kedilerin bıyık ve kuyrukla denge kurduklarını biliyorum ama dediğinize de katılıyorum,bazen sinek,kelebek ya da herhangi birşey kovaladıkları zaman odaklarını tümüyle ona verdiği için asıl tehlikeyi kaçırıyorlar.gece tezgah üstünde muazzam bir dengeyle,tek bir bardak bile yerinden oynatmadan gezinen kedi,ertesi gün salon çiçeğini bir sinek uğuruna devirebiliyor.ama 15 yıl birlikte yaşadığınız bir hayvanı 3 aşağı 5yukarı tanıyabiliyorsunuz.neleri göze alıp nelerden çekindiğini anlarsınız.benimki durduk yerde atlayabilecek bir tip değildi.koltuktan inerken bile 3kere düşünüyordu.veteriner hekim adayıyım diyorsunuz,konunun ehli sizsiniz,bu konuda sizinle tartışamam.muhakkak ki benden daha fazla bir bilgiye sahipsinizdir.ben 30'umu devirdim ve eve ilk girdiğim günden beri hep bir kedimiz vardı

)siz kitapları devirdiniz,ben kulak ve kuyruk çekiştirerek öğrendim...siz işin aslını biliyorsunuz,ben gözlemlerime dayanarak.elbette size saygı duyar ve bu noktada susarım.ve yaşadığınız bu acı olaydan dolayı size de tekrar baş sağlığı diliyorum.