M
masal3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Tarcinli_Kurabiye
ben kraliçemi hills ile besliyorum ihtiyacı olan bütün besinleri bu özel mamadan alacagını veteriner abimiz söyledi..son derece kaliteli ve sağlıklı...zaten araştırılınca bu anlaşılır.wiskasa kesinlikle karsıyım bircok veteriner ve pet shoplar zararlarından bahseder zaten..wiskas evet cok lezzetli gelirmiş kedilere ama zamanla içindeki maddeler ömrünü azaltır bağısıklık sistemini bozuyormuş ben miniğime asla vermem bu mamadan..çiğ ete hayır arkadaşlar..ben ilk zamanlarda bilmiyordum miniğime ciğ balık verdim afiyetle yedi ama bir gün sonra ishal oldu.veterinerim bunun ciğ etten ileri geldiğini söyledi ve çiğ etin faydalı olmadığınıda söyledi.kızımı o zaman cahilliğimden ishal yaptım diye üzülmüştüm.aklınızda bulunsun ishal oldugunda az miktarda haslanmış tavuk iyi geliyor..tavuk et balık yapıldığı zaman evde cok küçük bir miktar ona sunuyorum kılcıksız ve derisiz ayrıca birazda ılık olarak..cünkü sevimli dostlarımıza evde pişirdiğimiz eti tevuğu balığı soğuk olarak degilde ılık olarak vermek daha sağlıklıdır cok küçücük bir parca verilmeli..mesela kimi kediler ev yemeklerine dondurmaya bayılırlar ama o kadar zararlıki aslında...kendi mamalarından zaten gerekli ihtiyacı besini alıyorlar ama kaliteli olmalı maması..aktarlarda satılan bir dolu poşeti üc beş milyon olan açık mamalarıda yerler ama sağlılkı beslenmiş olmazlar.benim yaramaz 9 aylık bu yüzden hills ketten ı yiyor 1 yasına kadar devam edecegim 1 yasında yetişkin olduğu için hillsin diger kuru mamalarına geciş yapacağım..42 tl 1 ay gidiyor zaten o mama.miniğime ucuz olsun diye sağlılsız besinler verememki..oda bir can taşıyor kaliteli beslenmeli..hills gibi bir kac tane dahada var kalitesi süper mamalar royal canin proplan gibi..ucuz diye kalitesiz mamalar vermeyin nolur cok iştahla yiyor diyede ev yemekleri tatlı şeker yedirmeyin uzun ve sağlılkı yasamasını istiyorsanız