Senin sans dedigin sey, senin cizgilerini asip, o evlilik ve kari koca iliskine olan saygiyi o anlik ofke ugruna yakip yikan kisiye degil, istemeyerek insan olarak hata yapilana verilir.Canım sen bu Boşan diyenlere bakma merak etme onlar bizden kötü durumda hergün evlerinde ne haldeler keşke görsek burdan sadece klavye delikanlılığı yapıyorlar
Bende çok zor bigün yaşadım eşim yapmamasi gereken bişeyi yaptı vurdu banada ama inanılmaz pişman oldu çok özür diledi asla aynısı olmucak dedi şimdi çok iyiyiz eşimle
herkes bi şansı hak eder canım
İnşallah senin eşinde pişman olurda bi daha aynısını yapmaz
Sana eşinle çok güzel mutlu günler diliyorum canım
Benim gördüğüm ilk siddetti insallahta sondur canım
ama ben gerçekten inandım eşime pismanlihlgini gördüm eğer tekrar aynısını yaparsada ozaman emin olun yeni bi konu açar kızlar hepiniz hakliymişsiniz keşke ozaman ayrilsaydim esim değişmez deyebilcek gerekeni yapabilcek bi kadınım
Benim eşimi şuan affetmem onursuz gururuzlugumdan değil onu gerçekten Seviyo olmam ve onun beni sevdiginede inanmamdır
Harika bir akıl Allahım biz nasılda düşünemedik değil mi hatun kişi sen şaka misim ya kadın kulağım patladı diyor herkes bir şansı hak eder diyor sen otur dayağını ye de afiyetle başkasına bulaştırma bu zihniyeti olacak gibi değil ya aklım almıyor böyle kadinlariCanım sen bu Boşan diyenlere bakma merak etme onlar bizden kötü durumda hergün evlerinde ne haldeler keşke görsek burdan sadece klavye delikanlılığı yapıyorlar
Bende çok zor bigün yaşadım eşim yapmamasi gereken bişeyi yaptı vurdu banada ama inanılmaz pişman oldu çok özür diledi asla aynısı olmucak dedi şimdi çok iyiyiz eşimle
Evet benimde aklım almadı o kadar masumane anlatıyor ki birde yazıkk kocisi çok pişman olmuş o kadar dayağı atarken hiç mi vicdan yoktu içinde zerre merhamet şimdi kocisı birden prens oldu bizde klavye arkası olduk iyi mi şerefim üzerine söylüyorum eşim bana tokat atsa değil niyetlerse dahi dönüşü olmaz cidden bu unutulacak birşey değil benim acımdan ha affeden etsin ama sakin başkasını da zehirlemesinne yaptın Turna ya, şimdi merve nasıl avunacak, kocasının "yapmaması gereken mini hatalarını" nasıl kamufle edecek.. bozdun bütün sırrı..
evet konu sahibi, burada boşan diyenler her akşam kırbaç, depik, tekme, tokat, hatta ve hatta mınçıka, yıldız falan yiyor.. bir kulak zarı değil mi, delinir-kapanır kocanın canı sağolsun..
Darp raporunu aldım ama ne yapıcam bilmiyorum ailem beni istemiyor
Yapıyorum arada öyle dengesizliklerne yaptın Turna ya, şimdi merve nasıl avunacak, kocasının "yapmaması gereken mini hatalarını" nasıl kamufle edecek.. bozdun bütün sırrı..
evet konu sahibi, burada boşan diyenler her akşam kırbaç, depik, tekme, tokat, hatta ve hatta mınçıka, yıldız falan yiyor.. bir kulak zarı değil mi, delinir-kapanır kocanın canı sağolsun..
Kafan mı güzel senin????Canım sen bu Boşan diyenlere bakma merak etme onlar bizden kötü durumda hergün evlerinde ne haldeler keşke görsek burdan sadece klavye delikanlılığı yapıyorlar
Darp raporunu paylaşabilirim size özelden gerçekten olmuyor ailem istemiyor evimde dul istemiyorum diyor yaşadığımız şehirde ayaklarımın üstünde duramam küçük şehir ve yaftalanırım@Aguasy Keske bi gun sahte hesap oldugunu itiraf eden bi yazi yazsan da rahatlasam.. Konularin her seferinde ya uzuyor ya geriyor beni.. Ne olacak, nasil olacak boyle?
Ay evet cok kotu durumdayim kocamdan bu aksamki dayagimi yedim simdi hastaneden yaziyorum..ama kocisimin sucu yok ben hakettim.Ayy yarin olsada yine dovse beni.yeterki kocisim rahatlasin mutlu olsun stres atsin..Canım sen bu Boşan diyenlere bakma merak etme onlar bizden kötü durumda hergün evlerinde ne haldeler keşke görsek burdan sadece klavye delikanlılığı yapıyorlar
Yalan soyluyorsun demedim, keske yalan olsa dedim.. Bi cozum de bulunmuyo, şaştım kaldım..Darp raporunu paylaşabilirim size özelden gerçekten olmuyor ailem istemiyor evimde dul istemiyorum diyor yaşadığımız şehirde ayaklarımın üstünde duramam küçük şehir ve yaftalanırım
Ay evet cok kotu durumdayim kocamdan bu aksamki dayagimi yedim simdi hastaneden yaziyorum..ama kocisimin sucu yok ben hakettim.Ayy yarin olsada yine dovse beni.yeterki kocisim rahatlasin mutlu olsun stres atsin..
Siz dayaginizi yiyip oturmus olabilirsiniz ama baskalarina akil verecek durumda olan en son kisisiniz bu konuda ve tam bu yuzden..
Ve bosan diyen diger kadinlarin daha kotu durumda oldugunu dusunerek rahatliyorsaniz ne mutlu size..teselliyi boyle buldunuz demek..
Bozmayalim bari..ayy doktor geliyor kontrole,kafam yarilmistida ona bakacak..hadi ben gittim..
Eve döndükten sonra mı dövdü,ayrıca polise gidip sığınma evine gitmek istediğinizi söyleyin elinizde raporda varmış.Darp raporunu aldım ama ne yapıcam bilmiyorum ailem beni istemiyor
Ayy cok uzuldum buna simdi demek kocam beni az seviyor.Seninki seni cok seviyor.Bana bunu nasil basardigini anlatsana.ay kız sen her akşam mı diyorsun? Senin kocan seni az seviyor ozaman benimki günde 3 öğün tok karna 1 posta ayy bak şimdi de bi garip bakıyor yoksa bugün her zamankinden daha çok mu özledi acaba yatsıda da 1 posta gelebilir anlayacağın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?