Maalesef avukat da böyle demişti geçen sefer 8-9 sene boşanamayanlar var dediAdam her haltı yedi ben karımı seviyorum diyor mahkeme uzıyor
Hem ayaklarının üzerinde duruyor hem de sürünüyor...Sen git bi mahkemeye bi arkadaşım sözüm ona ayakları üzerinde duruyor 5senedir boşanamadı sürünüyor
Kimmiş o avukat?Öyle bişey yok canım.En fazla 2 sene sürer dava bifiil.O da mal paylaşımından dolayıdır büyük ihtimalle.8-9 sene neymiş.Maalesef avukat da böyle demişti geçen sefer 8-9 sene boşanamayanlar var dedi
Maalesef avukat da böyle demişti geçen sefer 8-9 sene boşanamayanlar var dedi
Kim diyor onu ya? Mal davasi mi bu? Bazi çiftlerin mal davasi surse bile bosanma gerceklesiyo, ayri dava devam ediyo..Maalesef avukat da böyle demişti geçen sefer 8-9 sene boşanamayanlar var dedi
Konu sahibine esiyle devam etmesi yonunde telkin verirken "bosanmani soyleyenler kimbilir evlerinde ne cekiyolar, bakma sen onlara " diye millete camur atmayin siz de.. Insan kendinden kotu durumda olanlara bakip haline sukretmeli elbette ama sizinki bu degil, siz milletin evliligini yererek kendinizi rahatlatiyorsunuz.. Rahatlama yonteminiz bu olmasin..Canım sen bu Boşan diyenlere bakma merak etme onlar bizden kötü durumda hergün evlerinde ne haldeler keşke görsek burdan sadece klavye delikanlılığı yapıyorlar
Bende çok zor bigün yaşadım eşim yapmamasi gereken bişeyi yaptı vurdu banada ama inanılmaz pişman oldu çok özür diledi asla aynısı olmucak dedi şimdi çok iyiyiz eşimle
herkes bi şansı hak eder canım
İnşallah senin eşinde pişman olurda bi daha aynısını yapmaz
Sana eşinle çok güzel mutlu günler diliyorum canım
Raporunu sakla..Darp raporunu aldım ama ne yapıcam bilmiyorum ailem beni istemiyor
Darp raporunu paylaşabilirim size özelden gerçekten olmuyor ailem istemiyor evimde dul istemiyorum diyor yaşadığımız şehirde ayaklarımın üstünde duramam küçük şehir ve yaftalanırım
Maalesef avukat da böyle demişti geçen sefer 8-9 sene boşanamayanlar var dedi
Canım sen bu Boşan diyenlere bakma merak etme onlar bizden kötü durumda hergün evlerinde ne haldeler keşke görsek burdan sadece klavye delikanlılığı yapıyorlar
Bende çok zor bigün yaşadım eşim yapmamasi gereken bişeyi yaptı vurdu banada ama inanılmaz pişman oldu çok özür diledi asla aynısı olmucak dedi şimdi çok iyiyiz eşimle
herkes bi şansı hak eder canım
İnşallah senin eşinde pişman olurda bi daha aynısını yapmaz
Sana eşinle çok güzel mutlu günler diliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?