Kulağımın ağrısı çeneme wuruyooo :((((((((

Handaney

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
45
0
36
İstanbul
Mrb kızlar ben 4 haftalık hamileyim we bi kaç gündür kulağımın ağrısından duramıyorum...Çeneme de wurdu sancısı, ağzımı açarken yemek yerken çok zorlanıyorum ...Doktora da gitmek istemiyorum bi ilaç weremeyeceğini düşündüğümden ...Offf ne yapıcam beeenn ??? Ya daha çok ilerlerse diye korkuyorum :(((((

Doktora gitmelisin. İlaç veremeyecek diye bir şey yok. Eğer enfeksiyon varsa, antibiyotik kullanman gerekirse, hamilelikte bebeğe geçmeyen antibiyotikler var belki bunlardan verecek, ya da sorun bir başka şey ise buna yönelik tedavi yapılacaktır.

Sizin karar vermeniz, bebeğinize alacağınız ilaçtan daha fazla zarar verebilir.

Lütfen doktorunuza danışınız ve ardından gerekli müdahalenin yapılmasına, tedavinin gerçekleştirilmesine izin verin. Zira, adamlar boşuna okumuyorlar değil mi? en yakın sürede sağlık kuruluşunuza gidiniz.

Doktora gitmelisin. İlaç veremeyecek diye bir şey yok. Eğer enfeksiyon varsa, antibiyotik kullanman gerekirse, hamilelikte bebeğe geçmeyen antibiyotikler var belki bunlardan verecek, ya da sorun bir başka şey ise buna yönelik tedavi yapılacaktır.

Sizin karar vermeniz, bebeğinize alacağınız ilaçtan daha fazla zarar verebilir.

Lütfen doktorunuza danışınız ve ardından gerekli müdahalenin yapılmasına, tedavinin gerçekleştirilmesine izin verin. Zira, adamlar boşuna okumuyorlar değil mi? en yakın sürede sağlık kuruluşunuza gidiniz.

Dayanamadım bende Dr. dan randwumu aldım....Hamileyken kullanılabilen ilaçların olabileceğini bende yeni öğrendim...Benim korktuğum şey 2 sene önce Dr gittiğimde kulak zarımda kızarıklık olduğunu we werdiği ilacı kullanmam gerektiğini söyledi fakat bunu kullandığımda geçici bi kısmi yüz felci geçirecekmişim...Bende düğünüme 2 hafta kaldığından kullanmadım...Şimdi de aynı şeyi söylemelerinden korkuyorum :44:

Back
X