Kulak zarım delinmiş

benım kulak zarım delık
yasadıgım kulak enfeksıyonundan kaynaklanıyor
bır sure dengesızlık yaptı sankı basımı saga sola cevırırken dönuyor gıbıydım degısık
saglam kulak kadar net duymuyorum bır tık daha ısıtme konusu düşük bunun dısında problem olmuyor

bence zaten sızın problemınız bundan buyuk olmalı suan
adam kafa goz patlatmadan kurtarmanız lazım kendınızı

Yaa iyileşse kaç yazar arkadaşım? Pislik herif ne kadar MerhametSiz acımasız ve nefret dolu farkinda değil misin ? Sonuçta seni ne durumlara sokmuş baksana. Allah islah etsin o Insan müsveddesini !!!

Darp raporu almalısıniz. . Hadsiz herif sinirim tepede dolaşmaya başladı yine..

Gecmis olsun, hala o evde durmaya devam ediceksiniz gibi duruyor allah korusun evden ölünüz çıkmaz inşallah

Boşanin kurtulun .Bunca kisinin vardir bir bildiģi .
Bir ögretmen arkadas en son dayaktan beyin kanamasi gecirdi ,meslegini kaybetmek uzereydi .Uzun sure yogun bakimda kaldi .Isterse 10 sene sursün boşanma .Siz bi başlayin zaten uzaklastirma alır o.Hayatinızdan her gecen yıl iki katı eziyet .

Maalesef avukat da böyle demişti geçen sefer 8-9 sene boşanamayanlar var dedi
Kimmiş o avukat?Öyle bişey yok canım.En fazla 2 sene sürer dava bifiil.O da mal paylaşımından dolayıdır büyük ihtimalle.8-9 sene neymiş.

Sizde mal paylaşımı da olmayacak.Süreci anlatayım ben sana.

Anlaşmalı olursa tek celsede biter.Çekişmeli olursa,eşin boşanmam derse,ikinci duruşmada tanık ister hakim.Belgeli delil yoksa,dava düşer.3 sene bekler yine dava açarsın.Hakim otomatikman boşar.Sende darp raporu var sakla onu.

Baban seni göndermek istemiyordu yanlış hatırlamıyorsam.Tekrar döndüğün için kızgınlıktan gelme diyordur.Git ailene.Evlatlarısın.Merak etme bırakmazlar ortada.Kalma bu adamla artık.

Kimseyle muhalefet olma derdinde degilim ama "dayak" muhabbeti fazla incitici bi hal almaya basladi, yetse mi artik?
Tamam, bazi evliliklerde bosanmak tek çözüm ama herkesin ailesi, cevresi, ekonomik kosullari ayni degil.. Babaevine gidiyor, ayri bi cehennemde yasamaya devam ediyor.. Cevresinde "kotu kadin" muamelesi gorebiliyor.. Babaevine bile kabul edilmeyip eziyete mahkum edilebiliyor..
Dayağı savunmuyorum, siddeti kabullenmeyi savunmuyorum (siddet olmayan evliligimi bitirdim) ama dayak olayi komiklige vurulacak bi olay degil, ciddi ciddi travma.. Magdur kadinlar aklini basina alsin diye dalgasi yapilsa bile hoş değil..

Konu sahibine esiyle devam etmesi yonunde telkin verirken "bosanmani soyleyenler kimbilir evlerinde ne cekiyolar, bakma sen onlara " diye millete camur atmayin siz de.. Insan kendinden kotu durumda olanlara bakip haline sukretmeli elbette ama sizinki bu degil, siz milletin evliligini yererek kendinizi rahatlatiyorsunuz.. Rahatlama yonteminiz bu olmasin..
Esiniz pisman olduysa, tekrarlamiyosa ne guzel, ne mutlu size..

Darp raporunu paylaşabilirim size özelden gerçekten olmuyor ailem istemiyor evimde dul istemiyorum diyor yaşadığımız şehirde ayaklarımın üstünde duramam küçük şehir ve yaftalanırım

O Zaman huyuna git durduk yere dovmuodur heralde?

Maalesef avukat da böyle demişti geçen sefer 8-9 sene boşanamayanlar var dedi

Erkek arkadasim avukat. Organ ve doku kaybi, bosanmada tokattan daha etkili, daha kisa sürede bosanma gerceklesir dedi. Baska bir avukata organ ve doku kaybini one surerek bosanma davasını sorun.

İnsan gibi muamele goren, siddete maruz kalmamis bir cok kadin var. Siz şiddete maruz kaldığınız icin kendinizi bu sekilde rahatlatiyorsunuz sadece.

Bu kızcağız celladına aşık edilmiş.
Kapana kısılmış.
Eminim o da bu durumda olmak istemezdi.

Çok fazla konunuz var açılmış. Gitmeler gelmeler gitmeler bir kediye kanıp geri gelmeler. Baba evine dönmeler eğitime başlamak istemeler sonra tekrar eşine dönmeler vs vs. Daha önce de yazdım cevap alamamıştım başka bir konunuz da. Eşinizle evlilik yapmadan önceki süreçte bir şeyler var yerine oturmayan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…