- 12 Ağustos 2017
- 1.922
- 3.528
- 48
Biraz ayıp olmuyor mu?Canım sen bu Boşan diyenlere bakma merak etme onlar bizden kötü durumda hergün evlerinde ne haldeler keşke görsek burdan sadece klavye delikanlılığı yapıyorlar
Bende çok zor bigün yaşadım eşim yapmamasi gereken bişeyi yaptı vurdu banada ama inanılmaz pişman oldu çok özür diledi asla aynısı olmucak dedi şimdi çok iyiyiz eşimle
herkes bi şansı hak eder canım
İnşallah senin eşinde pişman olurda bi daha aynısını yapmaz
Sana eşinle çok güzel mutlu günler diliyorum canım
Çok komiksin.. Tatlı dille hemen bağladın olayı. Sana eşinle mutmutlu günler canımmmmmCanım sen bu Boşan diyenlere bakma merak etme onlar bizden kötü durumda hergün evlerinde ne haldeler keşke görsek burdan sadece klavye delikanlılığı yapıyorlar
Bende çok zor bigün yaşadım eşim yapmamasi gereken bişeyi yaptı vurdu banada ama inanılmaz pişman oldu çok özür diledi asla aynısı olmucak dedi şimdi çok iyiyiz eşimle
Canım sen bu Boşan diyenlere bakma merak etme onlar bizden kötü durumda hergün evlerinde ne haldeler keşke görsek burdan sadece klavye delikanlılığı yapıyorlar
Akıl vermek ne kolay dimi ??
Yarın birgün bu kızcağızı kocası öldürüp bıraksa yine "bi şans ver" diyebilecekmisiniz merak ettim !!
Bu da "bütün erkekler aldatır canımmm" demenin başka versiyonuGerçekten BÜTÜN kadınların şiddet gördüğünü mü düşünüyorlar acaba?
Canım sen bu Boşan diyenlere bakma merak etme onlar bizden kötü durumda hergün evlerinde ne haldeler keşke görsek burdan sadece klavye delikanlılığı yapıyorlar
+1000"İyi geceler kızlar dayagimi yedim şuan agliyarak yazıyorum size
Siz karar verin hakettim mi"
Halbuki şu girizgahı yaptığında ne kadar da masum geldin akıl danıştın. Sanki eşin değil de seni biz dövmüşüz gibi davranıyorsun. Çok ayıp çok..
Biraz saygı duy kendine. Senin gördüğün şiddet ne ilkti ne de son olacak..
Benim gördüğüm ilk şiddetti inşallah ta son olucak ben size akıl almak danışmak için yazdım ama kimse aklı başında konuşmak yerine sadece beni kınamak ve küçük görmekle yetindiniz neyse konu ben değilim şimdiBiraz ayıp olmuyor mu?
Siz de şiddet gördüğünüzde ilk yaptığınız şey,o klavye delikanlısı diye adlettiğiniz kadınların arasına koşup akıl danışmak olmadı mı?
Siz şiddeti normalleştirdiniz diye,dayaktan kulak zarı delinmiş bir kadının da bunu normal görmesini nasıl ve hangi mantıkla bekliyorsunuz?
Kadın olarak önce biz bu şiddete dur demek zorunda değilmiyiz?
Hem bu tavrınızı,hem de buradaki kadınları tuhaf ithamlarınızla kışkırtmanızı yakıştıramadım size.
Bir gün tekrar dertleşmek,akıl almak için konu açtığınızda bu sözlerinizi hatırlatır size o klavye delikanlısı gözüyle gördüğünüz kadınlar.O zaman üzüntü duymayacakmısınız bu sözlerinizden?
Benim gördüğüm ilk siddetti insallahta sondur canım"İyi geceler kızlar dayagimi yedim şuan agliyarak yazıyorum size
Siz karar verin hakettim mi"
Halbuki şu girizgahı yaptığında ne kadar da masum geldin akıl danıştın. Sanki eşin değil de seni biz dövmüşüz gibi davranıyorsun. Çok ayıp çok..
Biraz saygı duy kendine. Senin gördüğün şiddet ne ilkti ne de son olacak..
Öyle yaptım kendi adıma.Karalamadım,küçük görmedim.Objektif olarak yorumladım.Benim gördüğüm ilk şiddetti inşallah ta son olucak ben size akıl almak danışmak için yazdım ama kimse aklı başında konuşmak yerine sadece beni kınamak ve küçük görmekle yetindiniz neyse konu ben değilim şimdi
Bi insan sizden yardım istiyorsa veya nasihat bişey istiyosa yardım etmeye çalışın onu karalamaya çalışmayın
Eşimle kavga ederken suratıma tokat atmıştı kulağıma denk geldi kulak zarım delinmiş doktor diyor ki kendisi iyileşebileceği gibi iyileşemeyebilirde başına böyle bişey denk gelen var mı
Benim gördüğüm ilk siddetti insallahta sondur canım
ama ben gerçekten inandım eşime pismanlihlgini gördüm eğer tekrar aynısını yaparsada ozaman emin olun yeni bi konu açar kızlar hepiniz hakliymişsiniz keşke ozaman ayrilsaydim esim değişmez deyebilcek gerekeni yapabilcek bi kadınım
Benim eşimi şuan affetmem onursuz gururuzlugumdan değil onu gerçekten Seviyo olmam ve onun beni sevdiginede inanmamdır
Benim gördüğüm ilk siddetti insallahta sondur canım
ama ben gerçekten inandım eşime pismanlihlgini gördüm eğer tekrar aynısını yaparsada ozaman emin olun yeni bi konu açar kızlar hepiniz hakliymişsiniz keşke ozaman ayrilsaydim esim değişmez deyebilcek gerekeni yapabilcek bi kadınım
Lutfen bu yorum saka olsun.. dayak hic bir sekilde mesrulastirilmaz.. Allah korusun sen boyle mutluysan ok.. ama dayagi hos gormeyenlere cok kotu haldeler filan demen komik olmus :)Canım sen bu Boşan diyenlere bakma merak etme onlar bizden kötü durumda hergün evlerinde ne haldeler keşke görsek burdan sadece klavye delikanlılığı yapıyorlar
Kaynanamın delindi bir ilaç verdi doktor, bu arada doktor çok iyi. Eczanede iki yada 3 ilacı karıştırıp hazırlayıp verdiler. Kaynanam dan hep su akıyordu. Agır kaldırmak hiç iyi degil. Kesinlikle agır kaldırma daha kötü olur. Beyninde tık tık ses duyuyordu. Sanki biri çekmeyi açmış damlayı gibi. Geçmiş olsun. O kocanda sikayetci ol nasıl tokat atarak kulak zarını deler ya. Ailene söyle ve darp raporu al. Bosan bence onu. Yoksa daha çok yerin delinir.Eşimle kavga ederken suratıma tokat atmıştı kulağıma denk geldi kulak zarım delinmiş doktor diyor ki kendisi iyileşebileceği gibi iyileşemeyebilirde başına böyle bişey denk gelen var mı
Valla boşan boşanma kimseyi ilgilendirmez haklısında, kendini iyi hissetmek için diğerlerinin de mutsuz olduğunu düşünmek bir terapi yöntemi değil arkadaşım.
Burada bir tokata herşeyi silecek çok kadın var, veya hiiiç tokat yememiş ve yeltenilmemiş
Hakkınızda hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?