- 17 Aralık 2014
- 1.390
- 971
- 43
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne gibiMutlaka doktora gidin. Adini soylemek istemediğim bir hastaliga benziyor.
daha yeni nörolojiye gittim bu sebepten değil ama bir şey olsa o kadar test yaptırdım çıkardı.herkesin telaffuz etmekten çekinidği şeyi yazayım madem.
şizofreni belirtileri içinde en belirgin olanıdır.ancak nörolojik bir sorunun da belirtisi olabilir.bu yüzden acilen bir doktora gitmelisiniz.
ben bir hastalık olabileceğini düşünmemiştimMutlaka doktora gidin. Adini soylemek istemediğim bir hastaliga benziyor.
nörolojik bir sıkıntı yoksa psikolojiye mutlaka gitmelisiniz.normal hayatta herşey yerli yerinde olması ile bambaşka şeyler.şizofreni depresyon gibi bir durum değildir ki.daha yeni nörolojiye gittim bu sebepten değil ama bir şey olsa o kadar test yaptırdım çıkardı.
Şizofreni ile ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü normal hayatta her şey yerli yerinde
bunun sebebi ne bilemiyorum
hahaha çok güldüm bu yoruma :)Nasıl yani bildiğimiz mor çilek diye mi çağırıyo![]()
hmmm sadece ses var diğerleri yok belki de sebebi başkadır
- Halüsinasyonlar: Gerçekte olmayan şeyleri görmek, sesler duymak, garip kokular duymak, ağızda “tuhaf” tat hissi ve bedenine dokunan olmasa da temas hissi gibi gerçek dışı şeyler algılanır. Şizofreni hastalarında en yaygın olanı sesler duymaktır. Sesler kişinin davranışları hakkında yorumlar yapabilir, kişiyi taciz edebilir veya emirler verebilir.
size travma yaşatmış ,beynin arkalara ittiği durumlar da ortaya çıkmış olabilir.bir sürü sebebi olabiliyor ...önemli olan iyi bir psikiyatrist bulup gitmeniz ve sebebi bulmanız..hmmm sadece ses var diğerleri yok belki de sebebi başkadırbilmiyorum
teşekkür ederim zaten uzun zamandır düşünüyorum psikiyatriste gitmeyisize travma yaşatmış ,beynin arkalara ittiği durumlar da ortaya çıkmış olabilir.bir sürü sebebi olabiliyor ...önemli olan iyi bir psikiyatrist bulup gitmeniz ve sebebi bulmanız..
benim sürekli oluyorBugun banada oldu o, banyodaydim esim seslendi o kadar emin oldumki onun seslendigine sacimi basimi duzelttim kapida diye, bi actim yok baktin uyuyo epey tedirgin oldum umarim bidaha olmaz..
yeşil çay içmiyorum şu sivilce için kullanılan aknetrent varya kanla verilen onu kullanıyorum sadeceKullandığınız bir ilaç var mı? Yeşil çay içiyor musunuz?
Kesinlikle gitmelisin ihmal etme yoksa ilerleyebilirteşekkür ederim zaten uzun zamandır düşünüyorum psikiyatriste gitmeyi
Aman canımdikkat et.Mümkünse ilacı bırak.Benim oğlumda o ilacı kullandı Derhal dr haberdar et.Biz kullanırken dr.en kötü yan etkisi psikolojik olarak dedi.İntihara kadar götürüyormuş.Muhtemelen o yüzden yaşadıkların.yeşil çay içmiyorum şu sivilce için kullanılan aknetrent varya kanla verilen onu kullanıyorum sadece
ne düşünmüştünüz? zira duaya yönelten insanlara bir yorumda da bulunmamışsınız..ben bir hastalık olabileceğini düşünmemiştim