileri içinde en belirgin olanıdır.ancak nörolojik bir sorunun da belirtisi olabilir.bu yüzden acilen bir doktora gitmelisiniz.
daha yeni nörolojiye gittim bu sebepten değil ama bir şey olsa o kadar test yaptırdım çıkardı.
Şizofreni ile ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü normal hayatta her şey yerli yerinde
bunun sebebi ne bilemiyorum

daha yeni nörolojiye gittim bu sebepten değil ama bir şey olsa o kadar test yaptırdım çıkardı.
Şizofreni ile ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü normal hayatta her şey yerli yerinde
bunun sebebi ne bilemiyorum
nörolojik bir sıkıntı yoksa psikolojiye mutlaka gitmelisiniz.normal hayatta herşey yerli yerinde olması ile bambaşka şeyler.şizofreni depresyon gibi bir durum değildir ki.

• Halüsinasyonlar: Gerçekte olmayan şeyleri görmek, sesler duymak, garip kokular duymak, ağızda “tuhaf” tat hissi ve bedenine dokunan olmasa da temas hissi gibi gerçek dışı şeyler algılanır. Şizofreni hastalarında en yaygın olanı sesler duymaktır. Sesler kişinin davranışları hakkında yorumlar yapabilir, kişiyi taciz edebilir veya emirler verebilir.

• Halüsinasyonlar: Gerçekte olmayan şeyleri görmek, sesler duymak, garip kokular duymak, ağızda “tuhaf” tat hissi ve bedenine dokunan olmasa da temas hissi gibi gerçek dışı şeyler algılanır. Şizofreni hastalarında en yaygın olanı sesler duymaktır. Sesler kişinin davranışları hakkında yorumlar yapabilir, kişiyi taciz edebilir veya emirler verebilir.
hmmm sadece ses var diğerleri yok belki de sebebi başkadır :( bilmiyorum

Bugun banada oldu o, banyodaydim esim seslendi o kadar emin oldumki onun seslendigine sacimi basimi duzelttim kapida diye, bi actim yok baktin uyuyo epey tedirgin oldum umarim bidaha olmaz..

Bugun banada oldu o, banyodaydim esim seslendi o kadar emin oldumki onun seslendigine sacimi basimi duzelttim kapida diye, bi actim yok baktin uyuyo epey tedirgin oldum umarim bidaha olmaz..
benim sürekli oluyor

yeşil çay içmiyorum şu sivilce için kullanılan aknetrent varya kanla verilen onu kullanıyorum sadece
Aman canımdikkat et.Mümkünse ilacı bırak.Benim oğlumda o ilacı kullandı Derhal dr haberdar et.Biz kullanırken dr.en kötü yan etkisi psikolojik olarak dedi.İntihara kadar götürüyormuş.Muhtemelen o yüzden yaşadıkların.

ben bir hastalık olabileceğini düşünmemiştim
ne düşünmüştünüz? zira duaya yönelten insanlara bir yorumda da bulunmamışsınız..
benim fikrim de dualardan yana,,hala devam ederse içinde bulunduğunuz hal direkt dr'a gidin.

Back
X