bir boşluk var ama dışardan görünmediği için sıkıntı yapmıyorumÇok teşekkür ederim umarım bende sıkıntı yaşamam yani şişlıkler indikten sonra büyük sorunlar olmaz gerçekten yorucu bir süreç sizin bayaga olmuş ameliyat olalı peki kulağınızdaki kıkırdak kısmı boş mu yoksa vücut tekrar oraya kıkırdak üretiyor mu onu da merak edıyorum
Dikişleriniz nasıldı peki? Benimkiler kendi eridi kulagımdakiler. Acaba neden sargıya almıyor benim doktorum . Krem falanda vermedi hiç kulağım için. Size vermişmiydi?Benim kulağım sargıya alındı ama morarma falan hiç yaşamadım
bir boşluk var ama dışardan görünmediği için sıkıntı yapmıyorumağrı falan hiç yaşamıyorum ama
Valla sıcaklarda hiç çekilmiyor bu burun ameliyatı. Çok iyi anladım bunu. Aşırı daraldım ya. Ne uyuyabiliyorum ne başka bişi. Sıcakta hiç cekilmiyor tampon ve atel.Dikişlerim hala duruyor bence kendisi eriyen olabilir perşembe gunu gideceğim doktora, benımki de sargıda değil ılk gün çıkardım sadece burundaki dikişlere sürülen kremi oradaki dikişlere de sürüyorum galıba enfeksiyonu önlemek için
Dikişler kendiliğinden gitti iz kalmasın diyede krem vermişti onu kullandımDikişleriniz nasıldı peki? Benimkiler kendi eridi kulagımdakiler. Acaba neden sargıya almıyor benim doktorum . Krem falanda vermedi hiç kulağım için. Size vermişmiydi?
Dikişlerimde bir sıkıntı yoktu kendiliğinden gitti zamanla ama 1 ay sargılı durdu kulağım sizinkinin sargıya alınmamasına şaşırdım açıkcası sonuçta orada bir yara var mikrop kapabilir . Burnum için aldırdığı kremi kulağımada kullandırdı.Dikişleriniz nasıldı peki? Benimkiler kendi eridi kulagımdakiler. Acaba neden sargıya almıyor benim doktorum . Krem falanda vermedi hiç kulağım için. Size vermişmiydi?
Bildiğim kadarıyla kıkırdak tekrar oluşabilen bir yapı hatta uzun da sürmüyor. Benim kulak kıkırdağım hep ağrır yatış şeklimden dolayı göz çevremi yukarıya kaydırarak yastığa dayayıp yatarım böylece gece boyu göz kenarım yukarıya çekilerek uyurum göz sarkmama hiç olmadı bu sayede. Yan etkisi zaman zaman kulak kıkırdağı sğrısıBirkaç gün önce revızyon ameliyat oldum kulagımdan kıkırdak alındı.Kulagından kıkırdak alınıp herhangı bir problem yaşayan var mı yani tekrar kıkırdak oluşuyor mu ve atelim tamponum 10 gün burnumda duracakmış böyle bir durumla karşılaşan oldu mu doktoruma soramadım neden böyle olduğunu
Dikişlerimde bir sıkıntı yoktu kendiliğinden gitti zamanla ama 1 ay sargılı durdu kulağım sizinkinin sargıya alınmamasına şaşırdım açıkcası sonuçta orada bir yara var mikrop kapabilir . Burnum için aldırdığı kremi kulağımada kullandırdı.
Bildiğim kadarıyla kıkırdak tekrar oluşabilen bir yapı hatta uzun da sürmüyor. Benim kulak kıkırdağım hep ağrır yatış şeklimden dolayı göz çevremi yukarıya kaydırarak yastığa dayayıp yatarım böylece gece boyu göz kenarım yukarıya çekilerek uyurum göz sarkmama hiç olmadı bu sayede. Yan etkisi zaman zaman kulak kıkırdağı sğrısıona da katlanmsk gerek hemen geçiyor birgünde ordan biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?