Merhaba ben de bu sekilde revizyon olmustum 1 yıl 4 ay önce kıkırdak olusuyor ama kayma büzülme ihtimali de oluyor maalesef. Benim derim cok ince ve ilk bas kemer gibi duruyordu ama sonradan baya ufaldı. Şuan tekrar revizyon oldum 3. Günüm kapalı oldum bu sefer yine kulagımdan kıkırdak alında baska bir tarafa konmak için. Ben Cuma oldum ve çarsamba alınacak atelim ve tamponum. Senin açık ameliyat mı oldu revizyonun?Birkaç gün önce revızyon ameliyat oldum kulagımdan kıkırdak alındı.Kulagından kıkırdak alınıp herhangı bir problem yaşayan var mı yani tekrar kıkırdak oluşuyor mu ve atelim tamponum 10 gün burnumda duracakmış böyle bir durumla karşılaşan oldu mu doktoruma soramadım neden böyle olduğunu
Bu arada kulakta kıkırda oluşuyor mu diye soruyorsan bir fikrim yok ben burun için demiştim . Ama şekli ile ilgili bir sorun cıkmıyor kulakta.Merhaba ben de bu sekilde revizyon olmustum 1 yıl 4 ay önce kıkırdak olusuyor ama kayma büzülme ihtimali de oluyor maalesef. Benim derim cok ince ve ilk bas kemer gibi duruyordu ama sonradan baya ufaldı. Şuan tekrar revizyon oldum 3. Günüm kapalı oldum bu sefer yine kulagımdan kıkırdak alında baska bir tarafa konmak için. Ben Cuma oldum ve çarsamba alınacak atelim ve tamponum. Senin açık ameliyat mı oldu revizyonun?
Bu dediğiniz kayma büzülme gibi durumlar araştırdığım ve doktorların da söylediği kadarıyla kulaktan alınan kıkırdakta gerçekleşiyormuş genelde. Kulak kıkırdağı kıvrımlı olduğu için uyum sağlayamıyormuş. Bu yüzden birçok doktor riske atmayıp kaburgadan tercih ediyormuş. Benim doktorum da gerek olursa kaburgadan alırız kulaktan alıp hiç riske atmayalım demişti. Ama bana gerek kalmadı burnumun içindeki yeterli olmuş.Merhaba ben de bu sekilde revizyon olmustum 1 yıl 4 ay önce kıkırdak olusuyor ama kayma büzülme ihtimali de oluyor maalesef. Benim derim cok ince ve ilk bas kemer gibi duruyordu ama sonradan baya ufaldı. Şuan tekrar revizyon oldum 3. Günüm kapalı oldum bu sefer yine kulagımdan kıkırdak alında baska bir tarafa konmak için. Ben Cuma oldum ve çarsamba alınacak atelim ve tamponum. Senin açık ameliyat mı oldu revizyonun?
Canım benim bu 3. Ameliyatım. İkincisinde kıkırdağa ihtiyac duyuldu ters v deformitesi olmustu ve kulaktan alınmıstı . Kıkırdakda güzel tutundu burnuma ama sag tarafımda cökme gercekleşti o yüzden 3. Ye oldum. Kemik tozu koydurcaktım ama o da kendi vücuduma ait olmadıgı için yine risk varmıs. O yüzden kulagı tercih ettik. Benim ikincisi de birincisi de açık ameliyat oldu ve tekrar kesmek istemedi doktorum burun ucunu. Zaten cok zor bir ameliyat olmayacagını söyledi ve morluğum vs hiç olmadı 3. Günüm bitiyor sadece hafif gerginlik var suratım da şişmedim bile sayılır. Benim de bu son şansım kendime söz verdim. Baska ameliyat yok. Kaldıramam artık. İnsan tamponluyken cok pişman oluyor :)) senin de kulagında agrı oldu mu ilk iki gün? Ve morardı mı?Bu arada niye tekrar ameliyat oldunuz büyük sıkıntılar mı vardı sekıl mı beğenmediniz ıkıncı ameliyat ta kıkırdak gerek duymadılar mı bir de nıye kapalı ameliyat oldunuz daha zor değil mi
Merhaba ben kendimde ters v deformesi olduğunu düşünüyorum ana tam olarak ne bilmiyorum bana resim atabilir misiniz anlamam için rica etsemCanım benim bu 3. Ameliyatım. İkincisinde kıkırdağa ihtiyac duyuldu ters v deformitesi olmustu ve kulaktan alınmıstı . Kıkırdakda güzel tutundu burnuma ama sag tarafımda cökme gercekleşti o yüzden 3. Ye oldum. Kemik tozu koydurcaktım ama o da kendi vücuduma ait olmadıgı için yine risk varmıs. O yüzden kulagı tercih ettik. Benim ikincisi de birincisi de açık ameliyat oldu ve tekrar kesmek istemedi doktorum burun ucunu. Zaten cok zor bir ameliyat olmayacagını söyledi ve morluğum vs hiç olmadı 3. Günüm bitiyor sadece hafif gerginlik var suratım da şişmedim bile sayılır. Benim de bu son şansım kendime söz verdim. Baska ameliyat yok. Kaldıramam artık. İnsan tamponluyken cok pişman oluyor :)) senin de kulagında agrı oldu mu ilk iki gün? Ve morardı mı?
