Kullanıcı isimlerimiz ve anlamları

YELLOWKİTTY

Çok sevdiğim sarı kedimi hatırlattığı için ve ayrıca saç rengimide sarı tonlarında kullanmayı sevdiğim için eşim de bu kedinin annesi sensin sende sarı kedisin der hep oradan aklıma geldi onun için sarı kedi....Yani hem beni hemde kedimi tasvir eden bir kullanıcı adı.

Son düzenleme:
_elizzsa-
elisa dizisindeki karekterın ısmı elisa kabul edılmedıı ıcın elizzsa oldu nıe elisa:
cook bezetıldıım ıcın

helin kızımın adı, 08 de 2008 doğumlu olduğu için :))
bu arada 08 artvinin kodu ... önceki sene bu siteden biri bana 08' den dolayı artvinli misin diye mesaj atmıştı ben de "hayır, 08 kızımın doğum yılı" demiştim ama tesadüfe bakın ki geçen sene eşimin tayini artvine çıktı :)))) keşke 2007 veya 2009 da doğursaymışım malum 07 antalya, 09 aydın tayinde belki buraları çıkardı

cyd86

ismim ceyda, 86 ise doğum tarihim oldukça klasik bir nick işte

Son düzenleme:
Yunan mitolojisinde,kral Cepheusun eşi güzel Kassiopi, andromedanın annesi

ayrıca bu çiçeğinde ismi

Son düzenleme:
benimkinin esmergirl olmasi esmer olmamdan kaynaklaniyo.. ama hiç bir nedeni yok bunun disinda...
356 'da Tokat'imin simgesi :) telefondan dolayi..
birde tokatliyiim ondannn :))))

Can dostu anlamında sevdiğm bir erkek ismi.Oğlum olsa koymak isterdim ama diğer favori isimlerinden buna sıra gelmeyecek sanırm :)

yaaa aşkolsun ama Artvin kötü bi memleket mi ?

Son düzenleme:
ismim betül ve kendimi bildim bileli büdü diyorlar bana yıllardırda msn adresim sitelerdeki nicklrmn kullnıcı isimlerm böyle..
ing karakter alnmadığı için msn de budu diye almıstım öyle kaldı..
:):)

eşimin adı regaip ve genellikle rego derler benim adımda fatma ve fato diyenler olduğu için ikimizden bir nick yaparak :81:regofato oldu

Vira - Durmadan,aralıksız,sürekli.

Özel bir anlamı yok.Üye olmaya çalışırken ne denediysem olmadı.Aktif olacağımı da düşünmemiştim.Sıra buna gelip kabul görünce derin de bir oh çekmiştim. Şu an seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…