Kulak zarım delinmiş

Burada ki sorun kulak zarınız değil. Sorun, kocanızın size uyguladığı şiddettir.
Hemen darp raporu alın ve boşayın. Asla taviz vermeyin.

Önemsiz olan zara gelince; merak etmeyin. Benimde yıllardır bir delinir bir kendini toparlar. Büyük ihtimalle kapanır.

Delik kendiliğinden kapanır,kapanmama ihtimali düşük.
Ayriyeten,boşanın.

Kulaginiza ayri uzuldum yasadiginiz siddete ayri..
Neden bu kadar rahat ve alismis gibi yazdiniz bu tokat olayini?
Kulaginiz tam olarak iyilesmez biraz duyu kaybi olacak gibi ama o serefsiz esinizden bosanmazsaniz birdahaki tokatinda beyin kanamasi bile gecirebilirsiniz allah korusun.Kurtulun bu beladan..

Rapor alin ltf .nasıl bir s.erefsizle evlisiniz ne yapacaksiniz bu durumda

Ne kadar normal gibi anlatıyorsunuz artık. Dikkat edin kanıksamaya başladınız yaşadığınız şiddeti..
Bugün kulak zarınız yarın Allah bilir hangi uzvunuz??..

Eşimle kavga ederken suratıma tokat atmıştı kulağıma denk geldi kulak zarım delinmiş doktor diyor ki kendisi iyileşebileceği gibi iyileşemeyebilirde başına böyle bişey denk gelen var mı
Canım sen bu Boşan diyenlere bakma merak etme onlar bizden kötü durumda hergün evlerinde ne haldeler keşke görsek burdan sadece klavye delikanlılığı yapıyorlar
Bende çok zor bigün yaşadım eşim yapmamasi gereken bişeyi yaptı vurdu banada ama inanılmaz pişman oldu çok özür diledi asla aynısı olmucak dedi şimdi çok iyiyiz eşimle
herkes bi şansı hak eder canım
İnşallah senin eşinde pişman olurda bi daha aynısını yapmaz
Sana eşinle çok güzel mutlu günler diliyorum canım

Kocan olacak öküzle ilgili bişey demicem sen gerekeni yapmışsındır umarım.

Evet kulak zarı kendini genelde yeniliyor ama şiddetine göre yenilenmediği de oluyor.

Esimin kulak zari 2 sene once delindi. Ne zaman duzeldi bilmiyoruz ama gecen doktora gittigimizde yalanci kulak zari olusmus dedi. Zaten de duzelirse o sekilde oluyormus. Ama esimin o kulaginda suan yuzde 30 40 gibi isitme kaybi var bir de tintinus diye çınlama gibi ara ara vuran bir kulak sorunu olustu

Valla boşan boşanma kimseyi ilgilendirmez haklısında, kendini iyi hissetmek için diğerlerinin de mutsuz olduğunu düşünmek bir terapi yöntemi değil arkadaşım.

Burada bir tokata herşeyi silecek çok kadın var, veya hiiiç tokat yememiş ve yeltenilmemiş
Hakkınızda hayırlısı.

Evet biz evimizde o kadar kötü durumdayız ki her gün bi kulak zarımızı patlatırız.!

Yapmayın ya şunu yapmayın, Allah aşkına anne adayısın sen bunu yapma ! Şiddeti karşılığında özürle halledilecek şey gibi lanse etme! Gelecek nesillerden emin olalım, lanet olsun bitsin artık bu şiddet Allah aşkına yapma!
Kadınsın sen! Aciz değilsin, kimsesiz değilsin, hata yapabilirsin çünkü insansın sen, bunun karşılığı dayak olmamalı!
Evet ne güzel kandırıyorsunuz kendinizi, evlerimizde o kadar kötü durumdayız ki, sırf canım bugün bir şey yapmak istemedi diye sabah öğle akşam yemeğimi kocam getirdi. Çok kötü durumdayız gerçekten!
Yazık ya, lütfen evladını öyle yetiştirme olur mu? Lütfen! Olur da senin oğlunla benim kızım bir gün karşılaşırsa ben kızıma şiddet karşısında sabretmeyi öğretmeyeceğim, sen oğluna insan olmasını öğreteceksin!

Akıl vermek ne kolay dimi ??
Yarın birgün bu kızcağızı kocası öldürüp bıraksa yine "bi şans ver" diyebilecekmisiniz merak ettim !!

Tabi tabi.
Şu anda da mor gözümle, sırtımda ki sopa iziyle yazıyorum zaten. Daha işten çıkıp eve gidip yemek yapıp kocişim yaptığımı beğenmediği için bir posta daha dayak yiyeceğim. Alışkanlık olduysa demek ki sizinki gibi..

Biraz özsaygı birazcık ya. Çok zor bir şey değil bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…