Gecmis olsun. Kocayi naaptiniz?AYNI DURUM BANA OLDU.EŞİM TOKAT VURDU VE KULAK ZARIM DELİNDİ.İŞİTME TESTİNE SOKTULAR.ZAMANLA İYİLEŞİR DEDİLER.ŞİMDİ BİR SIKINTIM YOK ŞÜKÜR
Eşim dediğine göre sapasağlam yerinde duruyor muhtemelenGecmis olsun. Kocayi naaptiniz?
Canım sen bu Boşan diyenlere bakma merak etme onlar bizden kötü durumda hergün evlerinde ne haldeler keşke görsek burdan sadece klavye delikanlılığı yapıyorlarEşimle kavga ederken suratıma tokat atmıştı kulağıma denk geldi kulak zarım delinmiş doktor diyor ki kendisi iyileşebileceği gibi iyileşemeyebilirde başına böyle bişey denk gelen var mı
Valla boşan boşanma kimseyi ilgilendirmez haklısında, kendini iyi hissetmek için diğerlerinin de mutsuz olduğunu düşünmek bir terapi yöntemi değil arkadaşım.Canım sen bu Boşan diyenlere bakma merak etme onlar bizden kötü durumda hergün evlerinde ne haldeler keşke görsek burdan sadece klavye delikanlılığı yapıyorlar
Bende çok zor bigün yaşadım eşim yapmamasi gereken bişeyi yaptı vurdu banada ama inanılmaz pişman oldu çok özür diledi asla aynısı olmucak dedi şimdi çok iyiyiz eşimle
herkes bi şansı hak eder canım
İnşallah senin eşinde pişman olurda bi daha aynısını yapmaz
Sana eşinle çok güzel mutlu günler diliyorum canım
Evet biz evimizde o kadar kötü durumdayız ki her gün bi kulak zarımızı patlatırız.!Canım sen bu Boşan diyenlere bakma merak etme onlar bizden kötü durumda hergün evlerinde ne haldeler keşke görsek burdan sadece klavye delikanlılığı yapıyorlar
Bende çok zor bigün yaşadım eşim yapmamasi gereken bişeyi yaptı vurdu banada ama inanılmaz pişman oldu çok özür diledi asla aynısı olmucak dedi şimdi çok iyiyiz eşimle
Akıl vermek ne kolay dimi ??Canım sen bu Boşan diyenlere bakma merak etme onlar bizden kötü durumda hergün evlerinde ne haldeler keşke görsek burdan sadece klavye delikanlılığı yapıyorlar
Eşimle kavga ederken suratıma tokat atmıştı kulağıma denk geldi kulak zarım delinmiş doktor diyor ki kendisi iyileşebileceği gibi iyileşemeyebilirde başına böyle bişey denk gelen var mı
Canım sen bu Boşan diyenlere bakma merak etme onlar bizden kötü durumda hergün evlerinde ne haldeler keşke görsek burdan sadece klavye delikanlılığı yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?