bilenleriniz varsa allah aşkına benide aydınlatın bıktım kulaklıklara para vermekten, iphone telefonda kulaklığın tek tarafı calışmıyor ipadte de öyle ama bilgisayara takıyorum yada arkadasımın telf. Deniyorum hic bic sorun yok gayet iyi çift calısıyor. Yarım saatten fazla kullanınca tek taraftan ses geldiği için inanılmaz bir baş ağrısı oluyor dert oldu artık dBunun nedenini bilen varmı sizdede öyle oluyormu nasıl duzelır bu?
Evet ilk başta kulaklıklar bozuk çıkıyor sandım çok sayıda kulaklık denedim sonra anladım sorunun kulaklıklarda olmadığını. ek bilgi olarak yazmak istemedim üstünden vakit gectiği için ama gecen kış telefoncuya gösterdim üstün körü baktı denedi bişeyler yaptı sorun görünmüyor filan dedi emin olamıyorum yinede :/
Evet ilk başta kulaklıklar bozuk çıkıyor sandım çok sayıda kulaklık denedim sonra anladım sorunun kulaklıklarda olmadığını. ek bilgi olarak yazmak istemedim üstünden vakit gectiği için ama gecen kış telefoncuya gösterdim üstün körü baktı denedi bişeyler yaptı sorun görünmüyor filan dedi emin olamıyorum yinede :/