Kulaklık sorunu

hestina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2016
875
819
103
bilenleriniz varsa allah aşkına benide aydınlatın bıktım kulaklıklara para vermekten, iphone telefonda kulaklığın tek tarafı calışmıyor ipadte de öyle ama bilgisayara takıyorum yada arkadasımın telf. Deniyorum hic bic sorun yok gayet iyi çift calısıyor. Yarım saatten fazla kullanınca tek taraftan ses geldiği için inanılmaz bir baş ağrısı oluyor dert oldu artık dBunun nedenini bilen varmı sizdede öyle oluyormu nasıl duzelır bu?

Kulaklik girisinde sorun var belli ki. Garantiye goturun.

Kulaklık girişinde sorun olduğunu sanmıyorum ya cunku 2 cihazda da aynı sorun arkadasların cihazlarındada denediğimde öyle :/
Baska kulaklik denedin mi iphone ve ipad'te? Ikisinin de kulaklik girisini bozmus olabilirsin.

Baska kulaklik denedin mi iphone ve ipad'te? Ikisinin de kulaklik girisini bozmus olabilirsin.
Evet ilk başta kulaklıklar bozuk çıkıyor sandım çok sayıda kulaklık denedim sonra anladım sorunun kulaklıklarda olmadığını. ek bilgi olarak yazmak istemedim üstünden vakit gectiği için ama gecen kış telefoncuya gösterdim üstün körü baktı denedi bişeyler yaptı sorun görünmüyor filan dedi emin olamıyorum yinede :/

En iyisi apple yetkili servisine goturursun artik. Parasi neyse verip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…