Kulak zarım delinmiş

Kulak zarı ufak bir delikse kendini yenileyebiliyor. Bir kac hafta sonra yenileyemezse veya delik büyükse yama yapılıyor. Cok kolay bir işlem.
Uyuşturma falan yok. Sigara kağıdına benzer bir kağıt kulaga yerleştiriliyor ve kulak zari ondan yardım alarak kendini tamir ediyor.

Daha büyük bir hasarsa ameliyat gerekiyor. Ama tokatla okadar büyük bir hasar olacağını sanmıyorum. Babam dalarken delmişti zarını. Yama tutmadı iltihap akıntı falan ameliyat dediler ama olmadı. Öyle delik yaşıyor. Uzerinden uzun zaman gecti tedavi de olamıyor malesef. Ihmal etmeyin.

Ayy cok uzuldum buna simdi demek kocam beni az seviyor.Seninki seni cok seviyor.Bana bunu nasil basardigini anlatsana.
En iyisi yarin aksam ayaklarini yikarken o suyu iceyim ben belki dover oyle yaparsam Offf ne sanslisin sen yahu..)
Ayy yok kız suyu içme sıcaklığını ayarlayamaman yeterli istediği kıvamda olmazsa döver benimki:))) benim taktiği dene bi bakalım...
Ayy ay şuan görmelisin resmen elleri kaşınıyor... dur ben ona bi meyve tabağı yapayım ama meyveleri güzelce sunum yapmadan getireyim şimdi elleri kaşınıyor ya canı çekmiştir.. dövmezse gözü dışarı kayar

Aman benimkinin performansi bu aralar hic iyi degil zaten.eskiden ne guzeldi ota b.ka doverdi..nerde o eski dayaklar..)
Sana simdiden afiyet olsun sekerim.Birbirini seven bir ciftsiniz iste.Kadin dedigin boyle dusunmeli kocasini dimi ama

Kulaga tokat yemek cooooookkkkk kotu bisi.bnm babam bikere tek el kaldirdi kulagima tokat yedim Allah' im o nasil bisidi oyle kulagimdan tiiiiiiiiiiiinnnnnnn die sesler geldi hala unutmam cok canim yanmisti

Aynen
@Aguasy ailende aklı başında hiç mi kimse yok sana destek olabilecek ?
Ben aile yönünden inanilmaz şanslıyım, Rabbime cok cok şükür.. Bosanirken babam arkamda durdu sağolsun, boşandıktan sonra da ayni sekilde.. Bazi akrabalar ne demis biliyo musun? "Bi kızın arkasında bu kadar durulmaz.."
"Bi kiz bosanirken bu kadar destek verilmez.."
Zihniyete bakar misin.. Yani "gebersin, ceksin" kafası.. Nasil iştir bu..

Aman benimkinin performansi bu aralar hic iyi degil zaten.eskiden ne guzeldi ota b.ka doverdi..nerde o eski dayaklar..)
Sana simdiden afiyet olsun sekerim.Birbirini seven bir ciftsiniz iste.Kadin dedigin boyle dusunmeli kocasini dimi ama
Aynen canım aynen çok severim kocamı oda beni sever sağolsun..... hani hep başka kadınlar " kocam beni el üstünde tutar" derler ya.. Benimki öyle değil hep elinin tersinde tutar. Ne olur ne olmaz diye elinin tersinde olmamı ister bişeye kafası atarsa iki tane şaplatıverir :)))) sonrada "ah karıcım sen ne mübarek bir insanmışsın ağrı kesici gibi karısın" der.. sırf o cümleyi duymak için bile dayak yerim yani o derece mutlu oluyorum...

Kalabalık ortamda sinir etmesi daha güzel oluyor milletin içinde hakaret etmesi özellikle ağzından bal damlıyor resmen ya :))) arkadaşlarım eşimin o hakaretlerini duyunca yüzleri kıpkırmızı oluyor kocalarına bakıyorlar şaşkın şaşkın gözlerinden anlayabiliyorum bizi çok kıskanıyorlar. "Bak videsupra'yı kocası ne kadar çok seviyor sen beni hiç bu kadar sevmedin" bakışları onlar
Klasik sevmeyiz biz herkesten farklıyızdır..
Aklına takılan soru olursa bana özelden yaz sana taktik veririm...

Onlar çok biliyor çünkü !!!
Ne mutlu sana baba konusunda çok çok şanslısın.
Keşke konu sahibinin babası da milleti susturup kızına sahip çıksa :/

Onlar çok biliyor çünkü !!!
Ne mutlu sana baba konusunda çok çok şanslısın.
Keşke konu sahibinin babası da milleti susturup kızına sahip çıksa :/
InsaAllah akillarini baslarina alirlar.. Bosanma olmayacaksa da kizlarinin arkasinda durup karsidaki aileye gerekeni söylemeli, yapmalilar.. Bi sey yapilmali.. Kulak zari diyor, daha 3 aylik evli bildigim kadariyla..

Sen git bi mahkemeye bi arkadaşım sözüm ona ayakları üzerinde duruyor 5senedir boşanamadı sürünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…