Kullanıcı adınızı hikayesi 🙃

İlk nickim Misk Kedisi'ydi. Kedigilleri çok severim. Bakışlarımda biraz andırır. Kokulara ilgim var. Misk ve amber gibi hayvandan elde edilenler bence parfüm dünyasının en derin ve gizemli üyelerinden. Nicki alırken gerçek misk kedisini değil iki ayrı kelimenin bende uyandırdığı hissi alıp koymuştum.
Değiştirme ihtiyacı hissettim.

Paloma ispanyolca Güvercin anlamında.
Hikayesini sevdim 😍

Yaa konuya bayıldım ayol😄😍 herkesin hıkayesı tatlıymıs, anlamı olmayanları okumak bile hosuma gitti. KK’yı sevıyorum🥹 benimki meslek hastalığı😂 kırmızı fularım var ivit, rengi devamlı solan beni uyuz eden, elimde çitilesemde turunculaşan.. olsundu idare ediyordu. :) çok eskiden sanırım ismim rapunzel’di. Hey gidi genclık😂 profil fotoğrafm da saçımla uyumlu.. 😄bi arkadaşım ya hostescığm bu fotidaki kadın seni andırıyor kım acaba diyip bana atmıştı. Benım tabı çok hoşuma gitmişti, ay neguzel kız dıye kaydedıp anneme gostermıstım. Sonra saçı da hazır hostes topuzu dur bakım profıl pıc olsun benım demiştim. Öyle kaldı, gülü de var 🌺❤️😂

Eklentiler

• 592F1BFB-099F-41A9-8113-3FD1F287FDAD.webp
    592F1BFB-099F-41A9-8113-3FD1F287FDAD.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 27
Güzelmiş yeni nickiniz. "ekşınseveri" hatırlamıyorum ama kutsal kaseyi hatırlıyorum. Peki nasıl yapacaksınız salata kasesini anlamadım :)
O konu da tam uçacak bir konuydu ama bir kase ayrıntısına takılanlar yüzünden konuya yazık oldu. Konusahibesi de o kadar alıngan olmasaydı iyiydi, herkese cevap verme gereğini duydu yok kaseyi kullanmıyorum diye. Ne lüzümu var. Sonunda kase meşhur oldu üye de konu da unutuldu gitti :)
Ben ne üyeyi ne konuyu unutmadım ya 🤣😂 hani unutuldu gitti faln diyorsa demesin 😂😂

Yaa konuya bayıldım ayol😄😍 herkesin hıkayesı tatlıymıs, anlamı olmayanları okumak bile hosuma gitti. KK’yı sevıyorum🥹 benimki meslek hastalığı😂 kırmızı fularım var ivit, rengi devamlı solan beni uyuz eden, elimde çitilesemde turunculaşan.. olsundu idare ediyordu. :) çok eskiden sanırım ismim rapunzel’di. Hey gidi genclık😂 profil fotoğrafm da saçımla uyumlu.. 😄bi arkadaşım ya hostescığm bu fotidaki kadın seni andırıyor kım acaba diyip bana atmıştı. Benım tabı çok hoşuma gitmişti, ay neguzel kız dıye kaydedıp anneme gostermıstım. Sonra saçı da hazır hostes topuzu dur bakım profıl pıc olsun benım demiştim. Öyle kaldı, gülü de var 🌺❤️😂
Yüzünüzü kapatsaniz da cidden kafa şekliniz falan benziyor sanki ben direk siz sandım ilk başta hostesim dediniz diye 😂

Bana da konuyu söyleyin lütfen 😂😂😂 sizin nick neyi anlatıyor
Benimki herhangi bir isim sesli harfleri çıkardım sadece, bi hikayesi yok 🙊

Konu da bi üye sizin gibi bir konu açtı işte başlığı tam hatırlamıyorum ama komik anlar mı ne öyle birşeydi garibim bekliyor ki herkes komik birşey yazsın kendi yazdığı olay olup gitti 😂😂 başka konular hakkında bilgi vermek konuşmak ban sebebimi bilmediğim için tam anlatamıyorum hdhdhd

Benimki herhangi bir isim sesli harfleri çıkardım sadece, bi hikayesi yok 🙊

Konu da bi üye sizin gibi bir konu açtı işte başlığı tam hatırlamıyorum ama komik anlar mı ne öyle birşeydi garibim bekliyor ki herkes komik birşey yazsın kendi yazdığı olay olup gitti 😂😂 başka konular hakkında bilgi vermek konuşmak ban sebebimi bilmediğim için tam anlatamıyorum hdhdhd
😂😂😂😂 Anlatılmaz yaşanır diyosun

Gül benimde dikkatimi çekiyordu her seferinde 😅 Ve bencede kemik yapınız andırıyor.

Benim kullanıcı adımın hikayesi daha önce ve sonrasında bir çok kez gördüğüm ruya ile alaklı. Rüyamda ilk kez Ay gördüğümde detaylarını pek hatırlamıyorum ancak çok güvenilir dini ruya tabiri yapan birine sormuştum arkadaşımın abisidir kendisi. O da bana evlat sahibi olacağıma dair yorumlamıştı ve hatta Ay'ın bunun sembolu olduğunu (herzaman değil) söylemişti. Daha sonrasında gördüğümde de yine aynı şekilde yorumlanmıştı ki, herzaman aynı şekilde tabir edilmez. Sadece çok sabırlı olmam gerektiğini söylemişti.

Ben de buna binaen gelecekte Allahın izniyle doğacak olan çocuğuma hitab edercesine Ay Işığım yani My Moonlight adını kullanmayı tercih ettim. Özellikle de pozitif enerci vermek ve olumlu olmak adına.:KK36: 06 da zaten malum memleketim Ankara.

Bu arada konu iyi fikir beğendim Kulubun1uyesi Kulubun1uyesi Hoppa

Back
X