Yani burun ucumun hemen üstü böyle v gibi tersMerhaba ben kendimde ters v deformesi olduğunu düşünüyorum ana tam olarak ne bilmiyorum bana resim atabilir misiniz anlamam için rica etsem
Canım benim bu 3. Ameliyatım. İkincisinde kıkırdağa ihtiyac duyuldu ters v deformitesi olmustu ve kulaktan alınmıstı . Kıkırdakda güzel tutundu burnuma ama sag tarafımda cökme gercekleşti o yüzden 3. Ye oldum. Kemik tozu koydurcaktım ama o da kendi vücuduma ait olmadıgı için yine risk varmıs. O yüzden kulagı tercih ettik. Benim ikincisi de birincisi de açık ameliyat oldu ve tekrar kesmek istemedi doktorum burun ucunu. Zaten cok zor bir ameliyat olmayacagını söyledi ve morluğum vs hiç olmadı 3. Günüm bitiyor sadece hafif gerginlik var suratım da şişmedim bile sayılır. Benim de bu son şansım kendime söz verdim. Baska ameliyat yok. Kaldıramam artık. İnsan tamponluyken cok pişman oluyor :)) senin de kulagında agrı oldu mu ilk iki gün? Ve morardı mı?
Arkadaşlar geçmiş olsun. Niye herkes revizyon oluyor ya. İlk ameliyatında mutlu olan yok mu yahu. Yoksa mükemmelliyetcikten mi oluyor
Bende oldum ilk ameliyatımdı burundaki kıkırdaklar eridiği için sağ kulağımdan kıkırdak aldılar 2 yıl oldu benim kulak sargım 1 ay durmuştu 1 ay hiç su değdirmedim o ay biraz ağrı yaptı ama onun haricinde hiç ağrı yapmadı ilk zamanlarda dikkatli olmak önemli benim yüzümde morarma bile olmadı sadece şiştim oda normal şuan ne kulağımda ne burnumda bir sıkıntı yaşamıyorum ilk ameliyatta çok memnun kaldımBirkaç gün önce revızyon ameliyat oldum kulagımdan kıkırdak alındı.Kulagından kıkırdak alınıp herhangı bir problem yaşayan var mı yani tekrar kıkırdak oluşuyor mu ve atelim tamponum 10 gün burnumda duracakmış böyle bir durumla karşılaşan oldu mu doktoruma soramadım neden böyle olduğunu
Bende oldum ilk ameliyatımdı burundaki kıkırdaklar eridiği için sağ kulağımdan kıkırdak aldılar 2 yıl oldu benim kulak sargım 1 ay durmuştu 1 ay hiç su değdirmedim o ay biraz ağrı yaptı ama onun haricinde hiç ağrı yapmadı ilk zamanlarda dikkatli olmak önemli benim yüzümde morarma bile olmadı sadece şiştim oda normal şuan ne kulağımda ne burnumda bir sıkıntı yaşamıyorum ilk ameliyatta çok memnun kaldımumarım sizinde öyle olur benim sıkıntılı bir ameliyattı ona rağmen 2 yıldır bir sıkıntı yaşamadım
Benim kulagım hiç sargıya alınmadı ikinci ameliyatımda da bu üçüncüsünde de. Morardı baya kulagım ve biraz şişti normal mi acaba gerci ikinci amwliyatımda da olmustu diğer kulagımdan alınmıstı kıkırdak ama gecti kulagımBende oldum ilk ameliyatımdı burundaki kıkırdaklar eridiği için sağ kulağımdan kıkırdak aldılar 2 yıl oldu benim kulak sargım 1 ay durmuştu 1 ay hiç su değdirmedim o ay biraz ağrı yaptı ama onun haricinde hiç ağrı yapmadı ilk zamanlarda dikkatli olmak önemli benim yüzümde morarma bile olmadı sadece şiştim oda normal şuan ne kulağımda ne burnumda bir sıkıntı yaşamıyorum ilk ameliyatta çok memnun kaldımumarım sizinde öyle olur benim sıkıntılı bir ameliyattı ona rağmen 2 yıldır bir sıkıntı yaşamadım
Canım ters v deformştesinde burun ucunun üzerine ya da burun direğinin ortasına bir yere ve burun yanlarına bir gölge oturuyor ve o gölge ters ve gibi duruyor. Aslında bu durum burun orta catısının yan catılarının tam kapatılmadıgı için bosluk kalmasından ya da kıkırdak eksikliğinden oluyorYani burun ucumun hemen üstü böyle v gibi ters
Benim kulağım sargıya alındı ama morarma falan hiç yaşamadımBenim kulagım hiç sargıya alınmadı ikinci ameliyatımda da bu üçüncüsünde de. Morardı baya kulagım ve biraz şişti normal mi acaba gerci ikinci amwliyatımda da olmustu diğer kulagımdan alınmıstı kıkırdak ama gecti kulagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?