Kulak zarım delinmiş

Biraz ayıp olmuyor mu?

Siz de şiddet gördüğünüzde ilk yaptığınız şey,o klavye delikanlısı diye adlettiğiniz kadınların arasına koşup akıl danışmak olmadı mı?

Siz şiddeti normalleştirdiniz diye,dayaktan kulak zarı delinmiş bir kadının da bunu normal görmesini nasıl ve hangi mantıkla bekliyorsunuz?

Kadın olarak önce biz bu şiddete dur demek zorunda değilmiyiz?

Hem bu tavrınızı,hem de buradaki kadınları tuhaf ithamlarınızla kışkırtmanızı yakıştıramadım size.

Bir gün tekrar dertleşmek,akıl almak için konu açtığınızda bu sözlerinizi hatırlatır size o klavye delikanlısı gözüyle gördüğünüz kadınlar.O zaman üzüntü duymayacakmısınız bu sözlerinizden?

Çok komiksin.. Tatlı dille hemen bağladın olayı. Sana eşinle mutmutlu günler canımmmmm Şaka mı bu?

Affedersiniz ya da etmezsiniz, sizin kararınız. Ama herkesin aynı şeyleri yaşadığını düşünüp kandırmayın kendinizi.

Ne mutlu ki şiddeti, aldatılmayı, kısıtlanmayı kabullenmeyen kadınlar var.

Konu sahibi; çok üzüldüm durumunuza. Geçmiş olsun. Lütfen kendinize değer verin.

Son düzenleme:

"İyi geceler kızlar dayagimi yedim şuan agliyarak yazıyorum size
Siz karar verin hakettim mi"

Halbuki şu girizgahı yaptığında ne kadar da masum geldin akıl danıştın. Sanki eşin değil de seni biz dövmüşüz gibi davranıyorsun. Çok ayıp çok..

Biraz saygı duy kendine. Senin gördüğün şiddet ne ilkti ne de son olacak..

+1000

Benim gördüğüm ilk şiddetti inşallah ta son olucak ben size akıl almak danışmak için yazdım ama kimse aklı başında konuşmak yerine sadece beni kınamak ve küçük görmekle yetindiniz neyse konu ben değilim şimdi
Bi insan sizden yardım istiyorsa veya nasihat bişey istiyosa yardım etmeye çalışın onu karalamaya çalışmayın

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bence size böyle zarar veren bi insandan -insan diyorum ama ne kadar insan olduğu tartışılır- bir an evvel uzaklaşın

Benim gördüğüm ilk siddetti insallahta sondur canım
ama ben gerçekten inandım eşime pismanlihlgini gördüm eğer tekrar aynısını yaparsada ozaman emin olun yeni bi konu açar kızlar hepiniz hakliymişsiniz keşke ozaman ayrilsaydim esim değişmez deyebilcek gerekeni yapabilcek bi kadınım

Benim eşimi şuan affetmem onursuz gururuzlugumdan değil onu gerçekten Seviyo olmam ve onun beni sevdiginede inanmamdır

Öyle yaptım kendi adıma.Karalamadım,küçük görmedim.Objektif olarak yorumladım.

Şu anda da aynısını yapıyorum 20 yaşında dayak yiyip kulak zarı delinen bir kardeşim için.

Sizin yaptığınız ise şiddeti meşrulaştırmak olmuş.Hem kendi adınıza hem bu kızcağız adına.Üzüldüm.Başka bir şey demiycem.

Kulak zarı kendini yeniler de peki yenilemeyen organlara zarar verse ki verecek ozaman boşarsın belki

Eşimle kavga ederken suratıma tokat atmıştı kulağıma denk geldi kulak zarım delinmiş doktor diyor ki kendisi iyileşebileceği gibi iyileşemeyebilirde başına böyle bişey denk gelen var mı

Geçmiş olsun, umarım kısa zamanda iyileşirsiniz. Benim arkadaşımın annesine olmuştu aynı şekilde. Ameliyat falan olmuştu o da sonra ne oldu bilmiyorum.

Peki madem..

Niye herkes evinde dayak yiyor olsun yapmayın şimdi. Dahası sizin durumunuzla konu sahibinin durumu bile bir değil. Siz 6 yıllık evliymişsiniz ilk defa böyle bir olay yaşamışsınız ve şiddeti kimse haketmese de biraz fazla üzerine gitmişsiniz kocanızın. Sizin olay da daha çok yeni, affettim ve bir daha asla böyle bir olay yaşanmadı çok mutluyuz demek için daha erken. Ama gerçekten karşılıklı kendinize çekidüzen verip normal, stabil bir evlilik yürütme şansınız var.

Konu sahibi 2 aylık evli, daha cicim aylarında bir ton olay yaşamış, en son kulağı patlamış işte, açtığı kaçıncı konu bu kocası yüzünden. Eşiyle sorunsuz mutlu bir hayat süreceğine ihtimal veriyor musunuz siz? Ailesi de arkasındayken boşan çekme bu hayatı demekten daha normal ne var konu sahibine?

Tekrar aynısını yapma ihtimalini düşünüyorsunuz,çünkü siz de inanmıyorsunuz son olduğuna.
Siz eşi ''yorulana kadar'' döven kadındınız değil mi ? Dua edin de bir daha olmasın zaten.Canlı çıkar mısınız emin değilim çünkü,malum yorulana kadar dövüyor...

Konu sahibi sizin için çok üzüldüm.Lütfen o insandan eşim diye bahsetmeyin ve arkanıza bile bakmadan kaçın.Belki bir tokat diyorsunuz ama tokat bile nelere sebep olabiliyor bakın görün,mecbur değilsiniz katlanmaya

Lutfen bu yorum saka olsun.. dayak hic bir sekilde mesrulastirilmaz.. Allah korusun sen boyle mutluysan ok.. ama dayagi hos gormeyenlere cok kotu haldeler filan demen komik olmus :)

Eşimle kavga ederken suratıma tokat atmıştı kulağıma denk geldi kulak zarım delinmiş doktor diyor ki kendisi iyileşebileceği gibi iyileşemeyebilirde başına böyle bişey denk gelen var mı
Kaynanamın delindi bir ilaç verdi doktor, bu arada doktor çok iyi. Eczanede iki yada 3 ilacı karıştırıp hazırlayıp verdiler. Kaynanam dan hep su akıyordu. Agır kaldırmak hiç iyi degil. Kesinlikle agır kaldırma daha kötü olur. Beyninde tık tık ses duyuyordu. Sanki biri çekmeyi açmış damlayı gibi. Geçmiş olsun. O kocanda sikayetci ol nasıl tokat atarak kulak zarını deler ya. Ailene söyle ve darp raporu al. Bosan bence onu. Yoksa daha çok yerin delinir.

ne yaptın Turna ya, şimdi merve nasıl avunacak, kocasının "yapmaması gereken mini hatalarını" nasıl kamufle edecek.. bozdun bütün sırrı..

evet konu sahibi, burada boşan diyenler her akşam kırbaç, depik, tekme, tokat, hatta ve hatta mınçıka, yıldız falan yiyor.. bir kulak zarı değil mi, delinir-kapanır kocanın canı sağolsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…